Fetele din America (111)
Raspunsuri - Pagina 22
miereamara spune:
Fetelor, eu sangerez iarasi. Am sunat doctorul si mi-a zis sa merg la emergency, dar nu stiu ce sa fac...nu ma doare nimic si a fost un singur episod, ma intorceam acasa de la piata cu niste sacose mai grele si am simtit cum curge ceva cald pe picior, era sange. Acum s-a oprit. Sa mai astept, sa ma duc? Oricum acolo cred ca o sa astept cel putin 5-6 ore.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
corinadana spune:
Mergi! nu mai astepta!
Ai grija de voi!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ocebine spune:
OanaB....sneakerii sint noi (cu o juma de nr mai mari)...o sa ii leg mai larg.
Si da, fix ca Bocanila arat scuturindu-mi piciorul drept.
N-am teren cauciucat in jur, si oricum eu alerg si cu dulaul dupa mine asa ca n-as avea voie in parc cu dumnealui.
Chestia e ca (previzibil, de altfel) sotul meu a dat mai multi lbs jos fata de mine...of barbatii astia asa de rapid renunta la grasimea lor...eu o tin strins lipita de mine de parca as iubi-o cumva.
Si inca o chestie ciudata...nu transpir, domle...sotul e lac, eu nici aburita nu sint. De baut apa, beau (chiar mai multa ca el)...unde se duce???
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Oana_B spune:
Asa e barbatii. Cred ca testosteronul ii ajuta.
Si io cand mergeam cu sota-miu la sala el uda fleasca tricoul eu doar putin transpiram...de fapt nici nu ma omoram cu cardio io eram cu fiarele.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
ciuf spune:
Miereamara, la Emergency iti fac frectie la piciorul de lemn. Adica iti fac un eco si atat. Eh, tot e ceva. Ca macar te linistesti si stii ce ai.
Eu am patit-o fiind insarcinata cu Luca, eram in primul trimestru si faceam voluntariat la un cabinet de acupunctura. Stand pe scaun, deci fara nici un pic de efort, a inceput sangerarea. am sunat medicul si mi-a zis sa stau in pat. Daca nu mi se opreste sangerarea atunci sa ma duc la Urgenta. Insa mie imi curgea ca la robinet chiar daca stateam intinsa in pat.
La spital am asteptat la o ditamai coada pana mi-a venit mie randul, nimanui nu ii pasa ca sangerez in cantitati mari. Ecografia a fost vaginala si inima copilului batea. Stii ce mi-a zis medicul dupa ce mi-a aspirat tot sangele? Totul e in mainile lui Dzeu. Nu tu medicament, nimic. Sa stau in pat timp de doua saptamani, sa ma ridic numai pentru mers la baie.
Eu am sangerat la ambele sarcini si nu am primit nimic de sustinere a sarcinii. Sunt convinsa ca in Ro as fi avut fundul ciuruit de injectii.
Dzeu a fost alaturi de mine si a avut grija de copiii mei. Eu cred ca o sa fie bine si la tine daca zici ca acum nu mai sangerezi. Stai in pat pana te decizi sa mergi la spital.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ocebine spune:
Cu fiarele stau prost, n-am tragere de inima. Stiu ca imi trebuie si ceva strength training dar nu am chef. Asa ca ramin semi-flescaita
Mai fac (din 2 in 14) niscai Pilates (de fapt o imitatie ca n-am masinaria)...dar tot asa, ma plictisesc. Plus ca nu am ocazia decit noaptea (dupa ce trupele se retrag in pat)...si ca cuprinde o leeeenneeeeeee.
Alergatul are o tinta...si il fac dimineata cind am un rest de energie...
Ce mai, sint o baba veritabila
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Oana_B spune:
o suta doishpe
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!