Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eva Am ras si eu cand am citit acum, seamana cumva cu un menage a trois

Freshanana, esti tare scumpa, iti multumim pentru urari. Eu si Eva se pare ca suntem zuzu azi, nu te supara pe noi

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

felicic, multam pentru explicatie. mi-a placut asta cu eugenia tortului. habar nu aveam de asta! hai ca am gasit-o pe net si m-am lamurit, cica e prajiturica prajiturelelor.
http://www.creativemarketing.ro/blog/reclama-magura-prajitura-cu-talc/75

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Sper sa se vada si mesajul meu ca altfel

Noua ne plac mai toate dulciurile, mai ales cele cu ciocolata

la toate fetele

Asteptand un ingeras 20+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Eva hai ca pana sa zici tu nici nu-mi dadusem seama - si cand mi-a picat si mie fisa am ras ca nebuna de una singura .
Felicic ma gandeam eu dar si cu cele 3 nume suna interesant . Eu zic ca ai sanse sa le sarbatoresti pe amandoua costumata ca Fulga - sunt doar cateva zile diferenta. Multumesc de urari, la fel si voua va doresc!
Piolica multumesc. De bumbac, ce chestie, poate ii fac cadou ceva de bumbac ca si-asa n-am idei.
Ratonelu si Anca la multi multi ani impreuna si voua cu sotii vostri!
Freshanana, kllemi multumesc!

24+ cu Mina Alexandra

Poze

Mergi la inceput

[/quote]

Mai, Anca, Luca si Carla s-au vorbit sau cum? Mai stii cum iti ziceam ca Luca incepand cu eco de 12 saptamani sta numai cu manutele la ochi cand se apropie cu sonda de el, si se agita tot, efectiv se zvarcoleste pe toate partile, se rasuceste, e agitat de sunetul asta puternic (se pare ca ei percep echo de parca ar fi un tren). Si am facut doar echo regulamentare, tocmai de aceea, nu am intentionat sa il stresez saptamanal asa de fun!

Hm, or stii puii nostri ceva...

25+ Luca

AMR 15S !!!!!!

POZE

Never say never!

[/quote]

Chiar l-am intrebat la un moment dat pe doctor daca Carla isi pune degetul la gurita iar el mi-a spus ca se freaca la ochi, din cauza intensitatii ecografiei. Asa ca imi pare sincer rau ca trebuie sa o stresez de fiecare data. Bine, eram la morfofetala si a durat mai mult decat o eco obisnuita, cele normale sunt mult mai scurte.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Si Sofia tot speriata este de ecografie. Duce mainile la fata si se intoarce pe toate partile. Sonda ecografului nici macar nu trebuie indreptata spre urechea copilului, altfel poate afecta auzul.

Pe urmatoarea eco o voi face abia la 32 de saptamani, nu vreau sa o stresez degeaba.

Mi-a spus si doctora ca "cei mici nu se dau in vant dupa ecografii".

22+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_and

Eva hai ca pana sa zici tu nici nu-mi dadusem seama - si cand mi-a picat si mie fisa am ras ca nebuna de una singura .
Felicic ma gandeam eu dar si cu cele 3 nume suna interesant . Eu zic ca ai sanse sa le sarbatoresti pe amandoua costumata ca Fulga - sunt doar cateva zile diferenta. Multumesc de urari, la fel si voua va doresc!
Piolica multumesc. De bumbac, ce chestie, poate ii fac cadou ceva de bumbac ca si-asa n-am idei.
Ratonelu si Anca la multi multi ani impreuna si voua cu sotii vostri!
Freshanana, kllemi multumesc!

24+ cu Mina Alexandra

Poze

Pai din cate spune Piolica, aniversarea nr. 2 e "de piele". Pai ce cadou "din piele" sa-i fac ca la sex avem interdictie.

Vad ca azi sunt teroare, va rog mult sa nu ma excludeti din forum. Ma fac cuminte, promit.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

am si eu o intrebare pentru fetele care vor naste la inceputul lui septembrie. voi o sa cumparati body-uri cu mineca lunga sau scurta pentru la nastere? eu ma gindeam ca nu ar fi cazul sa iau cu mineca scurta, bebelusii nostri sint fragili, insa astept comentariile voastre. eu vreau sa dau o comanda in franta, ca sa am lucrusoarele saptamina viitoare livrate la socrii, ca magazinul asta nu livreaza in afara frantei si am gasit niste chestii super dragutze.

24+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Piolica, eu voi cumpara si 4-5 body-uri cu maneca scurta, va fi totusi cald in septembrie. Marimea pentru nou nascut. Si body-urile astea cu manecuta scurta se pot da si pe sub overall-uri, nu?

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by anca81

Pai din cate spune Piolica, aniversarea nr. 2 e "de piele". Pai ce cadou "din piele" sa-i fac ca la sex avem interdictie.

Vad ca azi sunt teroare, va rog mult sa nu ma excludeti din forum. Ma fac cuminte, promit.

O burtica mititica

25+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Anca, tare de tot!!! Mi-a placut maxim replica!!! Nu te exclude nimeni, ar fi culmea!!! Ai crescut si mai tare in ochii mei(nu ca ar conta!!!)
Am lesinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!!!

25+ Luca

AMR 15S !!!!!!

POZE

Never say never!

Mergi la inceput