Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ellenutzace super rochitzele. Le'ai si vazut?Arata lafel de bine si pretioase ca in pozica?

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Madalina felicitari de botez. Pozici cat mai curand!!!

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

shose nu le-am vazut. dar astia au superrr hainute. eu am vrobit cu tipul ala octavian la incepiut de aprilie, era in thailanda dupa marfa .. mi-a spus ca dupa 20 mai aduce modele noi. si s-a tinut de cuvant!! aha .. vroiam sa te intreb .. tu nu mai ii dai deloc tzitzi lui pipe??

mada asteptam pozute.

cristina ai nascut in aceeasi zi si cu acelasi doctor ca si gratiela .. poate va stiti din vedere ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

shose, muuuah! nah, acu nu-s io mama eroina, dar tre sa fac belitul asta de training. nu ma plang, io am vrut, io am capatat. dar ma trezesc la 5juma sa recitesc ce-am facut la curs cu o zi inainte, fac lista cu intrebari, ma duc la curs, casc urechile, bag cafea, casc iar urechile, pun in actiune, beau iar cafea, inghit ironii gratuite pe motiv de limba din partea unora dintre colegi care vorbesc repede dar nu neaparat si corect si frumos... iar cafea, autobuz si acasa (motorul a fiert la mashina, bateria s-a descarcat, s-a rupt borna cand vroia s-o schimbe domnul sot deci am decazut la conditia de om de rand...) il vad pe 'zaur doua ore maximum, pe sacha mai des ca semai smiorcaie ca ii e sete, ma cul la 11 si... incepem de la inceput.
dar trece!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani fericiti pentru Alma, Anna Laura, Sara Denisa, Andrei Cristian, Radu Teodor, Rares Stefan!!!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Am trisat, ca am fugit la o baie ... mmm... Tare bine a fost!

ginnette, cred ca imi fac o schema cu ce ai scris tu, sau pur si simplu printez mesajul

Ellenutaaaa, exact ce imi trebuie, furnizori de hainute noi! si pe Bitzilina cea grasuna!

Ereena, uf! de la mine pentru jigodioarele mici crescute de jigodiile mari... Eu ador copiii, dar sunt unii carora le-as da numai in dinti, desi nu e vina lor, ci a bestiilor alora fara mila care ii educa!

miri... Un pic de sacrificiu... Si ai sa culegi roade frumoase si bogate. Abia astept sa intri peste cateva zile sa ne povestesti cu mandrie cum e sa ai postul tau sigur, sa stii ca nu stai pe locul altuia si te poate matura de acolo, si ca le poti vorbi de la egal la egal alor lor... In fine, nu stiu daca ma intelegi; eu am fost angajata 3 luni in Italia la o pizzerie si ma simteam ca un ... kk... Si stiu ca la tine o sa fie altfel! Tin pumnii in continuare!

Shose, muah si eu, dar uita-te si pe rochitele de ocazie de pe linkul Ellenutei, poate te atrage ceva de acolo, plus ca poate au preturi mai bunicele...

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!

Mergi la inceput

Aaaa, am uitat sa spun ca am vazut pozele lui bebe Stefan - anca.b, e delicios baiatul tau cu bandana aia pe capsor! Ce bine ii incadreaza fata! Imi place mult de tot poza aia cand sta cu o mana in gurita si cu una la shlitz, ca Al Bundy si poza nu mai faceti sa rad.... E o minune mica!

Lavi, de baby Conrad

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

alinaaaat, horray! Bine ca ai reusit cu lapticul, jumate din drum e parcurs, acum roaga-te sa il vrea Stefi mica; ma mira insa un lucru - cum de nu ai testat cu ce tetina poate bea pana acum? Adica... Crezi ca mama ta se va descurca maine, va sti daca a nimerit, daca e fluxul prea mare ori prea mic? Eu una... Nu am incredere decat in mine, ca eu stiu cand se ineaca si cand se enerveaza ca nu curge destul... In fine, tin pumnii oricum, sper sa nu citesti acum sa te descurajezi, sa vii maine seara si sa ne spui ca experientia a mers snur!

Pupici tuturor, eu ma bag la Seinfeld si apoi la zzzzzZZZZZZZZzzzzzzzz

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Lala_D, piure + carnita??? nu-i cam devreme? (intreb si eu; stiu ca nu-i dai nimik dupa ureche)

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

E vorba de borcanel bio de la Hipp ce este recomandat de la 4 luni . Are un procent de 80 % legume si doar 20 % carnita de pui. A mancat Andrei cam 80 de gr.
Noi am facut aproape o luna de diversificat cu legume/ fructe asa incat e "copt" pentru elementul urmator . Peste doua saptamani introducem si branzica.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Neata zuzici!?????????????

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput