Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Vad ca face cineva inventarul pe aici.

Fac si eu o strigare inflacarata:

MARIA2004, UNDE ESTI?????????????????????????????

25+ Luca

AMR 15S !!!!!!

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

salutare, fetelor. felicic atenta ca de obicei. eu sunt pe aici, va citesc, da' nu prea am avut chef sa intru. simbata am fost nasa de botez si am cazut pe treptele bisericii cu copilul in brate finuta n-a patit nimic, dar eu nu l-am mai simtit pe bb miine ma duc la echo sa vedem ce si cum, asa ca.. n-am o stare prea buna!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

clau-geo: si mai sunt "zambetmic" , ellyia scria mai mult cand era in Japonia, asteptam sa revina la baza, preety se "lauda" ca-i vecina-n cartier si pauza..... nik

Vasile
17+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

ilia imi pare tare rau pentru ce ai patit , sper din suflet sa fie bebe bine. De fapt eu sunt convinsa ca e bine, doar ca ai tras o sperietura asa mare, ca s-a ascuns de tine. Si eu am tras o cazatura destul de urata, tot pe niste trepte, eram in s14-15, cam asa. Si bebelina mea e ok, acu' joaca fotbal. Stai linistita si nu te mai agita.

_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by ilia_99

salutare, fetelor. felicic atenta ca de obicei. eu sunt pe aici, va citesc, da' nu prea am avut chef sa intru. simbata am fost nasa de botez si am cazut pe treptele bisericii cu copilul in brate finuta n-a patit nimic, dar eu nu l-am mai simtit pe bb miine ma duc la echo sa vedem ce si cum, asa ca.. n-am o stare prea buna!

17+

off off off Ilia, imi pare rau de tot pt ce ai patit, sper din tot sufletul sa fie bb bine si abia astept sa imi spui ce a zis dr. Te-as sfatui sa mergi azi si sa nu mai astepti pana maine dar tu sti mai bine.
pe burtica si sper sa va fie bine.

23+
Mami fericita de

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

dyanira, bine ca ai deschis tu subiectul , ca am si eu niste vise..., dar nici in vise nu se materializeaza dorinta mea, ba apare lume, ba ma trezesc...de cand cu spitalul si contractiile nimic , atunci mi-a scris dr pe iesirea din spital repaus fizic si sexual dar d-atunci nici n-am mai intrebat ca mi-a fost rusine , asa ca am ramas frustrata si cu vise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ilia, saracutza, cred ca ai tras o sperietura zdravana. Stai linistita, dragutzo, totul e bine cu bebe, poate e si el mai calm zilele astea, dar el are un culcus sigur acolo, nu pateste el asa cu una cu doua ceva. Va dati seama cate accidente de masina si cutremure de pamant se intampla si bebeii sunt bine merci in "saculetz" la mami lor.

25+ Luca

AMR 15S !!!!!!

POZE

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

illia: sigur bebe este bine, tu esti speriata si ingrijorata. Pe tine te doare ceva, in mod special? mai bine mergi la dr sau la o eco de urgenta, sa te linistesti.

Vasile
17+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

hello fetele!!! Va salut si eu mai tarziu ca a trebuit sa trec si pe la facultate. Sambata am fost la o zi de nastere, duminica la nunta, asa ca am avut un week-end full....si acum nu mai pot de oboseala. Am pus in link vreo doua poze de la nunta...sper sa va placa rochita mea. A fost tare interesant la nunta ca ne-am intalnit cu rudele si toata lumea mi-a admirat burtica si toata lumea ma studia
clau geo felicitari pentru fetitaaaaa!!!!....ce ma bucur ca sunteti bine amndoua...irina este un nume frumos....sa va traiasca si sa va aduca numnai bucurii
eva multumesc de grija
alinushca multumesc ca mi-i trecut si mie baietelul in listuta

Andreea22+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ilia eu eram in 7 luni cand am cazut cu Alexei in burta. Am facut spagatul iar apoi o zi nu a miscat mai deloc si si-a revenit. Totusi copilul sta bine acolo in sac si presupun ca daca finuta nu a patit nimic nici nu ai cazut pe burta.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput