Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

eva multumesc
anca pozele le gasesti in link-ul de la semnatura mea la "poze eco+bebe"....si felicitari pentru aniversarea casatoriei
andreea_ and, ratonelu felicitari si voua pentru aniversarea casatoriei de un anisor alaturi de sotiorii vostri!...multe fete s-au casatorit in mai....
Noi vom sarbatori pe 2 iunie tot asa un an de casatorie....parca nu imi vine sa cred ce repede trece timpul!

Andreea22+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Anca, hai ca m-ai facut sa rid! Este 'noces de cuir' care se traduce 'nunta de piele' dar are o alta conotatie, ca atunci cind te gindesti la o geaca de piele de porc sau caprioara si nicidecum pielea umana (aia este 'peau'). Insa ai fost simpatica... si mi-a venit o idee pt tine! Stii ce as face eu? I-as scrie sotului meu 'pe piele' tot felul de chestii simpatice si l-as pune si pe el sa faca la fel pe pielea mea, mai ales pe burtik! o declaratie de dragoste 'pe piele' pentru o aniversare de nunta 'de piele'.
Nu glumesc, la doi ani este 'noces de cuir', asa ca gindeste-te bine si gaseste ceva hot!

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

felicic, din pacate mi-a spus ca sunt 20mm la controlul pe masa, si atat simtea ea la mana. Oricum pe 5 mai ma duc la morfo dar mi-a zis sa-i aduc aminte sa facem si o endovaginala sa masuram exact colul. Vedem noi atunci.

Da, la Timisoara a afost si Matei cu noi. Nu am plecat niciodata nicaieri fara el. Din fericire pentru el nu a fost asa de greu. A avut multe masinute in masina, am mai citit, a mai desenat, apoi s-a uitat mult la desene... ne-am mai oprit si a mai alergat cate un pic cu taica-su prin benzinarii si pe marginea drumului... a mai dormit... chiar nu ma asteptam sa ii fie asa de usor. Sunt atat de multumita...(pentru asta)

21+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

fetelor si la 1 an de casatorie ce este? nunta de hartie cumva?

Andreea22+Andrei
BEBE al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

anca: macar un peticut de piele mica

plec la cosmetica

Vasile
17+

bibinika
foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca81

Piolica, eu voi cumpara si 4-5 body-uri cu maneca scurta, va fi totusi cald in septembrie. Marimea pentru nou nascut. Si body-urile astea cu manecuta scurta se pot da si pe sub overall-uri, nu?

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

poate ca o sa iau si eu, dar nu cred ca e nevoie sa dau comanda pt asta inca de pe acum. daca o sa fie cald, o sa iau citeva de la Budapesta si gata. merci.

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

andy_galro - la 1 an e nunta de bumbac

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva

Andy_galro, am vazut pozicile. Foarte frumoasa mamica, iti vine minunat rochita

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by andy_galro

hello fetele!!! Va salut si eu mai tarziu ca a trebuit sa trec si pe la facultate. Sambata am fost la o zi de nastere, duminica la nunta, asa ca am avut un week-end full....si acum nu mai pot de oboseala. Am pus in link vreo doua poze de la nunta...sper sa va placa rochita mea. A fost tare interesant la nunta ca ne-am intalnit cu rudele si toata lumea mi-a admirat burtica si toata lumea ma studia
clau geo felicitari pentru fetitaaaaa!!!!....ce ma bucur ca sunteti bine amndoua...irina este un nume frumos....sa va traiasca si sa va aduca numnai bucurii
eva multumesc de grija
alinushca multumesc ca mi-i trecut si mie baietelul in listuta

Andreea22+Andrei
BEBE al nostru

Multumes frumos Andy si pup pt urari si griji

23+
Mami fericita de

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

va multumesc pt urariiiipup pe toate.....fara exceptie...
anca,la multi ani si voua si sa va iubiti mult!
piolica,Magura....adik prajiturica d-aia ambalata...un fel de pandispan ....dupa parerea mea...cred ca stii....n-ai um sa nu stii

Mergi la inceput