Puiuti de Randunici 2008 !! (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Bubu - mersi Si Daria, si Vladut dorm doar pe burtica.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bubusi Vladut doarme doar pe burta, dar DOAR pe burta.Daca vreau sa se trezeasca il asez eu pe spate si in 5 min e gata "in picioare".Asta era si motivul pntru care plingea afara, ca il puneam in landou si nu-mi venea sa-l plimb cu fata la cearceaf, il puneam pe spate sa ma mandresc si eu cu el,deh...iar el urla non stop de somn si nu putea dormi.Acum il plimb in "scoica".Nu e el nici asa 100% fericit, dar e muuuult mai bine.
Asa am gatit si eu o luna-doua, un morcov curatat in 2 ore.Acum stiu cind are program de somn si profit de asta...Deci nu esti singura
Simo, eu nu-s doftor dar zic sa-i dai copilului sa manince daca vrea, ca nu cred ca se va simti mai bine cu foamea'n git.Dar cred ca ar trebui sa maninci tu cu grija, multe fructe si legume si fara dulciuri si grasimi.Ca el papa ce papi tu de fapt...si daca nu se modifica nimic eu l-as trece pe o formula mai light, asta e.I-ar face mai bine ca laptele tau care cred ca e prea "incarcat" pentru el.
Naty, ai capatat si tu un un mic ceva daca tot e miting? Nu puteau "LA NAIBA " sa vina ieri sa manince si rindunoiul tau papa bun in fata blocului?Oricum daca are ulcer n-are voie salata de rosii, creste aciditatea
Noapte buna va doresc si spor la treaba pe alte meridiane!Gecko, azi ai ajuns la doftor cu copilu' fara peripetii, sau am sarit eu povestea...inca una

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am uitat, nu stiu cum de s-a intimplat ca e f important
Luny, inceteaza cu chestiile astea...cind in sfirsit a inceput si Vladut sa zimbeasca , Mufa rade in hohote...Culmea nene, terminati cu provocarile

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ia ghiciti ce fac eu la ora asta??? calc si tivesc perdeaua!!! asta dupa ce am stat 3 ore sa aranjez tona de hainute ale lui teo in dulap(uri)!! si cand am zis ca am terminat cu perdeaua...am constatat ca s-a lungit la spalat!!! si trebuie scurtata iar...

bubule, si eu am constiinta impacata, daca nici tu nu mai ai timp de gatit!!!
cat despre fisurile de la "parter" iti recomand cu caldura BETADINA....mi-a zis dr. joia trecuta la fofo ctrl, caci aveam o gaurica de la intoleranta de fire....si s-a gasit bestia de fir sa sape!!! am dat de 4 ori cu betadina si a trecut!
am vazut ca intrebai de alex...am avut toti infectia aia intestinala si la ea s-a complicat si avea simptome ciudate, ce i-a facut pe cei de la gr. alexandrescu sa ne trimita urgent la matei bals, la boli infectioase, pt ca o banuiau de meningita...a facut analize, tratament intravenos cu un antibiotic gen bomba atomica....Slava Domnului nu a fost vb despre meningita, durerile de cap si epistaxis-ul (sangerarea nazala) erau din cauza unei sinuzite maxilare , vorba lui gudinde, am ajuns sa ma bucur de o sinuzita!!!

hai ca ma duc....sa-l ascult pe badea pe iutub:))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Mamici randunici,
Va spuneam ieri ca am o surpriza pentru cele impatimite de decorari, interioare si altele de acest gen(printre care si ...moi). Deci din lipsa de altceva si nevoia de a iesi din cotodian si din orasul asta agitat...ca altundeva nu ma pot deoamdata aventura cu micutul meu omulet, ne-am indreptat Duminica spre un mic orasel...cat de cat sub constructie...la vre-o catia zeci de km de casa noastra.
Astia cand construiesc aici un mini cartier construiesc intai cateva case, Model Homes...unde omu intra...vede...si cumpara.De asemenea angajaeaza si designeri ca sa le decoreze aceste case...deh...sa atraga ochiul si sufletul. Bineinteles ca decoratiile sunt super faine(sa nu va imaginati ca toti au asa in case) ca sa atraga si sa te faca sa cumperi. Insa casa ta nu va veni echipata cu tot ce vezi in model homes. Trebuie sa plaesti upgrade...care costa.
Mentionez ca nici una nu-i casa mea. Am aterizat din lipsa de altceva, si ca avem cateva planulete de decorat acasa la noi in vara asta. So...totu-i free, intrii, te plimbi, nimeni nu te supravegheaza...faci poze, discuti si...te inspiri.Nimeni nu te obliga sa cumperi sau nu te pune sa dai date personale.
Rezultatul:
http://good-times.webshots.com/album/563611530Cfkbnq
Deci cam asta-i moda pe care o plac arizonienii in materie de decorat. Bineinteles ca multa lume placesi stilul contemporan (gen IKEA), ...si euuu.
Pupici.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Buna Dimineta! Stol de Pufoase!
Adriuta , relaxante plimbari faci,si eu ma relaxam inainte cu asa ceva, dar de la o vreme am renuntat ca sa nu ma imbolnavesc de inima rea. Rog din suflet sa lasi pozele ca sunt interesata de ceva si acum nu am timp ca ma duc la ginecologie ca mi s-au umflat picioarele rau. Umflatul picioarelor n -are nicio legatura cu ginecologia dar il las pe doctor s-o gaseasca.
Simo, mamicuta gingasa, colestereolul si triglicerildele barosanelului i le poti controla tu prin o alimentatie santoasa renuntind total la grasimi( carne grasa sau prajita in ulei, mancare gatita cu ulei , dulciuri , paine, oua etc..), consuma alimente care scad colesterolul. Bea ceai verde sau ceai chinezesc(oolong) , asta din urma elimina grasimile din organism, a, si vinetele, reduc colesterolul.
Stai! Nu dati cu rosii, pastrati-le pentru salata ca patiti ca Naty.Scuzati ca v-am violat..

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, sunt chioara de somn, vreau cafeaaaa! Pitica s-a trezit de la 5.30 si abia acum o jumatate de ora s-a culcat din nou.

Aseara am fost singura cu copiii, sot plecat cu treburi pana tarziu in noapte ( are firma de constructii, Naty ), iesit in parc cu amandoi copiii, negociat cu Razvan sa nu-si ia bicicleta, nici rolele, ca nu ma descurc cu toate...Pana la urma a ramas la tricicleta, dar in parc s-a intalnit cu colegii de la gradi si a fost o joaca pe ei de numa'. Iar eu disperata sa nu-l scap din ochi ca alerga prin tot parcul...Asa ca am ramas cu caruciorul pe langa el, n-a putut nici Rebecca sa doarma...Apoi, intrat in casa, facut baie la copii, nu a fost super greu caci Rebeccai de mult ii fac baie singura! Pune masa, strange masa, fa paturile, baga copilu' mare la pijamale si la culcare, fuga culca bebele mic si tot asa... Binemeritata liniste a venit pe la 22.30, dar am picat repede in somn!

Fug sa fac cefeluta...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bunnnn, am bagat un pic de intaritor, desi e doar psihic caci e fara cofeina amarata mea de cafea!

Dar unde sunteti randunici? V-au lasat puii sa dormiti asa mult? Bravo voua!

Bubu, si Rebecca doarme pe burtica toata noaptea, ziua nu prea...

Simo, si eu zic sa cresti putin intervalul dintre mese, azi cu 10-15 minute, maine 20 si tot asa...

Ei ii dau Rebeccai la 3 ore sa pape, oare trebuie sa trecem la 4 ore intre mese?

Adriuta, am vazut pozele, super modelele de acolo! Tu vrei sa amenajezi casa acum?

Luny, mi-a tras si mie pitica un hohot de ras cand o pupaceam pe burtica! M-am bucurat ca un copil, incepusem sa topai prin casa! Si a inceput sa prinda timid jucarelele...Pup Mufarina zambareata!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ne-am trezit si noi...
Ofer autentica cui vrea, filtrul e plin.
Iulia e la dieta, nu prea mai mananca de ieri decat max 100 ml, a dormit 6 ore si acum i-am bagat eu bibe in gura ca ea nu cerea, azi am pus-o pe cantar si de sapt trecuta nu a luat decat 120 g . Se uita putin la mine, in rest aiurea, zambeste dar nu rade, nu pune mana pe nici o jucarie, nu-si tine capul ca lumea

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
M-am intors din minivacanta! a fost supe, dar sunt rupta! Am dormit 8 ore in 2 zile!
astept sa se trezeasca Seb ca mi-e dor de zambetul lui de nu mai pot!
M-am inarmat cu si ma duc sa citesc din urma!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput