Fetele din America (111)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ramona, Denverul e la max. o ora de Colorado Springs. Daca voi nu puteti ajunge aici, atunci poate ajung eu pana in Denver ca sa ne cunoastem.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

oh boy! va multumesc pt raspunsuri si sfaturi.
La day care nu vrem sa-l dam la varsta asta si nici in viitorul apropiat; absolut toti prietenii care si-au dat copii au avut o perioada in care se imbolnaveau non stop. la un an si ceva banuiesc ca e suportabil sa faca febra, infectii in urechi, gat, digestive etc. dar la 4 luni va fi prea devreme sa riscam asa ceva. Cred ca oricat de scump ar fi un day care bun, copii in comunitate se imbolnavesc mult mai usor.
Orice sitter am lua va fi supravegheat (or cel putin asa e planul) cu camere de supraveghere instalate in casa. Nu spun ca o sa vad absolut tot ce face, dar sansele sunt ca daca un sitter stie ca e supravegheat se comporta corespunzator in cazul in care nu vrea sa-si piarda jobul. In plus serviciul meu e la o mila de casa prin urmare pot sa ajung repede in caz de nevoie.
Ideal ar fi sa o am pe mama care il iubeste de nu se poate, care nu s-ar dezlipi de el si care plange de pe acum ca o sa-i fie tare dor de el, insa tatal meu are probleme de sanatate si nu-l putem lasa prea mult singur. in caz de nevoie extrema, probabil ca va veni inapoi peste cateva luni. Ea nu considera deloc asta o obligatie, e pur si simplu dorinta si placerea sa aiba grija de nepotul pe care aproape se resemnase ca n-o sa-l aiba.
Aupair am considerat si inca e in our books. problema majora este ca dureaza destul de mult pana cand persoana e disponibila sa inceapa serviciul.
In continuare intrebam si cautam si speram ca printr-o minune sa gasim o persoana cat mai potrivita.
multumesc ca sunteti pe aici si daca v-am gasit, tin aproape!
PS) ciuf, acum am observat pe puiul tau il cheama la fel ca si pe al meu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ciuf,superbe pozele...dar ce serios e Luca!!! hihi...nu zambeste in nici o poza!!!!
Si pana la urma ati prins ceva peste???

Eu nu vreau bb2....daramite bb3!!! hihi...Eu am stat in Ro aproape 2 ani acasa cu David, apoi am combinat bunici/strabunici/matusi pana la putin peste 2 ani, cand am gasit o gradi privata care l-au acceptat pt cateva ore pe zi cat eram si eu la gradinita mea!! hihi...
Aici nu stiu cum m-as fi descurcat, avand in vedere ca am regrete ca l-am lasat pe David asa micut la gradi...chiar daca doar pt 3 ore pe zi...si nici bunici/strabunici/matusi nu am...

Adriana, foarte frumos si pe unde ati umblat...mie imi plac locurile pustii...nu ma dau in vant dupa aglomeratie...
Ce mare e Aidan, si seamana atat de bine cu tine!!!! Frumos foc!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multu Sinzi :) .A crescut mult si parca nici nu mai imi aduc aminte cum era bebe.Am impresia ca l-am nascut asa :) .Proprietara vilei unde am stat nu a vrut sa ma creada ca are 2 ani, ea a zis ca are 4 LOL.
A fost tare bine sa mergem acolo in extrasezon, nu a fost aglomerat niciunde, nici mie nu imi place imbulzeala.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciuf, sa ne intilnim! Inca nu stiu exact nici cind ajungem, nici cit raminem. Ideea e sa fim acolo de 4 Iulie. Probabil ca ajungem in ziua aia sau cu o zi inainte, dar nu stiu sigur cit mai raminem dupa. Poate ca toata saptamina, oricum macar 3-4 zile. Sa ne incarcam un pic bateriile.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://good-times.webshots.com/video/3067649340087737923zMlFgg
Am un artist in familie...
De cand a castigat un trofeu la recitalul de muzica ne canta toata ziua!!! hihi...
Si asculta numai muzica "fara voci" (in traducere libera: clasica)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dragele mele,
Va multumesc DIN SUFLET pentru mesajele pe care mi le-ati scris despre cum e sa calatoresti cu bebe mic. Mi-ati dat mult curaj :) sa aud ca si alte mamici au mai trecut prin experienta asta.
Nu spun ca mi-ar fi frica... dar singura cu bebe care sa depinda NUMAI si NUMAI de mine... imi creeaza un sentiment ciudat. Desi acasa sunt singura care il ingrijeste, ii face baita... sotul ma ajuta mai mult cu treburile casei...totusi am ceva emotii.
Biletul l-am luat de pe ORBITZ pe 5 Iunie dimineata am Phoenix- JFK(N.Y.)- Dusseldoff(Germania)-Timisoara. M-am bucurat ca cel mai lung zbor e de 7 ore, anul trecut am zburat New Jersey-Milan, un zbor de 11 ore, a fost groaznic..... Mi-e frica de JFK ca am inteles de la sotz ca e groaznic de imbarligat. Daca ati mai trecut prin JFK... cum e cu terminalele? E tren ca si in new jersey? E autobuz?.
Despre bassinet nu am gasit nici unde pe net cand am luat biletul rubrica pentru el. Am sa sun la companie sa intreb. Oare nu se poate pe loc cand ma urc in avion sa cer bassinet? Trebuie sa ii anunt din timp?? Nu au ei in avion?. Am sa iau caruciorul si sa mi-l puna la bagaje si sa mi-l aduca la aterizare inapoi si imi iau si marsupiul. O getuta mica cu scutecele si hainutele lui...si asta e tot. Om trece-o si pe asta.
Deocamdata sunt ingrijorata ca mi-au zis ca biletele mele trebuie sa vina acasa si n-am primit inca nimic....sper sa nu fie probleme. Poimaine merg sa facem procura nortarizata de la sot ca pot calatori cu bebe singura.
Haine imi iau doar strictul necesar...de fapt jumate din haine nu mai ma cuprind dupa nastere, asa ca selectia nu e grea:)). Un lucru de care imi pare rau ca nu pot lua e swing-ul care ma ajuta ENORM si mai il las acolo ziua...in Romania nu stiu daca o sa gasesc...ce preturi au...unde...
Daca aveti ceva de dus -adus... cineva intreba o data despre o sticluta de medicamente...PM-uiti-ma. Daca pot sa va ajut o fac cu placere.
Inca o data, va multumesc mult mult mult pentru sfaturile si eforturile voastre de a ma ajuta in dilemele mele legate de calatorie. Au contat foarte mult.
Despre baby sitter mami de Luca eu cred ca optiune au pair e buna. De asemenea aici sunt femei care stau acasa si iau copilasi in ingrijire pe 150$ pe saptamana, 5 zile cate 10 ore pe zi. Il duci dimineata, papa, hainutze, diapere...si il iei cand pleci. Ele ies cu ei in parc, se joaca in curte cu ei... Au maxim cate 3 sau 4 copii in ingrijire, dar de multe ori au numai cate 2.
Intr-adevar e GREU sa gasesti pe cineva de incedere dar am o prietena care are o astfel de tanti aici si e jos palaria. Fata o indrageste si ii ia 150/saptamana.
Poti sa dai anunt intr-un ziar local din Ro...pentru cine are deja viza...etc... si mama ta poate face interviul.
De asemenea incearca ziarele buletin board-ul de la biserica romaneasca din comunitatea sau orasul tau. Multe femei vin in vizita si vor sa faca un banut si cum nu stiu engleza jobul asta e super.
Succes.
Acum ma duc si eu ca s-a facut tarziu. Numai bine tuturor.Ne mai reauzim.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriuta, eu am zburat de curand prin JFK. Intr-adevar mi s-a parut unul dintre cele mai imbarligate aeropoarte din cate am fost vreodata. Este imens...Te deplasezi de la un terminal la celalalt cu trenul. E mai simplu dc ai cursele de la acelasi terminal (zbori cu aceeasi companie). In cazul acesta nu mai trebuie sa iei trenul, si este f simplu. Eu m-am ratacit un pic, de fapt intrasem in panica fiindca mersesem f mult pe jos si aveam impresia ca nu ajung nicaieri, dar am intrebat de mai multe ori directiile si pana la urma am reusit. Cred ca iti trebuie carucior neaparat.

Pt basinet, dupa ce cumperi biletele suni la companie si le spui ca ai nevoie. Se intampla sa aiba mai multi copii in avion decat basinete available, asa ca suna repede..

Nu stiam ca Orbitz elibereaza si paper ticket, cat te-a costat in plus?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Eu folosesc JFK-ul curent. Cu ce linie aeriana pleci? Teoretic majoritatea liniilor incearca sa faca totul in terminalul propriu, dar nu reusesc
http://www.jfkairportguide.com/terminal-info.html

Da e un trenulet intern
"Inter-Terminal Connections at JFK

JFK Airport provides a free regular train transfer between each of the terminals. The AirTrain leaves approximately every 2 to 4 minutes from 6am to 11pm, and approximately every 8 minutes from 11pm to 6am.

Taxis are also available 24 hours a day for a small charge and a maximum of 4 passengers"
http://www.panynj.gov/airtrain/

Bassinet au, dar loc de pus bassinet poti sa nu mai ai. Se pune doar contra unui perete care deh nu-s prea multi. Deci nu cere bassinet inainte de plecare poti sa nu gasesti. Cu 48 de h sau poate doar 24 se blocheaza si de la telefon. Locurile de bassinet sunt cerute si de lunganii care au probleme circulatorii altfel. Deci e concurenta...plus ca deobicei sunt multi bebei in avion.
Conteaza pe bassinet doar pe transatlantic si eventual in US, restul e putin probabil sa aiba. De asemenea Dusseldorf-ul are un aeroport in care-i mult de mers
http://www.ifly.com/dusseldork-international-airport/terminal-map
nu-i complicat da-i mult. Poate l-or fi modernizat de cand n-am mai dat pe acolo.
Ai putea sa-ti faci o idee unde aterizeaza al tau si de unde pleaca cautand ce se intampla cu aceeasi cursa dar sa zicem azi. Uite aici http://www.jfkairportguide.com/arrivals-departures.html
Companiile tind sa fie conservatoare din punctul de vedere al curselor, dar nu te bza 100% pe asta.

Ar fi o solutie sa scapi de toate transferurile si daca tii bebe-ul in marsupiu s-ar putea sa accepte. Poti cere reservrea unui scaun cu rotile pentru persoane cu handicap. Eu l-am folosit cand aveam un bebe mai maricel 5 luni si eram operata. Am o prietena care-l foloseste avand o displazie de sold care o face sa oboseasca ingrozitor si-i provoaca dureri groaznice daca merge schimband macar doua avioane.
Dar, dar ei nu-ti cer nici o dovada. Se bazeaza pe bunul simt. Tie nu-ti va fi simplu...fiind singura. Stiu sigur ca unii l-au folosit pentru a fi siguri ca parintii nevorbitori de engleza nu se ratacesc.
Necazul e ca teoretic bebe in brate ar putea sa-ti scape si nu vor incurcaturi de asigurare. Dar cu mine au aceptat si bebe era in wrap nu marsupiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Ciuf, l-am vazut pe harta dar nu m-am prins, cit de departe e de Denver? Pina la urma venim pe 285, prin New Mexico.
Ce e de vazut prin zona?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Ramona, daca intrebarea se refera la New Mexico, pot sa-ti raspund eu. Iti dau un link pt #285 in NM:

http://www.milebymile.com/main/United_States/New_Mexico/United_States_285_2/United_States_New_Mexico_road_map_travel_guides.html

Din ceea ce am vazut eu, si in functie de timpul tau:
-Carlsbad Caverns
-Roswell, daca va tenteaza genul(eu am mers fortata de musafiri, care erau mult mai interesati ca mine, si am luat si o amenda!)
-Madrid (daca ai vazut "Wild Hogs", mare parte a fost filmat in zona)
-pt. Albuquerque, "Old Town"
-Santa Fe- cam tot ((: As rezerva o zi sau doua, merita. E primul loc pe care l-as recomanda de vizitat pt New Mexico.
Majoritatea locurilor de vizionat sint concentrate in "Plaza Area", fa o plimbare pe Canyon Road chiar daca nu esti interesata sau nu ai timp de galerii. Daca vrei mai multe informatii despre Santa Fe, in functie de ce esti tu interesata, de la a vizita pina ala restaurante- let me know.
-Chimayo (dar tre' sa te abati putin din drum, din Espanola), e la vreo 10 mile. El Santuario de Chimayo, un Lourdes al Southwestului
-in functie de timp, poti sa urci in Los Alamos, Bradburry Museum si Bandelier Natl Monument
-poti sa te abati pt Taos (merita!), iei Taos highway din Espanola, apoi te intorci la 285 dupa Taos, luind drumul peste Rio Grande Gorge Bridge (parca #68).

Urmatorul major town ar fi Alamosa, CO (visit the Great Sand Dunes). Drumul Alamosa-Denver e superb, prin munti.

Good luck!

Mergi la inceput