Fetele din America (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Tre' sa fie la orice supermarket. Noi am luat de la Target (poate e si in Florida) de la sectiunea de organize home.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, happy anniversary! Dupa mine as prefera mincare buna si serviciu prost... daca nu se poate sa fie ambele bune.

Terry, incearca la magazine gen Bed, Bath and Beyond.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

WALMART - sunt peste tot si au de toate.
andreea- aniversare de vis!
acum intrebare- am pus bani- am luat cadou la invatoare pt ziua ei de nastere( 5 mai),au avut serbarea - i-am dat flori,acum sa-i mai dau ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut din Franta! Noi suntem in vacanta, deocamdata prin zona Pirineilor. E si marea Mediterana pe aci, am fost azi intr-o statiune, Coulierre (n-am scris bine da' cam asa ceva). Acolo am mancat pentru prima data stridii (cred ca stridii se cheama-din alea de trebe' sa le bei), melci si alte lighioane cu ochi si mustati. N-au fost asa rele. Ne-am tot gandit la filmul ala cu Mr. Bean care vizita Franta si a turnat stridiile in geanta unei tipe in loc sa le manance Maine plecam la Paris unde stam pana duminica, iar duminica mergem la Barcelona pana marti, cand mergem in Ro sa luam copilul si sa venim in SUA. Asta e primul nostru concediu adevarat in 12 ani. In rest doar weekenduri sau conferinte la care am mers separat.

La noi s-a terminat scoala si s-au strans bani pt. un gift card pt. teacher si in plus eu i-am mai dat inca un gift card pt. Olive Garden si i-am scris o scrisorica de amor cum ca ce desteapta si frumoasa e. Bogdan i-a scris si el cu manuta lui o scrisorica si mi-a raportat ca "i-a placut mai mult gift cardul de la Olive Garden decat scrisoarea mea" lol lol

Noi la univ. nu primim nici un fel de gift carduri sau alte cadouri, desi mie strainii mi-au mai adus din calatorii ba o cana, ba o sticla de nu stiu ce tuica traditionala de a lor...d'astea. Da' la univ. studentii deja platesc, nu se obisnuiesc cadourile pt. profi. Plus ca ei au mai multi profi, dc. ar lua cate un gift card la fiecare ar ajunge in sapa de lemn:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andreea o seara frumoasa va doresc si eu, si la multe aniversari!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Ruxi, frumos iti sta tie sa povestesti de Franta? :(
Sa ai vacanta frumoasa in continuare si sa aduci cat mai multe fotografii! :)

Fetelor, cred ca asta a fost weekendul tickurilor. Si eu am luat unul si e prima data in viata mea. Eu l-am gasit pe picior, cred ca din gradina, si abia l-am dat jos. Cam fortat, cei drept ca nu intelegeam ce vrea animalul ala de la mine. L-am pus eu frumos intr-o punga ca sa-l arat sotului cand se trezeste, pentru orice eventualitate. Reactia sotului meu a fost destul de exagerata. Ca urmare sunt pe antibiotice. Intre timp am descoperit ca nu e deer tick, asa ca poate mai am o sansa sa scap.: ) )

Aveti aici tipurile de ticks:

http://www.tickencounter.org/education/tick_identification/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si noi cu gift certificate Macy's Nordstrom, mi-e mie mai usor.
Andreea, felicitari!
Lia, mai zi de franta, cum e vremea, tare faza cu oysters, sinteti cu Bogdan sau singuri?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

tz, tz, tz, corina face lectiile copilului, voi dati schpaga la profesori. uite, amoga din canada de la subiectul cu homeschooling n-are probleme din astea.
eu nu pot gift certificate, daca are 10 profesori, o sa dau 500 de lei pe cadouri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Astazi venind de la serviciu observai ca autostrada ce ducea in sens invers era inchisa. Dar pe o distanta de ceva mile bune. La un moment dat vazui un convoi mare de motociclisti si masini de politie cu luminile aprinse si o limuzina. Ce vedeta o fi fost la noi in oras?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

O fi fost Tom Cruise ca el si-a tras interviu cu Oprah la "cabanuta" lui din Colorado

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput