Fetele din America (111)
Raspunsuri - Pagina 9
miau-miau spune:
eu nu am luat si nici nu as lua babysitter nici sa ma platesti. mai ales daca nu e prin agentie, dar nici prin agentie n-as luat. N-as lua nici la copil mai mare, dapoi la copil de 9 sapt. as alege mai bine o cresa pe bani multi. oricum dai approx 2000/luna, dar o cresa la care dai 2000/luna e super, in schimb 2000/luna la o nanny e ceva uzual, adica nu neaparat dai de supernanny. plus ca pe nanny n-o controleaza nimeni, e singura cu copilul in casa, la o cresa extrem de buna mi se pare incomparabil mai safe.
LucasMom spune:
Mierea, multumesc frum pt raspuns. Nush' de unde am avut ideea ca daca e vorba despre live in plata e stabilita pe luna, nu cu ora. Din cate am auzit pretul e intre $10-15 pe ora pt sitting ocazional cateva ore pe zi sau pe saptamana. Daca e asa cum spui tu, preturi pe care le plaresc cunoscuti de ai mei pana in $1000 pe luna mi se par de domeniul fantasticului.
ciuf,consideram si noi aupair dar pana acum am gasit la $250 pe sapt. cu aprox $6,500 upfront, ceea ce inseamna tot cam in jur de 1500 pe luna. problema astora este ca dureaza peste 3 luni tot procesul de selectie etc.
Ai putea sa-i intrebi pe prietenii tai ce agentie au folosit si cat a durat pana cand fata a inceput munca? Multumesc mult!!
miereamara spune:
Eu ma refeream la nanny obisnuit care vine la program 8 ore/zi. Nu stiu cum sta treaba la celelalte, sorry dc te-am confuzat. Si mie mi se pare cresa o optiune mai buna, noi am hotarat ca eu sa stau acasa 6 luni, apoi o sa vina mama 3 luni si apoi la cresa. Nu vreau nici sa imi exploatez parintii, vreau sa vina de placere in vizita nu din obligatie.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Andrada spune:
Si noi am stat pe rind acasa cu el pina la aproape 2 ani cind a inceput cresa. Nici noi n-am avut pe nimeni de acasa (de fapt n-am vrut) si nici n-am fi avut incredere intr-o nanny,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ruxij spune:
E problema complicata asta cu nanny. Noi am avut una, prietena cu noi, pe care am platit-o f. putin, dar ne-a ajutat din prietenie si am avut perfecta incredere. Altfel preturile sunt f. mari, se gaseste f. greu cineva de incredere asa ca mai bine la un daycare f. bun. Avem cunoscuti care au dus copiii de mici la daycare si sunt OK. E adevarat ca problema e cu imbolnavirile totusi, colectivitatea de f. mici nu e prea grozava, dar trece.
Andrada spune:
Acu daca stau si ma gindesc parca la 18 luni, un an jumate, dar si la 6 saptamini tot la cresa il duceam,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
honey79 spune:
Uffff, babysitter...
Mie una mi-e frica sa las copilul cu o babysitter.Mai ales daca e o persoana pe care nu o cunosc.
Sincer, fiind singura cu bebe, persoana respectiva poate avea sau nu, grija de bebele tau asa cum tu ti-ai dori. E greu sa o verifici. Ea-si poate spre exemplu face manichiura, iar bebe sa planga de nu mai poate in patut.
Peste vreo luna asa, o sa-mi caut si eu un job .Iar cand va fi momentul sa merg la munca, il voi da pe AJ la un day care care-mi va fi recomandat - o colega de-a sotului de munca, si-a dat bebele de 2 luni la un day care de care e foarte multumita si plateste cam 600 $$ / luna.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
miereamara spune:
Si aici day care-ul este destul de ieftin $600-$700/luna. Cele mai bine vazute crese (si cele mai ieftine) sunt cele patronate de diverse biserici.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
miau-miau spune:
da, uite asta am uitat. si eu am dat copilul cit era mic inainte sa inceapa cu academics la gradi/preschool/daycare la o biserica, macar acolo nu-i cara nimeni pumni in cap. Cind a inceput sa ma intrebe de cele bisericesti (ii ducea in fiecare zi in biserica) l-am mutat la ceva independent si mai competitiv scolar. dar a fost bine, civilizat la cea care tinea de biserica.
ciuf spune:
Lucasmom, am gresit tastand pretul. Ei platesc $240 pe saptamana. Scrisesem $140. O sa ii intreb pe prietenii nostri mai multe detalii.
Noi pentru Luca platim $700/luna (avand si discount ca sunt studenta, iar gradinita apartine de Universitate) si merge numai de doua ori pe saptamana. Si cam asta e pretul pe la gradinitele din Colorado Springs.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea