Fetele din America (111)
Raspunsuri - Pagina 20
Sneeuwklokje spune:
AnaMaria eu credeam ca l-ai facut si pe sot partas la ogia de dantela:) facandu-i un cadou :))) Si cand colo..
Sanzi asa acum ca am rasuflat adanc si-o fugit invidia din mine... Brava pentru kilutzele in minus.
Sneeuwklokje spune:
Corina n-am inteles ce numai sa vedem fundutzuri... sa mai vezi si tu macar virtual... ca te rasfeti acolo cu toalete si teme
sinzi_ana spune:
Daca copilul e cetatean roman, atunci trebuie acordul ambilor parinti cand iese din Romania (indiferent de rezidenta lui...ce aiureala)...daca nu...atunci nu le pasa
Anamaria, de abia astept carnea...haha...sunt curioasa ce-or zice baietii mei de "happy cow"
Nu ne arati pijamaua ??? Sunt chiar curioasa!!! hahaha
Eu am venit cu o iie pt sotz din Ro, atat de frumoasa pe care am dat o caruta de bani si care sta pe umeras...nici nu a probat-o!!!
David azi a bagat o perla...noroc ca pe romaneste si spusa mai mult in barba...:"mama...ce bou e ala!!!" (un individ insistent prin parc)...a spus-o cu atat patos incat nu l-am certat, doar mi-am ascus chicotelile sa nu il incurajez.
Ghiocel, ma laud si io...hihi...pana nu le pun la loc (kilele adica)...sper ca nu anyway...hihi....
Edit, acum cateva zile imi sorbeam linistita cafeaua cu ochii in zare la o terasa (nu fac reclama ascunsa si nu dau' firma) cand trece pe langa mine barbatul fatal -nu ca era prea frumos,- doar ca se holba insistent la figura mea (spun figura ca sa ies mai bine din povestea asta, dar nu sunt sigura ca nu tintea spre altceva putin mai jos) si orbit de frumuseste a dat cu capu in geam...(sau poate nu isi bause inca cafeaua)...Oricum inafara de faptul ca m-am amuzat copios, mi-a crescut nivelul de respect de sine (care oricum era peste limita admisa)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Ramona J spune:
Sinzi, felicitari pentru cele 52 de kg. In cazul meu barbatii ar putea sa-si dea cu capu-n zid mirindu-se de dimensiunile "generoase".
Eu am avut atitea kg doar pe vremea studentiei, cind traiam cu cantitati industriale de cafea ness si tigari. Intre timp renuntai la drogurile alea, le-am suplinit cu altele de la supermarket.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
sinzi_ana spune:
Sa nu va bag in eroare...oi avea eu 52kg..dar am doar 1.60!!!! Adica ar trebui sa cam am 50kg!!!!
Sunt hobbit....
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Ramona J spune:
Eu am ceva cm in plus, dar tot sint geloasa pentru kilele alea. Felicitari!
ciuf spune:
Sanzi, felicitari pentru cele 52 de kg. Atatea am si eu, dar eu am 1,62 si tintesc sa ajung la 50 de kg (atatea am avut in studentie). Sper sa reusesc vara asta cu doi copii, un curs, serviciu, un sot si mers la sala.
Tata imi pleaca marti si imi pare asa de rau! Mi-a fost de mare ajutor. Am fost atat de linistita stiindu-l acasa, ca are grija de copiii mei, ii pune la culcare si le da sa manance. E mare lucru sa ai pe cineva de incredere care sa iti supravegheze copiii.
Acum il vad tare abatut. S-a atasat atata de dracusorii astia mici ai mei ca mai ca nu ii mai trebuie Romanie. Daca ar fi si mama langa el cica ar fi exact ce isi doreste el.
Zilele trecute ne-am intalnit cu unul din prietenii nostri pe care nu il mai vazusem de o luna. Sa nu il recunoastem. Am zis ca e bolnav. A tinut timp de 10 zile o dieta numai pe baza de sucuri. A slabit 20 de pounds. Ii stateau hainele ca pe gard. Cica dieta asta i-a recomandat-o instructoarea de yoga ca e buna sa curete arterele, este o cura de detoxifiere.
Tipul vrea sa ajunga la 80 de kg. A avut peste o suta. In ciuda faptului ca este o persoana foarte activa, care face mountain biking extremist, adica numai un nebun ar avea curajul lui, nu a reusit sa slabeasca (probabil corpul lui este obisnuit cu acest fel de miscare).
Ah, si ne spunea ca nu s-a simtit deloc fara energie. A fost capabil sa isi respecte programul ce il are zilnic.
Azi, insa, in fata gym-ului, m-am intalnit cu o prietena care mi-a spus ca de cateva zile a inceput dieta cu proteine si ca nu poate face nimic ca se simte foarte slabita. Si atunci mi-am amintit de profesoara de nutritie cand ne spunea ca dieta asta cu proteine e una din cele mai pacatoase. Mama a incercat-o si ea cand era tanara. Dar cica la dieta asta trebuia sa ia vitamine, ceea ce ea nu a facut. In curs de cateva luni mama a slabit destul de mult, dar s-a ridat tare rau. Aceeasi dieta a tinut-o colega ei de laborator, care si ea nu a luat vitamine, si s-a ridat la fel ca mama. Gata, am terminat cu dietele.
We asta ne planificam sa mergem cu cortul undeva in sudul statului unde noptile sunt mai calduroase. Inca analizam harta.
Am fugit la cabana Plapumica. Noapte buna!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Ciuf, musai sa ne dai detalii despre sucul magic! Ce n-as da sa slabesc si eu asa si mai ales sa am si energie. Aia cu proteine am incercat-o si eu, am slabit si am pus la loc. Intr-adevar nu am luat vitamine, dar fiind tinara am scapat de riduri.
Depune actele pentru parinti, mai ales daca vor si ei sa vina aici.
Noapte buna!
LucasMom spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Lucasmom, prietena mea a platit $7000 pentru bilet de avion, asigurare medicala, trainingul facut in Ny (am inteles ca stau acolo vreo doua zile) si nu mai stiu ce cheltuieli, iar la ei a durat toata tevatura doua luni. Au gasit foarte repede ce si-au dorit. Agentia se cheama Au pair Care. O sa ai nevoie de recomandare.
Multumesc pt info. m-am uitat si pe site-ul lor si am vazut preturile si programele pe care le au. Stiu ca sunt doar cateva companii au pair acceptate de guvern si noi pana acum am cercetat vreo 3 dintre ele. nu sunt diferente foarte mari in ceea ce ofera iar preturile difera foarte putin de la una la alta. Totalul cheltuielilor raportat pe luna ne-ar aduce cam la 1200 ceea ce nu-i rau.
Azi am descoperit ca mama unui amic bun de-al nostru din Chicago e interesata sa faca babysitting, pt noi suna foarte promitator!
ocebine spune:
Buna dimineata...
Greu de dimineata dupa un dinner copios...alergatul de dimineata a fost cu scirtieli de incheieturi (dar tuna tartar si pastele cu trufe aseara fura apetisante)...
M-am pus pe cautat prostiutele...si le-am gasit:
www.neimanmarcus.com/store/catalog/prod.jhtml?itemId=prod54950033&parentId=cat15840740&masterId=cat13950743&index=51&cmCat=cat000000cat980731cat6000734cat980735cat13950743cat15840740&ECID=NMAPRShopstyle" target="_blank">Pijamaua
Si gasii si unul din www.entiiselingerie.com/index.cfm?fuseaction=product.display&product_ID=116&ParentCat=2" target="_blank">sutiene
Restul, n-am avut noroc sa le gasesc online.
Azi e leneveala multa, copiii sint acasa (o zi libera ,miine se intorc la scoala).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."