Fetele din America (111)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

quote:
Plec eu si copilul (care are aproape 3 ani) in Ro. Copilul va intra si iesi din Ro cu pasaport american. Nu are pasaport romanesc.
In acest caz, la iesirea din Ro o sa mai am nevoie de declaratie de la sotz, ca am voie sa scot copilul din Ro? Din cate inteleg eu, legea se aplica cetatenilor romani.

nu stiu care e legea, dar eu am fost de craciun in 2007 si la plecare de pe Otopeni, mi-a cerut hirtia cu semnatura tatalui.cind am plecat din america in ro, nu m-a intrebat nimeni nimic. copilul fiind cet. american.
eu cred ca e bine sa o ai la tine, costa 10 lei sa notarizezi asa ceva. eviti incurcaturile. eu am luat hirtia respectiva la mine gindindu-ma ca mi-o cer la plecarea cu copilul din america, dar iata ca mi-au cerut-o romanii cind am vrut sa ma intorc acasa in america.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Miaule cum mai esti cu capusele, ai fost la doctor?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Miaule cum mai esti cu capusele, ai fost la doctor?
A

vreo citeva zile ma minca in cap, pe miini, dar cred ca era doar in mintea mea.
am ocolit canapeaua citeva zile pina mi-am dat seama ca daca mai exista capuse acolo, nu vor muri de foame fiindca barbate'miu isi face napurile pe canapea. el a gasit una pe un fleece de-al meu aruncat in cosul cu rufe murdare si a aruncat-o in WC, fara sa traga apa evident si asa am aflat eu de existenta ei cind m-am dus la baie si m-am privit oki in oki cu ea. m-am calmat, ce-oi fi o fi. oricum sint convinsa ca bietul ciine e plin. concluzia e ca trebuie sa mergi pe trail.

Mergi la inceput

Da' fa-ti si-un test mei, sa stau eu linistita.
5 minute la doctor, n-o fi bai,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Lia mai zi de Franta mei (cit e kilu de ulei?), de abia astept sa am duc si eu.
Sinzi, brava ptr baiat destept!, mai avem si noi 2 saptamini de scoala si partaaaaaaaaaay dupa aia.
Eu astazi lucrez de acasa sint pe terasa, si mai dau cu pensula. Partea nasoala e ca nu ma pot opri, ii ziceam si lui Onel, initial erau pervazurile, acu fac si obloanele, pietrele, somebody stop me!!!!!!!! inainte sa ma apuc de drive-way,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Andrada, eu nu te opresc. Eu te invit la mine, caci si eu am de vopsit gardul de la strada, gratiile anti-burglar, terasa noua (lemnul).Si...daca si dupa toate astea mai ai putere, oi mai gasi eu ceva sa-ti dau de lucru.Eu ma chinui de vreo 2 weekenduri cu un amarat de closet, sa pun rafturi in el, sa le vopsesc, sa pun niste agatatori pentru posete/genti.L-am vopsit,am montat 15 rafturi,vopsit si ele,dar nu-s de-ajuns!!!Imi mai trebuie vreo 3 rafturi (cand oi fi strans atati pantofi?)si agatatorile (minim 10) pentru posete/genti.

Ramona, am uitat sa iti zic. Nu mai venim in Dallas saptamana viitoare. S-a anulat cursul .Adica, nu s-a anulat.Cursul tot se tine. Doar ca nu-i mai trimite pe ei de-aici, caci nu li se dau fonduri. Ce nervi am putut sa am. Ca, numai ce rezervasem camera la hotel,pentru care platisem vreo $690.Si, in josul paginii scria cu rosu ca nu se dau refunds, daca nu te prezinti.
Deja vedeam negru in fata ochilor, caci, eu uite cum pierdeam $690 aiurea. Noroc ca, a sunat sotul a doua zi si le-a explicat si-au fost oameni cumsecade, zicand ca ne dau banii inapoi.
Anyway... ideea e ca...nu mai venim. Si-mi pare rau, caci mi-ar fi palcut sa servim o cafea impreuna. Poate cu alta ocazie. Sau poate, aveti voi drum incoace,cine stie.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Honey, imi pare rau. Bine ca s-a rezolvat cu refund, era pacat sa pierdeti atitia bani.
Inteleg ca nu sinteti foarte departe de Dallas, s-or mai ivi si alte ocazii.
Andrada, felicitari pentru harnicie. Eu m-as fi oprit demult...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

ce test, de lyme? ma gindeam sa sun la dr. zilele trecute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Uitai sa va spun ca am fost azi s-o inscriu pe Anuta la PK. Locul e OK, dotat cum te-ai astepta. Alexandru e gelos ca Ana merge la high school inaintea lui! Ca acolo e PK.
Anyway, mi-am luat deci inima in dinti s-o inscriu. Cred ca am asteptat sa se ocupe locurile, dar cica mai sint vreo doua.
Ideea e ca m-am indragostit de tanti aia, vreau si eu la gradi! Copiii erau in vacanta, deci era golas pe acolo. Tipa s-a jucat cu Ana aproape o ora! La sfirsit a si lamurit-o sa puna jucariile la loc, ceea ce mie nu prea-mi iese.
Sint foarte bucuroasa ca am dat peste cineva care pune atita pasiune. Are masters si PhD in early education si childhood reading (nu mai stiu care pentru care). Ce mai, Anuta abia asteapta sa mearga acolo! Cum ziceam, daca s-ar putea as merge si eu. I'm jealous!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

vacanta!!!!!!!!!!!!!azi a fost prima zi de vacanta am fost in parc ,acum la somn. ce mai, destrabalare curata!
si mie imi place sa dau cu pensula.

Mergi la inceput