Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
ilia_99 spune:
july, probabil ca ai dreptate, da' aseara aveam si burta contractata. nu era el extrem de miscaret da' o data pe zi tot simteam ceva. da' acu' de simbatat nimic...
clau, m-as fi dus de azi da' n-am avut unde, asa ca ma duc miine dimineata, inainte de celelalte programari, ca dr meu nu face echo, ma duc la altcineva.
off...
17+
CD27 spune:
ilia, imi pare rau sa aud ca ai cazut, dar sigur bebe e bine, poate s-a speriat putin si d-aia s-a ascuns, stai linistita, mama a cazut in beci cand era insarcinata cu mine prin luna 8 si eu n-am nimic ![]()
hai ca mai e putin si mergi la eco si o sa vezi ca bebe e bine 

dyanira spune:
Ilia nu mai fi stresata si nu te mai gandi la ce e mai rau ca D-zeu ii protejeaza pe BB ca ei sunt niste ingerasi.
Si eu sunt stresata fetelor cu internarea mea ca nu stiu ce sa fac, nu stiu cand sa vb cu medicul si uite asa ma stresez si lui BB nu ii face bine.
Diana
25+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
JulyMorning spune:
ilia imi dau seama ca nu e foarte incurajator ca nu il mai simti, dar chiar cred ca sunteti ok. Cum ziceau si fetele, bebele e bine protejat de lichidul amniotic, amortizeaza foarte bine. Iti tinem pumnii doar ca sa reusesti sa te linistesti, ca in rest sigur e doar alarma falsa 
Io am o noua intrebare. Am o prietena care pleaca in statele unite intr-o saptamana si mi-a zis sa-i spun ce vreau sa-mi cumpere. Momentan nu am trecut pe lista decat 1 sau 2 baby wrap. Aveti vreo sugestie? Ca nu tre sa fie ceva prea voluminos, evident. Ce ar merita sa-mi ia de acolo si nu se gaseste aici... ?
_
Our future determines our past
Fasolica
de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
ilia_99 spune:
miruna, felicic, eva

mai bine intram de ieri sa vb cu voi, parca m-ati mai linistit. felicic nu ma doare nimic, in afara de julitura de la mina si de glezna pe care am sucit-o! si ieri cind am intrat in dus a intrat si fiu'miu cu mine si a aratat spre soldul meu si a zis: "mami.. muldala". si cind m-am uitat aveam 2 vinataaaiii...
si, in plus, ieri am gasit pt prima oara cirese romanesti si am apucat sa iau vreo 10 dupa care au venit niste musafiri. nu mi-am dat seama si cind m-am uitat pe masa... castronul gol! Sa mor nu alta! Asa ca.. n-am avut un we prea frumos!
17+
ilia_99 spune:
july, parerea mea este sa-ti ia niste hainute, ca oricum sunt mai ieftine acolo, fie si numai pt ca sunt in dolari. de-astea.. body, costume intregi de somn si.. incaltaminte. eu aici am avut si am inca o mare pb cu amindoi copiii. sa-ti ia pt un an, de ex, ca la inceput n-o sa-i pui, evident. eu asta i-as cere. in rest, cred ca o sa gasesti si aici toate prostiile.
17+
felicic76 spune:
illia: vezi ca ma invit la tine si te previn: incuie frigiderul, ascunde mancarea, goleste pivnita
glumesc, nu pot sa-mi dau seama cum ai fost asa neglijenta cu ciresele, eu ma uit urat la sotul meu cand atenteaza la "ale mele"(pe care el le cumpara, de altfel)![]()
july: nush ce sa zic, uite eu am vb cu sora mea sa-mi trimita umidificator, ea sta in sud (spania) si la ei este esential ptr toti, nu numai ptr bebe. Si chiar imi spunea ca apar pe zi ce trece mult mai performante, cu ionizare nush de care, ca ale ei de trei ani sunt invechite si ca vrea sa le schimbe si ea. Asha ca ce sa zic, mai gandeste-te.
Vasile
17+
bibinika
foto
kllemi spune:
ilia imi pare f rau pt ce sa intamplat, sper din tot sufletul ca bb sa nu fi patit nimic
20+
JulyMorning spune:
Multumesc de sugestie ilia, o sa ma gandesc.
Acu plec prin peregrinarile la doctori. O sa ma rog de a mea sa ma mai trimita la o eco, ca am 3 sapt si ceva de cand n-am vazut bebelina. Si dupa parerea ei, abia in 33s mai pup inca o eco.
Sa ma gandesc cum o induplec ![]()
_
Our future determines our past
Fasolica
de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
ilia_99 spune:
fetelor, eu plec spre casa, poate ne mai auzim pe seara. daca nu vb miine cind sper sa vin cu vesti bune.
va pup pe toate!
17+