Va rog, informatii din Australia!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Coriolis e prea mica ca sa dicteze sensul de scurgere. Mai importante sint designul scurgerii din ce parte vine apa...etc
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am mai citit pe forumuri si ideea de a merge cu visa de turist cade. Nu este deloc o idee buna asa cum ma gandeam. Nu renteaza. Raman la aplicatia standard. Tricks-uri sunt? A nu se citi smecherii nu ma intereseaza, ci mai degraba ponturi.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Coriolis e prea mica ca sa dicteze sensul de scurgere. Mai importante sint designul scurgerii din ce parte vine apa...etc
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Ok, ok, eu doar am spus ce mi s-a relatat. La mine aici oricum curge pe mijloc, deci nu pot verifica deloc.

Marius, eu va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mda observ si eu ca nu este deloc usor. Partea de puncte. Ma tot sucesc si ma-nvartesc ca nu par sa-mi iasa....

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

quote:
Originally posted by marius

Am mai citit pe forumuri si ideea de a merge cu visa de turist cade. Nu este deloc o idee buna asa cum ma gandeam. Nu renteaza. Raman la aplicatia standard. Tricks-uri sunt? A nu se citi smecherii nu ma intereseaza, ci mai degraba ponturi.

Marius Pernes
Pagina legislativa

http://www.emigrare.info/forum/index.php?sid=2ce06a0c50bb84d81fbbb9e4ab0a1684

Bafta!
Se merita

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

quote:
Originally posted by marius

Mda observ si eu ca nu este deloc usor. Partea de puncte. Ma tot sucesc si ma-nvartesc ca nu par sa-mi iasa....

Marius Pernes
Pagina legislativa

Marius nu stiu daca te-ai uitat la puncte pentru Australia sau NZ, dar in nici un caz sa nu "give up"
Nici mie nu-mi ieseau punctele in Australia, imi lipseau 5 pentru ca tocmai ridicase punctajul cu 5. Eu eram deja de 3 ani aici asa ca am aplicat pentru RSMS - angajatorul m-a sponsorizat, acum doi ani - am semnat un contract ca voi sta doi ani la ei altfel mi se anuleaza viza. Peste o luna imi trimit actele pentru cetatenie. Uraaaaa! Dar sa stii ca am cautat mult si a fost mult stres pana am gasit solutia - si s-a meritat!!!
Cel mai bun este forumul de emigrare - am pus un link pentru tine acum o saptamana - studiaza cu atentie si inscrie-te si pune intrebari. Legile s-au mai schimbat si eu nu mai sunt la curent cu ele - cu toate ca stiam totul pe de rost acum doi ani si aveam doua dosare burdusite cu acte si legi tiparite de pe net. Cand am vazut ca nu mai gasesc nici o portita am mers in audienta la membru pentru parlament local - am discutat situatia mea cu el si el a recomandat RSMS ( Regional Sponsorship Migration Scheme) si tot el a dat imediat telefon angajatorului meu si a recomandat sa-mi semneze cererea de sponsorizare. Aceasta cerere este practic o formalitate - angajatorul nu plateste nimic, dar declara ca jobul este permanent si full time, iar angajatul se obliga sa lucreze pentru cel putin inca doi ani in acea pozitie.

Stiu ca nu este cazul tau, insa am descris situatia mea ca sa vezi ca si eu am fost disperata ca nu puteam gasi o modalitate sa obtin permanet residency australiana

Mult succes!!

Mergi la inceput