Fetele din America (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc mult pentru link! Nu vreau sa ne abatem prea departe din drumul spre Denver, dar pastrez informatiile pentru calatoria urmatoare.

Adriuta, anunta neaparat linia aeriana despre bassinet. Mie mi-au spus ca nu le au neaparat la indemina, poate n-au destule etc.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

adriuta- iti dau voie sa calatoresti ,doar cu hartia de la notariat pt bebe? nu ai nevoie de pasaport pt el?
ai sa te descurci.cat timp ai intre zboruri?
ia pe avion o bluza de schimb si pt tine,se intampla accidente mai ales cu cei micieu cand am calatorit prima data ,cea mica a varsat un pahar de lapte si am sta asa tot zborul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

adriuta- ai rezervat deja locurile in avion? suna la ei si spune-le ca vrei langa baie ,unde ai loc mai mult la picioare si e locul special pt bassinet,se fixeaza pe perete si specifica ca ai copil mic.
sanzi- ai un baiat frumos si destept foc. e promis deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Adriuta sa ai un zbor placut si bebica un somnic bun pe avion!
Locurile nu le primesti in aeroport la check-in? Acolo sa le zici ca vrei locul acela cu mai mult spatiu la picioare, eu acolo am vazut mai tot timpul copilasi/bebelasi.

Sanzi felicitari lui David!

Fetele dupa ce intru la un subiect nu ma pot sa dau sageata back, tr tot timpul sa apas "sub. active"; e la fel si la voi?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

Am si eu o intrebare daca tot sunteti la discutia calatorit in Romania.
Plec eu si copilul (care are aproape 3 ani) in Ro. Copilul va intra si iesi din Ro cu pasaport american. Nu are pasaport romanesc.
In acest caz, la iesirea din Ro o sa mai am nevoie de declaratie de la sotz, ca am voie sa scot copilul din Ro? Din cate inteleg eu, legea se aplica cetatenilor romani.
Copilului i-am facut certificat de nastere romanesc acum o saptamana!
Ma intreb daca am facut bine ca i l-am facut.
Sunt confuza.
Ne intoarcem toti 3 de data asta (norocul nostru), dar intrebam pt viitor.

Mergi la inceput

Bal Mascat n-ar trebui sa fie probleme. Daca iese cu pasaport american - e american! Nu conteaza ca i-ai facut certificat de nastere romanesc, nu e nevoie sa declari asta.
Logic n-ar putea sa restrictioneze copilul sa se intoarca acasa. Mie nu mi-a zis nimic de asa ceva, problema a fost ca a stat peste viza, dar nici pentru asta n-au avut ce face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Daca stai mai mult de 30 de zile iti trebuie pasaportul romanesc.. Stiu ca cetatenii straini daca stau mai mult de 1 luna, trebuie sa dea o declaratie la iesire... am uitat amanunte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Balmascat eu am calatorit anul trecut asa cu Raluca. Ea cu pasaport american si eu cu romanesc. NU a mai trebuit declaratia aia notariala si NICI un altfel de declaratie. Si am depasit 30 zile.

Bine ca a inceput saptamana, ne mai linistim si noi putin. Weekend uri tot agitate le prindem... Weekend ul asta cu rehearsal de 3 ore la dans apoi birthday party apoi play date la noi acasa. Duminica au avut spectacol, Comunity Fair si ne am mai adunat acasa aseara la 10.
Incepem saptamana gata obosite.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Eu m-am inspirat de la fetele active. Am fost la picnic la lac si am facut turul lacului pe biciclete, cam 10 miles. Am avut emotii cu Alexandru, dar s-a descurcat. Ba am fost dupa aia la piscina vreo doua ore si seara tot nu se mai saturau de joaca! De unde au copiii astia atita energie?

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca erau peste 90 de grade afara, ne-am oprit la toate fintinile din cale...

Mergi la inceput