Fetele din America (111)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna,
Saptamana viitoare sau cel tarziu pana prin 11 iunie o sa plec impreuna cu Adrian care are 3 luni in Romania. Am vorbit azi cu mama la telefon si se pare ca bunica nu se simte bine ...:(. Noi planuiam sa calatorim toti 3 mai spre iulie -august dar mi-e frica sa nu fie prea tarziu...intelegeti voi, asa ca plec numai eu cu bebe.
Stiu ca nu o sa fe usor si de aceea va rog mult voi ati mai calatorit cu copilasii, sau bebelusii pe avion.
CE SFATURI GEN ...MUST DO IT ... ATI AVEA PENTRU NOI. Ce ma sfatuiti si este FFF important sa iau petru drum. Ce sa fac, ce sa nu fac? El e alaptat exclusiv la san, formula e doar ocazional ...
Ma gandeam sa iau doar marsupiul... credeti ca ar fi indicat sa iau si caruciorul, sau sa il pun la bagaje. Va multumesc pentru toate impresiile, parerile sfaturile pe care mi le-ati putea scri in legatura cu calatoria impreuna cu bebe mic.
O sa iau bilet cu infant in lap...e mai ieftin.
Ma iertati ca va deranjez cu probleme personale dar ... sunt asa de speritata de calatoria asta... nu mi-as ierta-o niciodata daca as ajunge prea tarziu...si asta imi da putere.
Multumesc mult.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Pentru calatoria cu avionul, iti spun ce a fost la mine bine:
1. desi alaptezi mai bine ia si un bibe, doua cu apa, sau formula, cine stie e unde esti si nu poti sa stai cu tzatza in public. La decolat/aterizat da-i sa suga sau sa bea din bibe.
2. ia si un carut mic, tip umbrela, ti-e mai usor sa te plimbi de la un terminal la altul, chiar daca ai wrap, poti fi extenuata si te salveaza carutul.
3. eu le-am pus caciulita in cap pe avion, mi-a fost frica de curentii de aer, erau mici, tu poti sa faci cum vrei.
4. de la compania de avion cere si landou, poti sa-l pui acolo pentru cateva clipe, te mai lasa sa te odihnesti..
In general, daca ei sunt mici, e mai bine, dorm mai mult, nu te speria, relax, zbor usor si sanatate bunicii.

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

adriuta- eu am calatorit singura pe avion pe cand fetita mea avea 7 luni.
am avut la mine pe avion marsupiu si a fost excelent. ma simtea apropape,dormea cand vroia ea eu aveam mainile libere. a fost super. era tot alaptata la san si ii dadeam cand vroia, aveam la mine o patura ,ma acopeream,era copila fericita.
carutu- eu zic sa-l pui la bagaje,vei avea o geanta cu diapersi,hainute ,nu trebuie sa fii prea aglomerata. asta e parerea mea ,acum tu faci cum crezi ca e mai bine.
vei fi ok. sanatate bunicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu am calatorit cu Anuta cind avea doua luni. Caruciorul a fost esential, ca am avut o escala de citeva ore, timp in care a dormit linistita si eu am putut sa beau o cafea.
Mi s-a parut mai usor de zburat cu bebe decit cu copil de un an si ceva, de exemplu.
Cind suni pentru bilete cere bassinet (nu costa extra). Cu ocazia asta macar primesti bilet unde sint locurile cu mult "leg room". Chiar daca ai bassinet, fii pregatita sa-l tii in brate pe bebe, bassinet-ul il aduc dupa mult timp de la decolare si vin sa-l ia cu ceva timp inainte de aterizare. In partea a doua de zbor nu am mai primit bassinet si a fost mai greu.
Eu zic sa iei un carucior, nu e nici o problema. Il dai cind urci cu bebe in avion si il primesti inapoi cind iesi. E voie, doar sa nu fie un carucior prea mare (landou).
Tin minte ca la dus a fost foarte tare aerul conditionat si mai si batea direct pe Anuta. Mi-a prins bine o paturica (desi iti dau si ei cu bassinetul) si caciulita. Pe ea am imbracat-o in straturi si am avut citeva rinduri de schimburi.
Sa ai si pentru tine haine de schimb, nu stii niciodata cind ai nevoie.
Acum nu stiu cum mai e cu lichidele pe avion. Eu am avut citeva sticlute gata pregatite cu apa si separat intr-o cutie cu mai multe separeuri am avut exact doza necesara pentru fiecare sticluta. Cred ca am cumparat cutia de la The Right Start. A fost foarte simplu, o si invatasem sa bea la temperatura camerei, dar flight attendants iti pot incalzi apa daca e cazul.
La sin am pus-o doar la decolare si aterizare parca, eu sint mai pudica. Am fost pregatita cu tinuta potrivita, paturita de acoperit, dar...
Cam astea-mi vin acum in minte.
Imi pare rau ca s-a intimplat asa si trebuie sa va grabiti, sper sa fie OK. Drum bun, sa nu-ti faci griji ca nu e atit de greu.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Si eu am calatorit cu ei de la trei luni jumatate primul copil si de la doua al doilea.
0. ia apa de mare sa-i umezesti narile bebelusului. Ti se usuca si tie daramite lui. Unde mai pui ca umezite des il protejeaza de toti virusii ventilati de AC
1. specifica ca vrei baby bassinet si reserva locurile telefonic inainte.
2. o paturica neaparat, cateva schimburi pentru ca oboseala aduce si accidente de scutece prost puse, caciulita, si cere-le lor paturica extra si pernuta, pentru ca baby bassinet-ul nu-i dublat. Prostia locurilor de bebe e ca bate AC direct pe ei in multe tipuri de avioane. Eu ii luasem celui mic o plasuta anti-tantari ca cea de pus pe scaunelul scoica de masina ca sa tai jetul de aer rece.
3. eu am alaptat. Asteapta-te sa alaptezi mai des, pentru ca se dezhidrateaza in avion mai repede. Neaparat da-i sa suga la decolare aterizare daca nu doarme. I se-nfunda urechile si nu stie sa-nghita, nu?:) Un biberon nu strica. Ia pudra cu tine pentru Europe si ia si-n bagaj ceva in caz ca D-ne fereste ai probleme cu laptele in .ro.
4. eu ti-as recomanda un carut micut, pliabil. Umbreluta cred ca-i bebe prea mic, dar te vei satura de carat, tinut in brate. Unele linii te lasa cu un bagaj de bebe in cabina ... de exemplu scaunelul scoica in loc de carut.
Eu foloseam cu un scaunel scoica asta http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2327597 pe post de carut. Le legam intre ele daca ma puneau sa le pun la cala.
Intreaba daca te lasa cu bebe in scoica ca asta ar fi grozav. Daca nu-l vor in avion, fii atenta sa-l ceri la poarta/gate, dar nu te baza sa-l primesti. Amsterdamul e ok, Parisul nu ti-l da din motive de securitate, altele nu stiu.
5. In avion nu te jena si daca esti singra cu bebe cere sa stea langa bebe cat e in bassinet si du-te la baie.
6.Ia-ti cu tine carnetul de vaccinari si in bagajul de cala mini medicatie pentru bebe gen Tylenol sau Motrin baby.
7. vezi sa ai aprobarea tatalui de iesit din tara, sau macar copie dupa pasaportul lui si dovada ca sta p-aici.

Sa fie totul bine si sa mergi doar in vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Ruxij sa va distrati si destindeti cat puteti de mult. Si cu mancatl idem... ca apoi prin comparatie tineti regim vreo luna fara sa vreti:)) Multumesc mult de tot de ajutorul dat
Bogdanelul sigur va fi rasfatat pentru toate clipele de absenta:).
Auzi da ce era c mana dreapta la botez?

Andreea frumoase poze...si noi si noi planificam pe acolo o excursie...

Honey si eu am tunsoare de mamica comoda... cerinta o fost sa ma pot aranja dintr-o miscare dimineata.

uta eu am declarat copii fara nici un act de casatorie. Nu mi-am schimbat numele si n-aveam nici un chef de inca un act de facut.

Miau brrr asa-i poison ivy, ticks... deh Vestul Salbatic nu? Ce sa mai zic de tornade s-altele de care sunt departe. Atat ma bucur ca nu mai stau in zona seismica :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

'na seara si bine v-am gasit, sunt nou nouta pe forumul asta si inainte sa fi citit cele cateva sute de pagini pe care le-ati scris in lipsa mea ma incumet sa va pun o intrebare.
Puiul meu are 9 saptamani si in curand ar trebui sa ma intorc la serviciu; pt ca asta sa se intample, va trebui sa gasim o babysitter pe care sa o angajam la un pret decent. Pana acum am intervievat cateva si una sau doua chiar ne-au placut insa preturile pe care le cer ne-au facut sa le refuzam politicos. Acuma intrebarea mea: daca v-ati confruntat cu problema asta, cum si unde ati gasit good babysitters si mai ales affordable?
Am decis ca in curand sa incercam si agentii care intermediaza insa as prefera sa dau cuiva banii direct decat sa-i dau unui intermediar si nu ma astept sa aiba preturi substantial mai scazute.
Locuim in West Hills (Los Angeles city limits) si cum va spuneam preturile pe care ni le-au cerut pana acum se invart in jurul $1500-2000 (live in) Sunt astea preturile comune pt un babysitter sau o fi asa doar aici in zona?
Am spus prietenilor si cunoscutilor ca suntem in cautare si suntem optimisti ca poate apare ceva in urmatoarele 4-6 saptamani insa nu-i deloc sigur.
Dati-mi un sfat, spuneti-mi cum ati gasit voi un sitter pt copii vostri. Ne-am gandit si la varianta sa aducem pe cineva din Ro insa e destul de greu cu viza, deocamdata nu stim pe nimeni care are viza si ar presta activitati de sitter aici, in afara de mama mea care deja trebuie sa se intoarca inapoi in Ro... trag sperante ca exista o solutie miraculoasa despre care eu n-am aflat inca si o sa aflu foarte curand :))
va multumesc si bine v-am gasit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Snee, nu stiu de ce a tb pe mana dreapta doar, intreaba-l pe popa. M-a enervat la culme. Si mie mi-au tremurat mainile dupa aia. Nu prea imi sunt mie dragi popii, scuze celor religioase. Si nu am inteles de ce nasul a stat ca o floricica si numai nasa a tb sa faca tot. Nu mai zic ca se rastea: "da-te mai incolo, fa-mi loc samd". Mie nu mi-a placut de el deloc.

Si eu am calatorit cu bb de 4 luni si am folosit caruciorul umbrela. Am cerut bassinet si bb a stat numai in bassinetul ala mai tot timpul si a fost extra cuminte. Mult mai greu a fost cu bb la 10 luni, a fost un cosmar, voia sa mearga in picioare, nu voia sa stea constrans pe scaun sau in brate si a urlat tot drumul de a chiaunit de cap toti calatorii, iar eu n-am stat jos deloc, 10 ore am facut ture prin avion, dar tot degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

LucasMom, acestea sunt preturile. Aici se plateste babysitter cu $11/ora *8 ore*5zile*4 = $1760/luna (fara agentie).

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Lucasmom, niste prieteni de-ai nostri au angajat prin au-pair o brazilianca de 22 ani. Fata este tare draguta. O platesc $140 pe saptamana, are dreptul sa munceasca numai 40 de ore pe saptamana. Poate sa stea max. doi ani in USA. Insa te costa ceva ca sa o aduci aici. Prietenii mei sunt foarte multumiti de programul asta cat si de ea. Biata fata, dupa 22 ani de Brazilia, in martie a vazut pentru prima data in viata ei zapada.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput