Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 20
clau_geo spune:
Mai Anca ma faci sa ma tavales pe jos de ras, esti tare de tot 

fa cum am facut si eu pe 5 mai cand am aniversat 1 an, pregateste o cina romantica si apoi fa-i un masaj usor erotic care v-a inlocui cu siguranta o partida de sx . Al meu sot a fost tare multumit 
23+
Mami fericita de 
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
bitza2008 spune:
Am revenit dupa ce am citit din urma!
Ilia, sunt sigura ca bebe e bine!!Dak nu sunt sangerari si dureri stai linistita si vezi ce zice dr maine!!
si Doamne ajuta!
Andy_galro, esti superba!Te admir in mod deosebit!
Anca, bafta maine la dr, sunt sigura ca de acum totul va fi bine pana in apt 40!!Felicitari pt aniversarea casatoriei!
ratonelu, felicitari si tie!Cam toate v-ati maritat in mai!
Piolica, eu voi lua mai multe cu maneca scurta, dar si cateva cu maneca lunga.
M-ati zapacit cu ciresele!!Am dat 10 euro 1kg si nici macar n-au fost pre bune!!!![]()
25+
LUCAS
AMR 15 saptamani!!!
ratonelu spune:
andy...vreau si io tricou.....ca si la mine creste burtoiu soatei..la fel...d efapt....a mea creste nornmal....si a lui intr-o zi cat altii int-o luna![]()
de unde iei tricou?
ce tari sunteti fetelor......ce bilete la ordin..ce op-uri sa mai fac......ca stau in fata monitorului si doar mimez....ca nu ma pot concentra....
cine ma vede.....asa concentrata si vesela in fata calc...isi zice...moama...ce multumita e asta de ...serviciu:)sau de munca ei
multum pt urarrriiiii
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by ratonelu
andy...vreau si io tricou.....ca si la mine creste burtoiu soatei..la fel...d efapt....a mea creste nornmal....si a lui intr-o zi cat altii int-o luna
de unde iei tricou?
ce tari sunteti fetelor......ce bilete la ordin..ce op-uri sa mai fac......ca stau in fata monitorului si doar mimez....ca nu ma pot concentra....
cine ma vede.....asa concentrata si vesela in fata calc...isi zice...moama...ce multumita e asta de ...serviciu:)sau de munca eimultum pt urarrriiiii
Ratonelu mai bine a creada ca esti multumita de job decat sa te suspecteze ca pierzi timpul pe net in loc sa iti faci treaba, nu?
23+Mami fericita de

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
Ratonelu tricouri, in Bucuresti poti sa iei cu ce imptimeu scris vrei tu din Victoria de la parter, din Unirea la parter sau din Romana vis-a vis de Ase.
23+
Mami fericita de 
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
kllemi spune:
mai fetelor, plec si eu putin sa pregatesc ceva de mancare ca vine tati acum de la munca
.....si voi nu va opriti deloc deja patru pagini......
20+
ratonelu spune:
fetelor...va pup....ca plec acas....
gata cu serv.....
acusi se face 6 si sparg usa.....
si am treaba...sa ma duc sa-mi iau pepene si sa trec pe la mama pe la spital...
andy....sa-mi spui de unde iei tricou....
nu cred ca mai intru de acas',...am treaba sa fac vinee si sa mananc..si sa mananc si pepene....si capsune...moama.a......ce de treabaaaaa am
va pup si o seara minunata va doresc!

kllemi spune:
deja cred ca nu ii mai dau nimic de mancare....il bag direct in pat
... ca mia-ti facut pofta de cat sex sa vb. pe aici
20+
CD27 spune:
Anca, Andreea, Ratonelu La Multi Ani!
sa sarbatoriti frumos si sa fiti fericiti, sa va bucurati de bebelini
Pe 7 iunie avem si noi cununia 
anca81 spune:
CD27, Bitza
si va multumesc mult pentru urari!
Deci sa ne intelegem, eu maine nu pregatesc nimic special, da

? Sotul meu m-a pus sa-i promit ca nu ma ridic din pat pana cand ajunge acasa. El ma va rasfata, am inteles ca a facut rezervare la un restaurant dragut, asa ca vom lua o cina romantica si vom depana amintiri. Sunt sigura ca va fi totul foarte romantic
, dragul de el face tot ce-i sta in putinta sa ma faca sa ma simt bine si sa mai uit de dureri si contractii 
De colul meu "transformabil" nu zice nimeni nimic? Repet intrebarea: la control pe masa aveam 20 mm iar a doua zi, la eco transvaginala - 40 mm (2 medici diferiti). Am I crazy, or what? 
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas