Fetele din America (111)
Raspunsuri - Pagina 18
Hilde spune:
Adriana, stiu ca e greu dar poate renunti sa mai citesti toate informatiile medicale de pe internet, iti fac mai mult rau decat bine. Nu stiu cum sa te incurajez, gandeste-te ca orice ar fi, doctorul o sa aiba grija de tine. Si nu in ultimul rand, exista o sansa sa nu fie nimic.
Capul sus. :)
BalMascat spune:
eu nu stiu cum scrieti voi pe forum, ca pe mine ma invadeaza mereu reclama la pampers,
nu vad ce scriu aici.
revin cu o precizare.
am citit si legea americana, care nu pune nicio opreliste la iesirea din tara a niciunui copil. pt ca atunci cand copilului i s-a facut pasaport amandoi parintii si-au dat acordul, si se subintelege ca va calatori dupa bunul plac.
BalMascat spune:
Tot de la consulat, am aflat ca poti sta in Ro pana la 90 de zile fara viza/taxa, daca intri cu pasaport american.
ocebine spune:
quote:
Originally posted by BalMascat
eu nu stiu cum scrieti voi pe forum, ca pe mine ma invadeaza mereu reclama la pampers,
nu vad ce scriu aici.
revin cu o precizare.
am citit si legea americana, care nu pune nicio opreliste la iesirea din tara a niciunui copil. pt ca atunci cand copilului i s-a facut pasaport amandoi parintii si-au dat acordul, si se subintelege ca va calatori dupa bunul plac.
NU stiu cum e cu legea americana dar de cite ori am iesit cu copiii din tara fara tatal lor am fost intrebata de affidavit (daca si-a dat acordul tatal sa plece)...s-a aplicat si in Canada si in Anglia...Prima oara in Canada, mai sa ma intoarca din drum (eram singura cu Nicholas in masina la Niagara)...de-acuma m-am obisnuit sa-l scot de la naftalina daca mai dau peste zelosi cu mult timp liber.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ocebine spune:
O facui lata la lunch...m-am plimbat prin oras si m-a ciupit diavolul de-am intrat la un magazinas (prapadit pe dinafara) de lenjerie...am iesit leftera dar cu o sacosa plina de prostioare superbe. Sutiene din matase naturala cu dantele fine, o pijama gen barbateasca dar tot dintr-o matase incredibil de vaporoasa (si lucrata nemaipomenit...cu o dantela discreta de tot-in tonuri de bej)...si inca citeva...nu mai calc acolo pentru 100 de ani
Anamaria
ciuf spune:
Offf, Anamaria, pacatuisi.
Poarta-le sanatoasa!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
miau-miau spune:
quote:
[
mi-au cerut la consulat $45 pt aceeasta hartie.
la mine a fost OK cea facuta la norat american, cu 10 dolari in coltul strazii. crezi ca trebuie la ambasada/consulat?
miau-miau spune:
quote:
eu am nevoie oricum ca sintem divortati si ma trezesc ca pune interpolul dupa mine ca am furat cupilu'
ocebine spune:
quote:
Originally posted by miau-miauquote:
[
mi-au cerut la consulat $45 pt aceeasta hartie.
la mine a fost OK cea facuta la norat american, cu 10 dolari in coltul strazii. crezi ca trebuie la ambasada/consulat?
Io circul cu una facuta de mine si notarizata de colegu' din stinga (am noroc ca e pe gratis)...daca vrei o copie, trimit prin email.
Chiar enervanta reclama asta...
Anamaria