Fetele din America (111)
Raspunsuri - Pagina 14
Andrada spune:
Asa suna doctorul de lyme, ca astia cum te prind cum te testeaza,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Carmenbr spune:
Fetele care aveti costumul de inot pt copii de la warmbelly, cum il spalati? Eu l-am bagat la masina de spalat pe delicat, dar mi-e teama sa nu distrug neoprenul ala, ca parca e tare fragil. Voi doar il clatiti, cum faceti?
Eric a trecut de primul curs de 2 saptamani si pana la sfarsitul lunii august tot in cursuri de inot o tine. Dar si lui ii place, numai pe sub apa e mereu, mereu se uita de el profesorul si vede doar funduletul.
Inca putin si incep vacantele. Ce bine pt copii!!!!
3 anisori...uraaa!
sinzi_ana spune:
Andrada, inca 2 sapt de scoala??
David are maine ultima zi de scoala...apoi restul sapt liber, si 2 saptamani de summer camp pana vin Mariuca si Cristina...
Multam pentru aprecieri...suntem tare mandrii de el...hihi..ca orice cioara...
Anul asta a facut foarte mari progrese pe toate planurile: artistic, sportiv, emotional si intelectual...mi se strange sufletul ca e asa mare...
Uf...nu ma bagati in seama ma apuca nostalgiile...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
sinzi_ana spune:
ps
Ana-maria, am comandat si eu carne de la meadow-raised...sunt tare curioasa cum va fi, avand in vedere ca doar transportul m-a costat 22$...oare merita???
Ceva local asemanator nu am gasit sa imi inspire incredere si sa fie transportul mai ieftin...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Sneeuwklokje spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
ce test, de lyme? ma gindeam sa sun la dr. zilele trecute
Miau trebuie asteptat vreo trei saptamani. Nici asa nu esti sigur ca se detecteaza in sange. Si risti sa stai linistita de pomana. Doar daca ai pata aceea pe corp te poti duce mai devreme sigura ca gasesti ceva!
Andrada si la noi si la noi...
Ramona fain... educatoarea fiica-mii este o bunicuta.... calma. Dar pre-k si k fiind atasate universitatii departamentului de psihologe au studenti cu joaca... Bunicuta le spune povesti de pictura...mai invat pana si eu stiluri mai moderne din care nu prea pricepeam... E o persoana foarte senina.
Honey bine ca ati scapat cu buzunarul intreg.
Pumba yessss enjoy!
Altfel eu avusei o zi la patru ace... fuseram in vizita la un trading floor in NYC... pe caldura asta pantofi inchisi si taior...plus ca eram toti neobisnuiti... si aratam ca fluturii prinsi in plasa...
Ramona J spune:
Snee, suna bine bunicuta. Nici teacher asta nu mai e chiar tinara, poate e o bunicuta mai tinara... M-a impresionat ca a stat atita cu Ana, parca nu se mai saturau una de alta! Cred ca daca ieseam pe usa nu bagau de seama.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
blackpanterro spune:
Carmen, eu il spal normal cu celelalte rufe dar nu il bag in uscator.Oricum se usuca in 2 ore pe sarma.
Sanzi, tot uit sa iti zic ca am vazut feciorul cantand la pian.Super!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
ocebine spune:
Sinzi...eu de cite ori am comandat am fost foarte multumita...costa asa de mult transportul pentru ca e impachetat special sa nu se dezghete pina vine la tine (soseste carnita bocna...dai de-a dura cu ea prin casa).
Miau...du-te si fa testul in 3 saptamini...nu-i de gluma. Si noi am avut sperietura cu capusele (Nick)...facuse si "bull's eye" la locul muscaturii - noi asa ne-am dat seama ca a fost muscat, pentru ca nerusinata de capusa fugise de la locul faptei.
Snee duminica e BBQ festival in Madison Square Park...muzica, mincarica, iarba verde...hmm, ce ziceti???
La noi ultima zi de scoala e 20 iunie...si sintem pe ultima suta de metri nu Nick care saptamina viitoare are "finals"...(5 - nici mai mult nici mai putin) si sintem in recapitulari...(mi-e mie greata, daramite lui).
Ma mai intorc azi...dupa sedinta de dimineata...pup
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
miereamara spune:
Hello fetelor! In iulie este ziua lui Lucian si m-am gandit sa ii fac o surpriza si sa-i ofer o minivacanta undeva. Plaja si soare exclus ca suntem satui de asa ceva. Coasta de vest, respectiv California, exclus, pt ca mergem o saptamana la inceputul lui iulie. Asa ca ma gandeam la New York, ca el nu a fost niciodata. Stiu ca s-a mai scris, dar as vrea mult sa imi dati ceva sugestii pt hoteluri, as vrea o zona safe in primul rand si accesibila obiectivelor principale de vizitat. Vacanta o sa fie in august si va dura 3-4 zile.
Sau eventual dc aveti alte sugestii cu alte orase de vizitat, as prefera sa fie totusi pe Coasta de Est.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Ramona J spune:
Washington, D.C. ar mai fi interesant.
The best thing you can do for your children is to love your wife.