Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
kid2003 spune:
Ilia,
mamica ingrijorata! Stai calma ca bebe e bine aparat acolo in burtica! Tu esti o mamica cu experienta, nu te sperii tu asa usor, da? Uite o
de la mine. Bea ceva dulce si stai pe spate cu mana pe burtica. O sa il simti pe bebe!
July, asa asa, si mie mi-e frica exact de socuri d-astea, frane, depasiri etc...Nu pot sa zic ca nu am incredere in el, ca pana acum a fost f prudent si nu am avut nici un incident rutier, dar...tot ma proptesc bine cu picioarele in podeaua masinii cand o ia tare...Si sunt frana de gura in permanenta...In Anglia mergem la un concert Yazoo, nu stiu daca ii stii, sunt o trupa electro-dance asa de prin anii 80 cu Alison Moyet in frunte. Au fost despartiti si acesta este primul lor concert si singurul, un fel de aniversare ceva...Canta frumos, iar sotul meu si sora lui sunt mari fani, asa ca nu puteau scapa ocazia...
Piolica
multumesc mult pentru invitatie. Mi-ar placea nespus sa ne vedem, dar, din pacate, cred ca tu vei face nani deja cand noi vom intra in Budapesta...Nu planuim sa plecam dis-de-dimineata (de fapt planuim mereu dar niciodata nu ne iese), nu suntem matinali, deci chiar daca ne mobilizam super, inainte de ora 11 nu plecam din Bucuresti, ceea ce inseamna ca vom ajunge tarziu (mai ales ca eu sunt d-aia de ma opresc sa beau cafelute pe la benzinarii, sa fac pp deeees si tot asa). Sper ca pe la 11 noaptea sa ne cazam si a doua zi tot pe la 10-11 sa plecam (cu un stop regulamentar la Parndorf bineinteles
)
Poate cine stie, la intoarcere ne oprim tot la Budapesta, iti spun...mi-ar placea mult sa ne cunoastem! Sotul meu vrea dintr-o bucata la Arad, dar poate ma prefac obosita si trag la Budapesta 
bb2
Joy21 spune:
Ilia, iti spun si eu sa stai linistita. Mai sunt multe alte gravidute care s-au impiedicat si n-au patit bebeii nimic. Natura a avut grija sa ii protejeze...
Mai rau cu glezna si soldul tau.
sa treaca!
22+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
dyanira spune:
Fetelor eu ma duc sa stau putin in pat ca sa profit de concediu in care sunt si asa poate ma mai linistesc psihic ca sunt tare stresata.
Ne reintalnim mai pe seara!
Diana
25+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
andreea_and spune:
Hop si eu, cam greu sa tin pasul cu voi ca ati avut mare spor azi la scris.
Noi azi aniversam un an de la casatorie dar deocamdata sarbatorim prin munca, eu de-acasa si sotul pe drumuri. Diseara insa
in 3, noi doi si bebelina scumpa.
Clau felicitari pentru Irina Alexandra, ne-ai dat ceva emotii! E o frumoasa, super poze, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii! Ma bucur ca ti-a dat voie sa te mai misti si tu, mai ales ca e vremea asa frumoasa.
Eva ce ma bucur ca ai revenit si ca te bucuri din plin de sarcina si de bebe Luca!
CD27 ma bucur ca ti-ai gasit in sfarsit rochie. Cand e cununia?
Angel26 bine ai venit. Scrie repede 10 mesaje ca sa te putem vedea in timp real.
Julax felicitari pentru fetita! Ce dulce e Alex, mai ales cum isi pupa el surioara din burtica!! sa-ti traiasca amandoi!
Piolica super frumos in Serbia din ce povestesti tu. Bine ai revenit!
Felicic deci Mihnea Alexandru Vasile?
300 mie dr mi-a dat Elevit si din ce am mai auzit se pare ca sunt foarte bune. Pe unde vreti sa va luati casa?
July bafta la ambii doctori! Stai linistita, ca nici noi n-avem planuri de concediu inca. Dar oricum nu am de gand sa plecam prea departe cand ne-om hotari.
Diana m-ai amuzat rau cu visele
, si eu mai am cateodata dar de obicei uit cum ma trezesc. Iar despre partea cu sotul, asa cum spunea si Eva, trebuie instruit sa stie ca n-are ce rau sa-i faca lui bebe.
Ilia imi pare rau sa aud ce ai patit! Sigur bebe este bine, dar oricum du-te la eco sa te linistesti
.
24+ cu
Mina Alexandra
Poze
ratonelu spune:
ilia...iti tinem pumnii.....
stai linistita,zic io o viit mamaica fara experieneta....dar al meu dofotor zice asa:daca nu iti curge nimic pe jos...nu e un motiv de ingriorare prea mare...pe bune....asa imi zice el...o stii el mai multe...sau poate ca nu.....nu stiu
oricum....bafta maine...ai spus ca faci eco....nu?
tinem pumnii si pana atunci nu te consuma....sa nu-l superisi mai tare pe bebel...
stai linistita.
Nocom spune:
Salutare burticute dragi,
Felicic, pup dulce burticuta si mamica ca ti-ai amintit de mine!!
Chiar am lipsit 5 zile, caci am fost plecati la Timisoara, a fost ziua de nastere a nepoteilor mei si am fost la o pensiune langa Timisoara sa sarbatorim.... asa ca am cam lipsit. Drumul a fost groaznic, am facut 11 ora la dus, nu am intalnit asa drum aglomerat in viata mea... si la intoarcere doar 10 ore, am venit pe alta parte, pe unde era gol dar foarte prost drumul... si m-a zduncinat..
De azi dimineata am inceput sa citesc capitotul trecut, pe urma ati trecut la asta... si tot incerc sa va prind din urma.. si cand am ajuns intr-un final aici, mare mi-a fost mirarea sa vad ca cineva chiar intreba de mine...
intr-adevar ultima oara cand am vorbit plecam la dr, la control, si din pacate tot rau stam, adica colul scurt max 2 cm, dra cu toate astea v-am spus nu mi se recomanda repaos la pat ci doar atentie la greutati si sa verificam des colul sa nu se deschida.... Cu toate acestea ne-am hotarat sa plecam la Timisoara la ziua nepoteilor caci cel putin 1 an si juma nu vom merge cat va fi bebe 2 mic, asa ca... m-am chinuit acuma si gata...
La eco, merg abia in 5 mai la eco orfo de trim II, asa ca sa-l vedem pe bebe mai avem de asteptat. Sper ca voi toate sunteti bine, caci nu rea am cum sa recuprerez toate capitolele pe care le-am pierdut spatamana asta...am vazut ca Anca a ieist din spital si ma bucur fff tare, iar clau are fetita...super!!!!
Va imbratisez cu drag pe toate, dar mai ales pe felicic, caci ea mi-a simtit lipsa....
PUP
21+ 
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
anca81 spune:
Am revenit, vad ca ati scris serios!
Ilia, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Stai insa linistita, bebe e protejat in burtica si sigur e bine. Tinem pumnii la eco 
Clau_geo, piticuta ta e tare scumpica! Ce fetisoara dulce are 
Teomaria, am vazut si pozele tale de pe contul comun. Fetita ta e foarte draguta iar tu mamico, ai un burtic tare frumos 
Andy_galro, unde sunt pozicile tale cu rochita, nu le-am gasit 
Am pus si eu poze cu burtica aici si la semnatura. Freza mea nu e mare lucru, doar mi-am scurtat putin din par, n-am nici un chef acum de tunsori elaborate
ci doar sa-mi fie usor cand ma fatzai prin casa.
Hmmm, am vazut ca vorbiti despre
, daca nu exista nici o interdictie dpvd. medical chiar nu e nici o problema, dimpotriva. Fericitelor
!!! Dyanira, "vrajeste-l" pe al tau
si go for it!
Apropos, maine merg (iar) la doctor. Ce sa-i faci, la noi trebuie monitorizata printesa mai des, nu prea-mi place sa o tot chinui cu ecografii dar nu prea am de ales 
Si tot maine ... ia ghiciti ...
Maine aniversam 2 ani de casnicie, m-a sunat azi al meu sa ma intrebe unde sa faca rezervari. Se anunta o zi hot 
O burtica mititica
25+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
piolica spune:
Ilia,
mamica dragalasa. Hai nu-ti face griji, bebe este bine acolo in casuta lui. Stai in pat sa te odihnesti, bea ceva dulce si vorbeste cu bebita. O sa vezi ca bebe e bine. 
Tinem pumnii la eco maine.
Kid2003, si mie mi-ar fi placut sa ne vedem. Noi o sa ne intoarcem din Franta pe 8 iunie noaptea, asa ca daca va intoarceti mai tirziu de 8 iunie, poate ne vedem. Daca treceti pe la Parndorf sa-mi spui daca au si magazine de bebelini. Eu cind am fost ultima data nu eram gravida, asa ca nu m-am uitat dupa astfel de magazine. Spor la cumparaturi.
andreea_and. Felicitari pentru aniversarea ''nuntii de bumbac''! Stia ca la un an este nunta de bumbac? Eu va doresc sa aveti o seara minunata, mai ales ca va fi in 3!
Sa ne povestesti maine cum a fost!
EDIT - Anca, felicitari si tie pentru cei 2 ani de casnicie. Nunta ta este 'de piele'. Sint inventivi francezii, nu? ''Noces de cuir''.
Mama cite fete s-au casatorit in mai!
24+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
ratonelu spune:
ANDREEA....sa va fie de bine....si multi ani...inaintee!!
si ca o paranteza....
noi maine facem un an de la casatorie
si inca n-am pregatit nika....
si nic nu stiu ce....
si noi maine n-o sa fim singurei acasa..de fapt toata saptamana n-o sa fim singurei....
asta e...
poate o sa-i iau un bax de magura ...ca si-asa mananca cate 5-6 [pe zi...ca un cochil mic.
freshanana spune:
aoleeeeu
pleaca omu' la un mic shopping si cd se intoarce ...ati scris deja 6 pagini. la mai multe
am luat desigur cirese si capsuni. si pt sufletul meu o bere care are 50% bere si 50% limonada. abia astept sa beau (sa se mai incalzeasca un picutz). va spun dc e buna sau nu
nu am gasit vinete :-((
dyanira raspund si eu la apel : tot ca tine acum. apoi sper sa imi iau conc de odihna pe anul acesta. si apoi oi mai vedea
julymorning nici eu nu am planuri de concediu (nu mai am). dar nu imi pare rau caci la anul o sa imi iau revansa impreuna cu bb
ilia stai linistita ca sunt sigura ca bb nu a patit nimik. si eu la cealalta sarcina am cazut pe strada din senin si bb e afost ok. tin pumnii pt maine la dr
felicic si eu sunt ca o leoaica cu ciresele mele :-)
anca81,andreea_and si ratonelu la mai multi ani impreuna cu sotii vostri !!!
o zi buna
25+ 
puiutz
pui
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Ux=0&UV=875906701053_115887768111&collid=17579189111.393587768111.1210411304871&photoid=193587768111&folderid=0&view=1&page=1&sort_order=0&albumsperpage=&navfolderid=2008" target="_blank">burtik