Fetele din America (111)
Raspunsuri - Pagina 6
khristin spune:
Oana_C, Sneeu merci....am luat notite
Ruxij, amuse-toi bien in Frantia
Cristina
le bébé
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
ciuf spune:
Ma documentai; traiasca ziarul! Fuse Mr. Bush la graduarea cadetilor de la Academia de Aviatie din Colorado Springs. Ma gandeam eu ca trebuia sa fie cineva mai mare de au inchis astia autostrada, ca pana acum nu mi-a fost dat sa vad asa ceva.
Luni, cand ne-am intors din voiajul nostru, am mai prins din festivitatea ceremoniei cadetilor. Era un spectacol impresionant de aviatie. Toata lumea trasese masinile pe shoulder ca sa caste ochii la avioane. Eu in fiecare an (exceptand anul asta)m-am dus pe un deal, undeva mai sus, sa vad mai de-aproape avioanele .
Andreea, am vazut toate-toate pozele. Mi-au trezit amintiri frumoase si daca as mai avea ocazia m-as mai duce acolo. Tot ce e facut de natura ma impresioneaza.
Nu v-a fost cald cu cortul? Ca stiu ca sunt temperaturi ridicate ziua. Ati facut rafting?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
tz, tz, tz, corina face lectiile copilului, voi dati schpaga la profesori. uite, amoga din canada de la subiectul cu homeschooling n-are probleme din astea.
eu nu pot gift certificate, daca are 10 profesori, o sa dau 500 de lei pe cadouri?
Fiecare se descurca cum poate...unii dau cadouri, alti nu...si unii isi tin copiii acasa sub paravanul homeschool-ing...cand de fapt totul se rezuma la ce dam profesorilor
Philip, superbe poze!!!!! Curajosi ca ati stat la cort cu Philip!!! Sper sa ajungem si noi la toamna intr-un loc mai "muntos"
Ciuf, asteptam si de la voi poze!!!!
Ruxij, chiar Bogdan e cu voi?? Sau sunteti in luna de miere?? Ah...vreau si eu vacanta!!!!!
Noi ieri am avut recital la pian si David e fooarte incantat ca a primit trofeu
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
corinadana spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
tz, tz, tz, corina face lectiile copilului, voi dati schpaga la profesori. uite, amoga din canada de la subiectul cu homeschooling n-are probleme din astea.
eu nu pot gift certificate, daca are 10 profesori, o sa dau 500 de lei pe cadouri?
Are doar o teacher a Raluca si zau ca merita! la middle school si noi bye bye!
Andrada si eu tot Macy's!
Mi ai facut ziua cu rosul unghiilor!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Andrada spune:
Miaule, anul trecut ii dadui gift teacherului de la Macy's si sari baiatu un an, fa si tu socoteala , dai 50 si ajunge baiatu intr-a opta,
A
PS anul asta nu dau nimic ca imi place clasa a 3-a si apoi ieri m-a udat toata la swim lesson, sa se invete minte sa se mai cannon ball cu maica-sa linga piscina!!
Ca uitai Sinzi felicitari sa stii ca l-am vazut cum cinta, o minune de baiat ( l-am vazut cum a evoluat, cum a invatat socotelile, sa deseneze etc). btw Mi-a aparut un mesaj de-al Cristinei ( al Mariucai) pe yahoo dar s-a sters repede ( ti-am zis ca imi tot sterg astia la serv yahoo), n-am apucat sa vad ce scrie, sint bine fetele?
Pupa-le tu de la mine!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Ramona J spune:
Fetelor, ne maninca tintarii de vii! Cu ce sa ne dam si mai ales cu ce sa-i dau pe copii? E vreo varianta mai sanatoasa? Pe vremuri luam un produs nemtesc care era natural cica, acum n-am de unde sa-l iau.
Sotul a cumparat unul din cele de la alimentara , eu am comandat unele de la Avon (au si protectie solara, macar nu mai dam cu nu stiu cite creme), dar m-am gindit sa va cer si voua sfatul.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
ruxij spune:
Suntem doar noi doi, fara copil, el e la reciclare de limba romana, la bunici. L-am intrebat la telefon dc. ii e dor de mami si tati si a zis: "yeah....a little" lol Deja vb romaneste muuult mai bine si se distreaza acolo de minune. Am fost si noi in Ro vreo 3 zile inainte de Franta, mi-am botezat nepotelul. M-a pus popa acela sa tin copilul doar pe mana dreapta si a tinut slujba aia vreo doo ore. Ma strangeau pantofii rau de tot...a fost o distractie cu botezul:) Dar finutul extrem de dulce si frumoooos. Interesant in Romania, schimbari, dar eu nu prea am fost pe spate, mai mult barbata-miu, ca n-a mai fost de 8 ani.
Aci vremea nu e prea buna, cam 20C si inorat, dar tot e OK, macar nu ploua si putem umbla. Am mers o gramada pe jos. Bai, dar au astia o mancare buna rau de tot. Lasand la o parte stridiile Sunt tari de tot la capitolul mancare. O sa va pun poze cand ma intorc.
Va pup!
sinzi_ana spune:
Andrada, fetele vin incoa in 3 sapt!!! hihi...de abia astept!!!!
Multam de aprecieri...mancal-ar mama de baiet Da acum intre paranteze fie spus, si io duc cadouri la educatoare hihi...d-asta o fi evoluat el asa
Ruxij, finul nostru la botez avea peste 7kg (la 3 luni) si din fericire l-a tinut sotu in brate, dar mi-a soptit la un moment dat ca ii tremura mainile de efort!!! hahaha!!!! Eu nu stiu cum ai rezistat tu 2 ore!!!!!
Ah...ce porumbei in Paris singurei!!! hihi...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
philip spune:
sanzi, pai el a mers la cort de la un an, nu suntem curajosi, se cheama obisnuinta :)
ciuf, nu a fost cald, nu stiu daca am pomenit in mesajul anterior dar lumea se plangea de frig, am prins temperaturi de 50-60 F si vant la vremea asta au de obicei temp in high 80's, dar era soare. se vede si-n poze ca aveam geci si gluci pe cap. nici cand am fost data trecuta acum 4 ani in august nu a fost rau, bine, ziua se ridica la 100 dar noi eram proapat veniti din texas si eram caliti. hehehe. noaptea scadea cu vreo 30 de grade deci era bine.
philip&andreea