Puiuti de Randunici 2008 !! (21)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
amira_roxana spune:
'neatza!
naty bravo pt baitza singura!
tuchi bine ai revenit!
Amira a mancat azi dimi 120 ml dupa ce aseara dupa baitza nu a mancat deloc!i-am dat ieri ceiut de musetel si i-a placut!
eu o sa plec la urgentza acum pt ca durerea aia tampita de sciatica sau ce dracu' o fi, escaladeaza alarmant si nu trece cu nimic. asa ca daca o sa lipsesc cateva zile sa nu va speriati! o sa-i dau sms lui naty sau cleme ( daca nule deranjeaza) sa va tin la curent!
va !
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
natynic spune:
Roxy, da sms dar sa speram ca nu e cazul de ceva serios!
Bun venit, Tuchi!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
mimonix spune:
Neata
Clau eram si eu pe aici dar nu m-a lasat calculatorul asta sa ma loghez vreo juma de ora, nu stiu ce a avut.Citeam cum ti-ai petrecut ieri ziua si ma gindeam ca mesajele tale au un ton bland, impacat asa, poate si pentru ca nu folosesti emoticonuri "zgomotoase" ....ma rog, eu inca sunt cu ochii pe tine sa stii !
Carevasazica si Rebeca ride in hohote, sa vedeti ce ma iau eu azi de Vladut
Adriuta,asa deci.Pai mie nu mi-au iesit inca bine din minte casele vazute duminica la Corbeanca si tu mai bagi si decoratiuni sa fie tabloul complet.Clar ca saptamina asta o sa joc la loto!Mi-au placut perdelele alea , mai exact sistemul de prindere...stilul e cam acelasi si pe aici, perne colorate , perdele colorate, pietricele, lumanarele, etc.Dar cel mai mult mi-a placut un bebe grasan in marsupiu agatat la mamica lui de gat.Avea aerul ca va alege el curand o varianta de decor
Acest calculator face figuri, se cere schimbat.Mi se tot blocheaza imaginea, nu mai gasesc cursorul..vai de el.
Stiti ce-mi place mie la voi? Ca de cite ori sunt nervoasa , obosita, frustrata, etc si intru pe aici gasesc pe careva mai oropsit ca mine.De exemplu pe Ariel care coase perdele la 2 noaptea! Mai Ariel da' Ulise era la razboi?
Roxana, bafta la ctr.Sa speram ca iti trece pofta de viol dupa aceea!
Naty dormi?S-a terminat mitingul electoral? Haide Zoe, fi barbata!
Si acum despre noi...am iesit aseara sa plimbam piticul, pe la ora 19.Si de la noi din fata blocului pina la "drumul principal" am reusit sa ne intilnim cu nu stiu cite persoane :prieteni, cunoscuti, etc.Si ne-am tot oprit sa vorbim, toata lumea a gidilat bebelul :gigagiga, licalica...pina a dat in plins si cind ne-am uitat la ceas era deja 21.Omu' a afisat un zimbet larg pe fata si a declarat ca trebuie sa retragem trupele ca-i tirziu...adio parc, a scapat de km de plimbare!Data viitoare imi iau cu mine si un scaunel din ala pescaresc, ca cine stie cu cine ma mai intilnesc si stau la taclale!
Aaa, era sa uit:
Hai Gecko, ai reusit sa cintaresti copilu'?
Simona,mamica de Teo (14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
natynic spune:
CAPITOL NOU!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/luny/luny.jpg)
luny spune:
mimonix, pai ce sa-i fac daca asa e felul lui, ranjit?
mai adriutza, tocmai ce am avut o discutie aprinsa pe tema 'casa' cu randunoiul, si niste bani pe care zice el ca ar trebui ai mei sa mi-i dea pt a ne lua un apart. mai mare, da' nu mai vin... si uite ce poze pui tu
, sunt superbe, nici nu indraznesc sa visez la asa ceva
clau si noi apucam jucarioare, iar la botez s-a agatat de bani!! i-a pu cineva banii in carucior, el a prins o hartie de 1 mil si nu-i mai dadea druumul!!
i-am facut si poza!
Wellcome back tuchiiii
cuscra sper ca esti bine!
gecko si Patrick fascinat de neoane!al meu e numai ochi cand vede fete, femei, tare le mai studiaza!!
..de mic e pe faza!
si noi iesim afara acum, cred ca merg in IOR, pe la fantani, unde e rondul ala cu alei si muuuulti trandafiri, clau, poate ne intalnim!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!