Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 19
bitza2008 spune:
Salutare burtici!!
Felicic
ca ti-ai adus aminte de mine!!Eu va citesc zilnic, dar am ramas mai in umbra. De obicei intru dupa amiaza cand nu mai e nimeni.
Eu sunt ok,am fost la moasa; a zis ca transaminazele sunt mari pt o "negravida", dar pt o gravida sunt ok.
tuturor
25+
LUCAS
AMR 15 saptamani!!!
andy_galro spune:
de bumbac? deci eu o sa-i fac cadou sotului un tricou cu inscriptia "bebe on board" pentru ca toata lumea zice ca si lui ii creste burtica odata cu a mea

Andreea
22+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
EvaF spune:
Fetelor, eu cred ca ies ca mor de ras. Efectiv, nu se poaaaaaaaate!!!
Iar am lesinat, eu cred ca Anca intelesese fff bine, tocmai de aceea raspunsul ei cu "pielea" a fost fff inteligent. Dar ma rog...
Pana unde se poate ajunge cu explicatiile, murim aici de ras!!!
"Mot-a-mot" versus "figurat", "magura" versus "eugenia", adevarate dileme, ce mai! Dar de bomboane cubaneze ati uitat?
Gata, tac si ma duc sa ma plimb, ca nu se poaaaaaaaaaaaaate!

25+
Luca 
AMR 15S !!!!!!
POZE
Never say never!
anca81 spune:
quote:
Originally posted by piolica
Anca, hai ca m-ai facut sa rid! Este 'noces de cuir' care se traduce 'nunta de piele' dar are o alta conotatie, ca atunci cind te gindesti la o geaca de piele de porc sau caprioara si nicidecum pielea umana (aia este 'peau'). Insa ai fost simpatica... si mi-a venit o idee pt tine! Stii ce as face eu? I-as scrie sotului meu 'pe piele' tot felul de chestii simpatice si l-as pune si pe el sa faca la fel pe pielea mea, mai ales pe burtik! o declaratie de dragoste 'pe piele' pentru o aniversare de nunta 'de piele'.
Nu glumesc, la doi ani este 'noces de cuir', asa ca gindeste-te bine si gaseste ceva hot!24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
Piolica, am inteles de la inceput mesajul. Doar ca faceam putin haz de necaz. Asta apropos de discutiile anterioare legate de sex.
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by andreea_and
Hop si eu, cam greu sa tin pasul cu voi ca ati avut mare spor azi la scris.
Noi azi aniversam un an de la casatorie dar deocamdata sarbatorim prin munca, eu de-acasa si sotul pe drumuri. Diseara insain 3, noi doi si bebelina scumpa.
Clau felicitari pentru Irina Alexandra, ne-ai dat ceva emotii! E o frumoasa, super poze, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Ma bucur ca ti-a dat voie sa te mai misti si tu, mai ales ca e vremea asa frumoasa.
Eva ce ma bucur ca ai revenit si ca te bucuri din plin de sarcina si de bebe Luca!
CD27 ma bucur ca ti-ai gasit in sfarsit rochie. Cand e cununia?
Angel26 bine ai venit. Scrie repede 10 mesaje ca sa te putem vedea in timp real.
Julax felicitari pentru fetita! Ce dulce e Alex, mai ales cum isi pupa el surioara din burtica!! sa-ti traiasca amandoi!
Piolica super frumos in Serbia din ce povestesti tu. Bine ai revenit!
Felicic deci Mihnea Alexandru Vasile?![]()
300 mie dr mi-a dat Elevit si din ce am mai auzit se pare ca sunt foarte bune. Pe unde vreti sa va luati casa?
July bafta la ambii doctori! Stai linistita, ca nici noi n-avem planuri de concediu inca. Dar oricum nu am de gand sa plecam prea departe cand ne-om hotari.
Diana m-ai amuzat rau cu visele, si eu mai am cateodata dar de obicei uit cum ma trezesc. Iar despre partea cu sotul, asa cum spunea si Eva, trebuie instruit sa stie ca n-are ce rau sa-i faca lui bebe.
Ilia imi pare rau sa aud ce ai patit! Sigur bebe este bine, dar oricum du-te la eco sa te linistesti.
24+ cu
Mina Alexandra
Poze
Andreea
mult si esti o dulce ca intotdeauna, iti multumim pt urari si pt felicitari si ne dorim (eu si Irina) sa va fie si tie si Minei la fel de bine cum ne este noua.
si poate reusim sa ne si intalnim toate intr-un parc la o terasa.
23+Mami fericita de

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by anca81
Am revenit, vad ca ati scris serios!
Ilia, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Stai insa linistita, bebe e protejat in burtica si sigur e bine. Tinem pumnii la eco
Clau_geo, piticuta ta e tare scumpica! Ce fetisoara dulce are
Teomaria, am vazut si pozele tale de pe contul comun. Fetita ta e foarte draguta iar tu mamico, ai un burtic tare frumos
Andy_galro, unde sunt pozicile tale cu rochita, nu le-am gasit
Am pus si eu poze cu burtica aici si la semnatura. Freza mea nu e mare lucru, doar mi-am scurtat putin din par, n-am nici un chef acum de tunsori elaborateci doar sa-mi fie usor cand ma fatzai prin casa.
Hmmm, am vazut ca vorbiti despre, daca nu exista nici o interdictie dpvd. medical chiar nu e nici o problema, dimpotriva. Fericitelor
!!! Dyanira, "vrajeste-l" pe al tau
si go for it!
Apropos, maine merg (iar) la doctor. Ce sa-i faci, la noi trebuie monitorizata printesa mai des, nu prea-mi place sa o tot chinui cu ecografii dar nu prea am de ales
Si tot maine ... ia ghiciti ...Maine aniversam 2 ani de casnicie, m-a sunat azi al meu sa ma intrebe unde sa faca rezervari. Se anunta o zi hot
O burtica mititica25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
dulce Anca si iti doresc din tot sufletul sa fiti bine ata tu cat si micuta Carla.Ce dragut am vazut multe mamici care pun numele de Alexandra fetitelor lor: eu, tu, Andreea
23+Mami fericita de

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
anca81 spune:
Va pup si eu fetelor, ne vedem maine. Sotul meu deja ma asteapta nerabdator pe canapeaua "de piele" ![]()
Clau_geo 
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
alexa si mami spune:

am reusit in sfirsit sa termin tot de citit.
feli, aici sunt
hai ca n-am lipsit asa mult
piolica, bine ai revenit 
ilia, sunt sigura ca bb e bine merci, protejat de "piscinutza" lui.
LMA fericiti impreuna anca, andy, ratonelu!!!
fetelor, voi cum suportati caldura? ca eu sunt terminata. cind o sa vina 40 de grade cred ca o iau pe aratura
alexa si
mami
clau_geo spune:
Anca, Andreea, Ratonelu sa fiti fericite alaturi de sotii vostrii si sa va bucurati de o seara minunata
cu multe scantei

si vorbe dulci de dragoste 
23+
Mami fericita de 
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
anca81 spune:
Alina, Clau_geo, va multumesc pentru urari 

O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 

, daca nu exista nici o interdictie dpvd. medical chiar nu e nici o problema, dimpotriva. Fericitelor
si go for it!
Maine aniversam 2 ani de casnicie, m-a sunat azi al meu sa ma intrebe unde sa faca rezervari. Se anunta o zi hot