Puiuti de Randunici 2008 !! (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

te felicit, naty, pentru baita reusita!!..si eu m-am aventurat o data, dar va trebui sa ma specializez pt noptile cand randunoiul va fi la job, sa n-o mai chem pe mama!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Salutare, dragelor!

Inca n-am citit ultimele doua capitole, dar sper sa recuperez.

Noi am fost plecati din Bucuresti 3 zile, la tara, la parinti si socri. MARE GRESEALA!!! In prima zi Matei a plans mai tot timpul, nu stiam cum sa-l mai oprim!! A trecut de la unul la altul in brate si nimic. Abia dupa baie s-a linistit. Ne venea sa ne urcam in masina si sa plecam acasa... Dar in zilele urmatoare s-a mai linistit, din fericire...

Asa ca de dimineata incerc sa il readuc la programul dinainte. Am reusit doar in parte, pt ca a dormit doar 3 ore toata ziua si a urlat de la 8 la 9 fara oprire... de oboseala...

Maine continuam ..

Valentina si MAtei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2926920230103382524RkPkhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, am vazut pozicile de la petrecere, f. frumoase!

Ariel, ce-a patit Alexuca? n-am apucat sa citesc...sanatate multa!

Vorbeati de gatit...pai nu ma mai apuc sa fac mancare cand sunt singura cu copii...ever-never! Sambata la ora 16 m-am apucat de mancarica, o musaca cu carnita de pui si o fasole verde cu pui. Si am terminat-o la ora 22!!! Vlad dormea, cu el n-am treaba, dar piticul m-a frecat rau...curatam un morcov, ma duceam in dormitor la el si tot asa...am facut kilometri pe holul ala, din bucatarie la dormitor

Iar cu iesitul afara, noi iesim la 10 sau 11 si stam pana la 13 sau 13:30 si apoi mai iesim la 19 si stam cam o ora si un pic.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Eu am facut molifta de 40 de zile : ne-a citit preotul cam 5 minute, l-a luat pe Matei si l-a bagat in altar..si gata..

Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/photo/2926920230103382524RkPkhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ei, daca nici Bubu nu mai gateste, atunci am constiinta impacata!
Cristina, nu remarcasem ca e sora dar mi-ai placut in toate pozele!
Si acum ma duc la culcare, profitand de somnul dulce al fetei mele spalate...
Noapte buna, stol!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mama fetele ce viteza aveti la scris! Ia ghiciti ce fac eu acum - in afara de faptul ca dorm pe tastatura gatesc, ca m-a mincat undeva sa iau mazare (dar asta a fost pofta mea). Si eu incerc sa ies dimineata cu pitica afara dar in zilele in care dorm pina la 8 sint super fericita, in rest am trezirea zilnic la 6 si va dati seama ca pe urma se duce naibii toata bunavointa mea ca sint prea lesinata ca sa ma mai misc. Si-asa mi se pare ca nu-mi mai ajunge ziua, de fiecare data am cite ceva de facut si seara pic lata. Am primit si eu pozele de la botez dar trebuie sa le descarc de pe card in calc (cred ca sint peste 1.000) si mi-e mult prea lene, ma voi ocupa miine de treaba asta, sper sa am si chef.
In rest am vazut pozici cu puiuti si mamici frumosi pt. toata lumea.

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Cristina, super pozele de la baita cu amandoi piticii!

Vali, poate ne vedem maine la o plimbarica! te sun cand iesim afara, da? imi pare rau ca s-a agitat Matei la drum...lasa, o sa se obisnuiasca el!

Olgutza, bine ai venit acasica!

Delphinas, v-am admirat si pe voi!

Simo, pupici la Barosanel! ma bucur ca au iesit analizele bine. Poate se rezolva si cu trigliceridele!

Ma duc sa-i dau laptele lui Vlad!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Naty, nu mai gatesc singura cu piticii, dar in rest...gatesc! Aseara am facut ciorbita la 10 seara, intr-o ora era gata! Azi a fost si sotul liber si am facut un gratarel...vroiam sa fac checuri, dar n-am mai avut timp
Pupici!

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Naty, nu mai gatesc singura cu piticii, dar in rest...gatesc! Aseara am facut ciorbita la 10 seara, intr-o ora era gata! Azi a fost si sotul liber si am facut un gratarel...vroiam sa fac checuri, dar n-am mai avut timp
Pupici!

Fetelor, mai doarme vreun copil doar pe burtica? zi, noapte?
Stefan doar asa doarme, in carut sta pe spate si doarme si asa, dar daca se frichineste si il pun pe burta ii place plimbat si asa si doarme.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Nush' ce naiba am facut de a aparut inca un mesaj...ma rog...

Naty, bravo pt. baita singurica! Eu numai singura ii fac, iar daca e randunoiul acasa el doar debaraseaza cadita si face ordine, in rest tot singura il spal si-l limpezesc.

Azi i-am facut si eu masaj si a stat tare cuminte si isi tine caputul asa de bine cand sta pe burta

Aaa, azi i-am dat si eu ceai de fenicul din ala granulat de la Milupa. De doua zile nu facuse decat putin kk, nu parea sa-l deranjeze, insa azi, pe seara, a facut muuult de tot!

Si Naty, sa stii ca si eu am fiert apa plata cand i-am facut ceaiul Mai ales ca-i fac 100 ml o data si fierbe imediat. A baut din prima 50 ml si apoi a mai baut pe seara vreo 20.

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput