Fetele din America (111)
Raspunsuri - Pagina 7
philip spune:
tocmai ce-am auzit la radio ca bush a sosit la slc se intalneste cu liderii mormonilor dupa care pleaca spre Kansas.
philip&andreea
honey79 spune:
Pup fetele.
Am vazut ca v-ati relaxat in weekendul ce tocmai a trecut. Brava!!
Noi am muncit. Ma rog, mai mult sotul.Eu pe langa el, si cu AJ.
Vrem sa inchidem una din terase si sa punem si plasa, caci ma innebunesc toate gazele,moliile si alte aratanii. Seara cand e mai cool asa, de poti iesi la un pahar de suc, trebuie sa tot dau din maini, precum elicea avionului.... ca sa ma apar de goange.
Ieri am vopsit rafturi, caci am modificat unul din closet-uri : vreau sa-l fac shoe closet;de-aceea am luat 5 scanduri de la Home Depot si am taiat vreo 15 rafturi.
Ruxi vacanta placuta si distractie la maxim in Franta.
In alta ordine de idei, ma bate gandul sa ma tund scurt.Nu l-am mai avut asa de vreo 10 ani.Si, ma gandesc c-ar fi momentul, mai ales ca, a inceput sa cada foarte foarte mult (deh, daca-n sarcina n-a cazut deloc) si mereu il gasesc pe AJ cu fire de par, ba printre degetele, ba pe hainute...
Sper doar sa n-arat ca vai de mine. Acum 10 ani, tin minte ca mi-a placut cum imi statea dar...aveam si muuuult mai putine kilograme ca acum.
O zi faina sa aveti.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Ramona J spune:
Andreea, ati locuit in TX?
Honey, bravo ca sinteti asa harnici! Te inteleg cu gongile, tocmai intrebam si eu de creme anti-tintari, ca nu putem sta afara deloc. Pina la urma poate ca va trebui sa luam un misting system sa le venim de hac. Dar te inteleg cu creaturile, eu le zic copiilor sa umble pe strada cu gura inchisa, ca-i greu aerul de atitea zburatoare!
Eu am ajuns VP! Cica n-are cine sa ajute la HOA si m-au gasit pe mine! Eu nu sint genul sa ma implic in chestii de-astea dar nici n-am putut sa refuz... Shucks! Avuram azi sedinta.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miereamara spune:
Hello, fetelor! nu prea mai am timp sa tin pasul cu voi, mi-am reluat programul de scoala+part time job+baby sitting+voluntariat. Ma simt foarte bine, nu am greturi, cu oboseala stau mai prost in sensul ca la 8-9 cel tarziu ma ia somnul. Azi am dus pisica la doctor, avea nevoie de niste vaccinuri. Plecam in concediu o saptamana si pisica tb sa o ducem la un hotel de pisici si fara vaccinuri nu mi-o primeau. Saracuta de ea....a fost asa cumintica, nu a zis nici miau cand i-a bagat nenea doctorul termometrul in fund. stau in dubii daca sa o mai testez de toxoplasmoza (costa 120 de dolari!!!!), dat fiind faptul ca eu am anticorpi la boala asta, se pare ca am avut-o candva..In rest, sunt super happy ca imi dadura astia de la amex un credit card cu $7000 si 0%APR pt balance transfer, asta dupa ce m-au refuzat de doua ori pana acum!
Vremea asta ma omoara, cald rau si umed..
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
philip spune:
ramona, am locut in "vestitul" oras wichita falls pt 5 luni si acolo s-a nascut si philip, de aia eu ii si spun ca-i "texan moldovean" (noi fiind din iasi). hahaha, naspa rau.
philip&andreea
miereamara spune:
Andreea, am uitat sa iti spun ca ti-am admirat fotografiile! Nemaipomenite! Ne dorim si noi sa ajungem in zona aia, dar acum cred ca va tb sa amanam un pic planurile..
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
My baby
Ramona J spune:
quote:
Originally posted by philip
ramona, am locut in "vestitul" oras wichita falls pt 5 luni si acolo s-a nascut si philip, de aia eu ii si spun ca-i "texan moldovean" (noi fiind din iasi). hahaha, naspa rau.
philip&andreea
Mai, mai!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
uta_ciun spune:
pt fetele care v-ati lovit de "amabilitatea" celor de la ambasada romaniei din washington...ma ajutati va rog?
imi cer scuze ca nun am citi in urma si probabil s-a mai discutat
deci, sunt cetatean roman, la studii cu viza F1 si cu un pasaport care va expira in mai 2009
dupa discutii lungi la telefon am inteles ca nu pot merge mai devreme de octombrie, deoarece trebuie sa fie cu maxim 8 luni inainte de expirarea pasaportului...bun
problema mea e alta: m-am casatorit legal in ianuarie (aici in sua), religios abia sapt trecuta, si se pare ca imi trebuie si certificat de casatorie ca sa pot prelungi pasaportul
bineinteles ca trebuie certificat casatorie romanesc...noi nu avem, dar nici o problema, poate fi transris in registrele lor in termen de 6 luni...ei ianuarie + 6 face bine mersi iunie-iulie...ce ma fac bat de 2 ori drumul pina la washington ...ca-s tocmai in alabama...nu ma primesc la pasaport decit in oct
mi se pare o mare incurcatura, plus ca-mi cer buletinul din romania si certificatul de nastere, dar sa zic ca pe astea mi le trimite mama
cred ca nelamurirea mea este: chiar trebuie sa declar ca sunt casatorita casa pot reinnoi pasaportul? ca doar nu mmi-am schimbat numele si nici nu am de gand sa o fac
multumesc,
uta_ciun
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
miereamara spune:
Uta_ciun, nu stiu dc te ajuta cu ceva raspunsul meu dar...
Lucian a fost in aceeasi situatie ca si tine (diferenta fiind ca el era pe viza de munca si era divortat in loc de casatorit). La fel trebuia sa se transcrie in Romania certificatul de divort obtinut aici si ar fi fost mare bataie de cap.
El si-a reinnoit pasaportul dar nu a declarat la ambasada ca si-a schimbat starea civila. Totul a fost OK.
Casa de piatra!
Edit: mi-am adus aminte de ceva...eu stiam ca numai rezidentii pot schimba pasaportul prin intermediul consulatului, fara sa se deplaseze in tara sau sa imputerniceasca pe cineva. S-a schimbat de curand legea?
Martin Luther King Jr.
My baby
uta_ciun spune:
buna miere si felicitari pt bebe
am mai stat juma de ora la telefon si pina la urma mi s-a spus ca pot merge acum la ambasada sa transcriu in registrele lor casatoria, ca sa fiu in termenul de 6 luni si tot atunci, chiar daca vor fi mai mult de 8 luni pina la expirarea pasaportului sa fac si cererea de reinnoire
ai dreptate tu cu rezidentii, de fapt noi mergem ca sa imputernicim pe cineva din tara care va merge pt noi la politie, etc....
bine macar ca merg numa o data, ca avem 14 ore de condus
multumesc
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/