Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Fetelor ia uitati ce baiat mare are mama lucutza rugandu-se....... se roaga la doamne doamne ca sa-l las si pe el in acvariu....

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Asa e Ramona, curatatul robotului iti ia mai mult decat facutul suculetului, asa ca tati de obicei are multa rabdare si se ocupa de asta.....
daca nu-i place suculetul nu-l forta si poate altadata o sa-l vrea si o sa-l manance mai bine. Ceska am vazut ca spunea ceva de morcovi bio.... la noi nu exista asa ceva si eu ii fac cu morcovi cumparati din piata si pe care ii incerc eu mai intai sa vad ce gust au, daca imi plac si sunt suculenti ii fac lui daca nu ii folosec la mancare, dar am observat ca exista un tip de morcoveti care intotdeauna e bun.

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara bunaaa

toata ziua am avut treaba si abia acum apuc sa intru .. si sa ma laud si eu .. bitzi s-a intors azi de pe spate pe burta si s-a tarat .. chiar acum 20 de minute .. imi pare rau ca n-am fost pe faza s-o filmez .. daca tot m-a dotat sotu cu super camera.

miri sper sa fie totul ok. fata

tinna ce flacau mare si frumos ai tu acolo. si a fost cumintel pitikutu. de mami ce sa mai spun, arati tare bine.

miki tare mi-a placut cum admira luca acvariul .. foarte tare!!

nici nu mai stiu ce vroiam sa spun .. ca bitzi ma marie in cap ..

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR NASCUTI AZI: RADU, MATHIAS, STEFANIA SI MIHAI!!!

ma pregatesc de baita ... va pupacesc

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Mikil-am vazut pe Luca la acvariu cum sta el in genunchi.Si in poza asta mi se pare ca seamana cu Razvanu meu :
http://good-times.webshots.com/photo/2899942120102152957erJaDJ

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ellenutza felicitari pt intoarcerea lui Bitzi pe burta, pacat ca nu ai prins momentul.Data viitoare.
Si eu tot incerc sa il filmez pe Razvan cu telefonul cand rade da nu pot ca atunci cand vede telefonul e foarte atent la el si nu mai pot sa il fac sa rada.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ellenuta, felicitari pt. progresele lui Bitzi cea 'frichinita' (hihi ce-mi place cuvantul asta al vostru).
Ramona, si tu si copilul tau sunteti doi frumosi si delicati, va pe amandoi.
Tinna, cam rarut. Felicitari pt. botez, bebe Luca e un ingeras frumos. Iar mami si fratiorul alti doi frumusei.

Cat despre sucul de morcov, eu zic ca merita sa puneti robotu in actiune daca bebe bea mai mult de 30 ml, sa zic. Daca nu, dat pe razatoare si stors prin tifon cred ca e ok.

Ah, multumim mult de urari celor care ne-au felicitat.
5 luni, va dati seama?? 5!! Doamne ce mai trece timpu'.....
Pt. raport, avem 7715 g imbracati de casa si cu pisu in scutec. Cam 7,6 kg reali, cred. Si suntem la fix pe curba. De masurat, maine. Acolo stam oricum foooaaaaarte bine.
Cred ca noi vom sarbatori cele 5 lunite cu o incercare de papat piure de legume maine sau poimaine, sa vad cand am dispozitia pt. un esec
Dilema: sa incep numai cu morcov fiert, sau sa il combin din prima cu cartof?? Intreb, pt. ca am auzit bebei care n-au mai vrut sa pape alta leguma, s-au indragostit de gustul dulce al morcovului.

Miri, hai odat' cu vestile alea rumegate si nu ne mai tine in suspans.

Si again:

IRINOUKAAAAAAAAAAA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ven, felicitari pentru cele 5 lunite si pentru curba aia pe care sta bb "calare"!

Tinna, am vazut si eu pozicile... Tare v-am admirat, sunteti niste frumosi!!!

Si chiar, miri, ia zi ce ai rumegat... Nu de alta, da' daca tot ai aruncat asa momeala... Ne-ai pus pe ghimpi Si, la o adica, suntem aici sa te incurajam!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Intrasem sa va spun ca am fost azi la dentist ca am niste masele din care au sarit aschii in ultimul trimestru de sarcina, am tot amanat, dar am zis sa nu mai stau. Si bine am facut, se pare ca s-au facut deja carii! in 6 luni, uf, ce dinti de c...t am! In fine, una era mai adanca, nu a ajuns la nerv, da' pentru asta tot mi-a facut anestezie si nu m-am muls ca nu ma asteptam, a trebuit sa ii dau lui Conrad sa suga asa... Si mi-a facut si adrenalina... Am citit acum ca aia e cel mai de evitat... Asta mic doarme ca bolovanu'... Sper sa nu il afecteze... Adica, Doamne-fereste, sa faca vreun stop respirator, sau sa il "prosteasca" pe viitor... Uf, mi-am drogat baiatu'!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Seara zuzici!!!
Sunt franta...am facut azi o curatenie generala:pana la 13 cu Bibi plangacioasa...apoi am impachetat-o si am trimis-o la plimbare cu buni.Si tati trebuie sa-l laud a muncit cot la cot cu mine...Da buni m-a suparat rau...mi-a adus puiul lihnit de foame...a avut 200 ml in bibe...si buni zice a mancat tot...a mai ramas f putin...si cand ma uit mai erau 100 ml...plus ca i-a dat sa manance in doua reprize
Cand o sa aflu ziua exact...o sa va anunt si poate stabilim un loc si o ora convenebile pt mai multe zuzici...asta daca vreti...noi abia asteptam sa va cunoastem...
vazut poze cu puiul de Tinna...
DanyBV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Mitshu scump si drag fata si puiul mic sa nu mai fie suparata...sigur DD are grija de bebe C si nu o sa pateasca nimic

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput