Fetele din America (111)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ai incercat la o agentie de au-pair? Baby sitter e scump dar au-pair e ok.
Eu as fi vrut o tipa din Asia daca m-as fi dus la munche.Am primit o gramada de recomandari bune, despre ele, de la alti parinti.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Aaa... scuze, si cam de cati banuti ar trebui sa iau cadou pentru fetita de la gradinita lui fi-miu? Are cineva idee?.. Cred ca sunt eu mai stresata decat fi-miu

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Lucasmom pentru live in cam pretul e 2000, plus mancare etc.
Noi cu ambii copii am schimbat tari in continuu. Cresa a mers la prima, la al doilea nu era continuu bolnav ... nanny n-a mers, au pair n-a mers... a fost un chin. A schimbat toate variantele de ne-am saturat. Noroc c-a crescut.
Al treilea l-as vrea numai cu toti dintii crescuti, band din canita si mancand singur... de fapt daca poate sa si scrie, citeasca si intra deja la facultate ar fi perfect

Ruxij ha ha te-au chinuit si nici nu stii de ce, brava mey. Cat despre nas in .ro misogina iti gasisi tu sa cauti egalitatea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu studiez traseul spre Denver. Andreea, trecem prin Wichita Falls, TX!
Eu nici nu intru in subiectul cu daycare/babysitting, ca vreau sa uit. Ca si Snee, pe al treilea copil l-as vrea gata scolit, capabil sa-si cistigea piinea singur.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Snee, am uitat sa-ti spun ca sint "hooked" de Sirba in caruta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ramona, deci ajungeti si prin Colorado Springs?
Am pus si eu poze de la Granby: http://community.webshots.com/album/563612303sfWUXU

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Ciuf, l-am vazut pe harta dar nu m-am prins, cit de departe e de Denver? Pina la urma venim pe 285, prin New Mexico.
Ce e de vazut prin zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Ramona inseamna ca vazusi turlele de nisip ale lui fii-miu si gastele-mi:) LOL...

Mda si eu...deh mai visez si eu la viata de dinainte de plozi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

La semnatura am pus poze din Croatia.Am colindat aproape toata coasta istriana.A fost excelent, Aidan s-a distrat la maxim,a mancat greutatea lui in cevapcici si cartofi prajiti LOL, si s-a balacit in apa de cate ori am avut ocazia.Ma bucur ca am avut wetsuit-ul pt ca apa a fost rece dar el nu a avut nici o treaba.A fost foarte cald, in fiecare zi 30 de grade.
Sota-miu s-a ars tot in singura zi de plaja avuta, in rest am colindat tot ce era de colindat.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it was was

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Lucasmom,O vecina de-a mea a avut o tanti din Ro careia ii platea 1000 pe luna ,live in .Femeia venise cu sotul sa isi vada cu fiul care locuieste aici si care nu are deocamdata nevoie de ajutorul lor ca nu are copii.Ei ii convenea si 1000 fiindca nu stia boaba de engleza si n-ar fi gasit altceva mai bun.Tanti statea doar sase luni si celelalte sase luni veneau bunicii .Ca sa vina cineva special din Ro doar pt voi e mai greu fiindca trebuie sa ii platesti si drumul insa poti gasi pe cineva care este deja aici si ar cistiga ceva banuti.Poti sa gasesti cel mai sigur ,la o biserica romaneasca.
Eu l-am crescut pe primul la cresa aia de stat,cu program prelungit din RO (si ma mai mir ca e asa obraznica).Cu al doilea am facut tura inversa cu sotul o vreme ,iar cind am venit aici si a devenit mult prea solicitant ,am renuntat eu la slujba ,m-am facut' stay at home mom'.Asa nu-mi place termenu (mai ales partea aia cu 'stay')si nici situatia.
Pe al treilea stiu sigur ca nu-l mai vreau dar daca as alege varianta ideala de crescut copii cred ca ar fi un mix intre a schimba ture cu sotul ,cit mai scurte posibil,nu din alea de 9 ore job plus 2 ore condus,ceva bunici ,matusi prin prejma ,macar de scos de la gradi, cresa si gradinita cu personal minunat ...vrabia malai viseaza.
Da sa stii ca trece repede perioada asta ,mai repede decit ai crede si cind ajungi acolo pe la 13 -14 ani iti vine sa faci asa in fiecare zi si sa te intrebi unde-s vremurile alea bune cind era cu pampers ?

Mergi la inceput