Fetele din America (111)
Raspunsuri - Pagina 19
ocebine spune:
quote:
Originally posted by Sneeuwklokje
Imi place ideea cu pijamaua barbateasca cireasa de pe tort:))
--------------
"You know what despair is; then winter should have meaning for you."
Katherine Hepburn nu-s...(imi lipsesc vreo 25 de cm si imi prisosesc vreo 20 de kile) dar ador stilul...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
corinadana spune:
Balmascat stai linistita, nu ti trebuie nici o hartie! Hartie trebuie copiilor romani, cum ca tata/mama lasa copilul sa paraseasca Romania.
Anul trecut nu mi au zis nimic ptr ca Ralu avea pasaport american. Acum doi an cu pasaport romanesc intr adevar a trebuit sa avem hartia cu pricina...
Acum imi apare un curulet de bebe peste ce scriu. Ce mistooooooooooo
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
blackpanterro spune:
Fetelor descarcati Flash Block de la firefox si nu mai aveti probleme
E aici https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/433
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
http://picasaweb.google.com/blackpanterro/CroatiaTheMediterraneanAsItOnceWas?authkey=51fV0Pz0pEg" target="_blank">Croatia-The Mediterranean as it once was
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
pumba spune:
ocebine- sa dormi bine !
pe mine nu m-a intrebat nimeni, de nici o hartie cand am iesit din tara.
de ce reclama vorbiti? la mine nu apare nimic.
adriana- stai linistita ,nu vor gasi nimic grav.si nu mai citi pe net,iti faci rau singura.
Ramona J spune:
Adriana, sint destule variante mai putin ingrijoratoare decit ce-ti trece tie prin cap. Tinem pumnii sa fie OK!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Ramona J spune:
Miau, si cind faceti nunta?
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miau-miau spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Miau, si cind faceti nunta?
ce nunta, ca sint maritata deja.
zau, astazi nu inteleg nimic.
miau-miau spune:
quote:
Originally posted by lexi
las-o si tu, ca abia a scapat de-o capusa... :-)
stie cineva ce inseamna pe chinezeste "tzihga"? nu mai suport de cite ori am auzit.
ciuf spune:
Adriana, prietena mea buna de aici are polipi si a facut anul trecut colonoscopie. Avea sange in scaun si era panicata la maxim. Fiind medic avea niste scenarii de te durea capul. Insa se pare ca totul e in regula. Ce am inteles e ca ar fi bine sa fii insotita de cineva. Ca te simti un pic ametita dupa investigatia asta.
Lucasmom, prietena mea a platit $7000 pentru bilet de avion, asigurare medicala, trainingul facut in Ny (am inteles ca stau acolo vreo doua zile) si nu mai stiu ce cheltuieli, iar la ei a durat toata tevatura doua luni. Au gasit foarte repede ce si-au dorit. Agentia se cheama Au pair Care. O sa ai nevoie de recomandare.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea