Va rog, informatii din Australia!
Raspunsuri - Pagina 8
Letitia1 spune:
Bird spune exact ce pericole ma pasc in piscina si cada, ca sa stiu cind ma duc in concediu sa cer camera doar cu dus, fara piscina si fara cada!
bird70 spune:
Letitia,
am vazut la televizor cum vara intrau in piscina aligatori sa se racoreasca. E drept ca se intampla in America dar eu zic ca ce-i sigur e sigur nu are rost sa risti, stai departe de piscine . Si ai mare grija cand vii in concediu sa fi pregatita cu spray-uri impotriva insectelor si un slap cu talpa tare sa starpesti paianjenii din camera. Nu te sfatuiesc sa folosesti slapul sa scapi de geckos care se plimba pe pereti, s-ar putea sa faci mizerie .
Fara gluma acum, RELAX in Australia ai printre cele mai mari sanse sa traiesti sanatoasa si pana la varsta foarte inaintata.
marius spune:
Ok, va citesc cu mare interes dar daca as intreba ceva de genul:
Descrieti ceea ce NU va place acolo unde sunteti stabiliti (desigur doar daca doriti):
1. Melbourne-Sidney (?)
2.Auckland...
ce NU va place...
Tin sa mentionez ca nu-mi va schimba decizia luata si demarata de a pleca. Intradevar nu este tarziu sa optez Au sau NZ fiind doar la inceput de procesare, insa trebuie sa recunosc ca sunt ceva diferente intre cele doua optiuni.
De asemenea tin sa va multumesc pentru opinii si sugestii.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
amyarabella spune:
Pentru fetele din Australia si nu numai ,nu stiu daca ati citit deja :http://www.mediafax.ro/social/mae-vizele-pentru-australia-in-sistem-electronic-incepand-de-luni.html?1688;2712110
Numai bine si va invidiez putin ,tare mult iubesc tara (continentul) acela !!!
[URL=http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=70cc69e3.pbw][/URL]
http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg
GAMBATE KUDASI !!!
Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)
orchid spune:
quote:
Originally posted by marius
Ok, va citesc cu mare interes dar daca as intreba ceva de genul:
Descrieti ceea ce NU va place acolo unde sunteti stabiliti (desigur doar daca doriti):
1. Melbourne-Sidney (?)
2.Auckland...
ce NU va place...
Tin sa mentionez ca nu-mi va schimba decizia luata si demarata de a pleca. Intradevar nu este tarziu sa optez Au sau NZ fiind doar la inceput de procesare, insa trebuie sa recunosc ca sunt ceva diferente intre cele doua optiuni.
De asemenea tin sa va multumesc pentru opinii si sugestii.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Sunt si eu curioasa ce va scrie lumea, dar sincer nu cred ca se va scrie mare lucru, nu stiu de ce, dar se pare ca noi romanii nu putem sa fim obiectivi, ori suntem prea sentimentali ori de-a dreptul subiectivi Eu cand am spus ce nu-mi place / nu mi-a placut la NZ am fost acuzata ca exagerez sau dau cu barda in NZ
Mult success cu alegerea!
orchid spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Daaa, si eu iubesc mult... insula unde apa curge invers pe scurgerea de la chiuveta.
Tu vorbesti serios? ma duc sa studiez problema. Explicatia stiintifica are de-a facu cu gravitatea in emisfera sudica?
Siminaf spune:
Spun si eu ce mi-au spus prietenii nostri "canguri" cind au ajuns acolo, ca asta i-a frapat in primul rind.
ina_nz spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Spun si eu ce mi-au spus prietenii nostri "canguri" cind au ajuns acolo, ca asta i-a frapat in primul rind.
hahahahahaha
m-ai facut sa ma scol si sa ma duc la chiuveta sa dau drumu la apa.
curge in sensul acelor de ceasornic.....la tine curge altfel?
io nu-mi aduc aminte cum curgea in romania
Ina
ina_nz spune:
ba stai ca mi-am adus aminte....in Berceni curgea cu program.....dimineata si seara :)))
Ina