Fetele din America (111)
Raspunsuri - Pagina 21
Andrada spune:
Si mie imi place Vera Wang, austera asa.
Fetele cu cura de slabire. Citesc o carte f interesanta The Omnivore's Dilema (acum am aflat ca s-a mai scris una inainte cam la fel) dar e absolut fantastica.
Aici am citit despre cum porumbul asta a cauzat o gramada de declin america (oricum sexul cornului e absolut fantastic
)
Anyway acolo zicea de ce ne ingrasam ( din acelasi motiv din care a fost prohibitie in america) ca a ajuns mincarea prea ieftina.
Ei bine se pare cu cit mincam mincare procesata mai indelungat si mai departe de felul in care a facut-o natura, cu atit mincam mai mult,cu atit "se depune" mai adinc. Ideea e ca organisul nostru e invatat sa recunoasca mincarea naturala si da in mod firesc senzatia de satietate. Cu cit maninci mai multe chestii procesate, snackuri, bars, siropuri, soft drinks...etc cu atit corpul habar n-are de ce proceseaza si nu mai declanseaza metabolismul corect ca e confuzat. Ideea era ca cu cit maninci mai natural cu atit ai sanse mai putine sa te ingrasi. Si mai e si motivul ca in ceva artificial se indeasa mai multe calorii decit in aceeasi cantitate naturala. Un chicken nugget are de 20 de ori mai multe calorii ca aceeasi bucata de pui.
Cam asa, voiam sa va zic de asta, e fantastica cartea,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
adriana_m spune:
Multumesc mult fetele pt incurajari. Si eu am inceput sa sper si sa cred ca totul va fi bine pana la urma. Noi tocmai ce ne chinuiam sa mai avem un bebe si hop a aparut beleaua asta. Cand am vazut ca nu am ramas gravida am plans de suparare dar dupa ce a inceput problema asta cu sangele m-am bucurat ca altfel nu puteam face nici o investigatie. Asa ca sper sa se termine totul cu bine luna asta si sa ne reluam munca pt bb nr 2. Pupici la toata lumea si sanatate.
Ocebine frumoasa pijamaua si sutienele.
Ce as vreau si eu sa am iar 52 kg dar s-au cam dus vremurile alea. Acum am zis ca daca tot vrem inca un bebe( daca ne ajuta DD sa fim sanatosi) atunci nu ma mai chinui sa tin nici o cura de slabire. Incerc doar sa nu mai mananc seara mancare ci doar un fruct.
ciuf spune:
Andrada, cartea este a lui Michael Pollan? Vazui ca este la Barnes and Noble si m-as opri pe acolo cand plec de la serviciu sa o iau.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Andrada spune:
Ciuf ti-o recomand cu toata inima, aia e, merita toti banii.
Si a aparut si ultimul Sedaris e vreo 15 dolari si aia e buna,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
honey79 spune:
Hristos s-a Inaltat!!
Fetelor, bate aici un vant de, zici ca vrea sa-mi ia casa pe sus cu totul.
Acum iesisem pana pe terasa la o tigara si.... am vazut ca mi-a daramat o bucata din gardul de la strada.Incerc sa-mi sun sotul, sa-l avertizez de treaba, sa nu care cumva sa se sperie cand l-o vedea asa,la 5 cand vine de la munca.
In alta ordine de idei:
Foarte faine pijamalele.Dar n-as da banii aia pe ele nici sa ma bati. ...he he.
Am mai vazut pozici faine foc. Va invidiez pentru excursiile pe care le faceti. Poate in vreo 2 ani sa incepem si noi.
Am vazut ca vorbiti de situatia copilului referitor la iesit intrat din in America si Romania.
Ce se intampla daca vreau sa ies doar eu cu copilul din America? Ma intreaba cineva ceva de vreo dovada cum ca tatal e de acord?
Pup.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
ocebine spune:
Andrada, am retinut cartea...
Sinzi, am uitat sa iti spun felicitari pentru kg.
Eu mai am cica 8lb pina ajung la un BMI de 24.9 Vestea buna e ca sint "pear shaped" si deci cu risc mai scazut de "bucurii" gen diabet, tensiune, heart disease sau stroke.
In orice caz, ma tin de alergat...am ajuns sa fac cam 10 mile pe saptamina si nu mai gifii ca o locomotiva. Singurul lucru care ma supara, este ca dupa cam vreo 2 mile, imi amorteste laba piciorului. Pur si simplu aproape nu o mai simt..zici ca-i de lemn. Nu imi pot explica ce se intimpla dar oricum, ma opresc 30 de secunde, scutur piciorul si merg mai departe.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
BalMascat spune:
Fetele, am mai corespondata cu consulatul, si cica...daca hartia nu e de la ei, ci de la notarul din coltzul strazii trebuie Appostilata de la Haga. ca sa fie recunoscuta in Ro.
complicat hehehehe
dar a recunoscut ca nu ar fi normal sa-mi ceara asa o hartie, dar ca e probabil sa dau peste cineva de la politia de frontiera care sa mi-o ceara. si ce voi face? pierd avionul?
adica e bine sa o ai, chiar daca legal nu ar trebui sa ti-o ceara cineva.
m-ati pus pe ganduri cu iesitul din USA, cred ca fac si eu o hartie la notarul din coltz, ca plec singura cu copilul in Ro.
Oana_B spune:
Anamaria, shoes pt piciorul tau si leaga siretul mai larg ca piciorul se umfla la alergare.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
ciuf spune:
Anamaria, parca mi-l imaginez pe Bocanila scuturand labuta. Faina lenjeria.
Honey, aveti grija.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Hilde spune:
Anamaria, cauta terenuri de tartan. Tartanul este un cauciuc moale, excelent pentru incheieturi. Eu alerg in fiecare zi pe teren din asta si nu am pantofi speciali de alergat si nici probleme nu am.
Andrada, eu sunt foarte fixista cu mancare naturala, nu mananc nici gratar pe charcoal. :)Dar ma intrebam intr-o zi cum de fac cancer cei care traiesc in varful muntelui si mananca numai natural si fac miscare? Eu cred ca pana la urma cancerul asta e sfarsitului oricarui corp, asa se manifesta sfarsitul resurselor, cu alimentatia nepotrivita poti doar sa-ti grabesti sfarsitul. Corpul tau nu mai functioneaza si gata. :)