Fetele din America (111)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Si sota-miu a facut colonoscopie ca are o problema. Cum zice si Hilde e simpla procedura, nu dureaza mult, eu am stat in sala de asteptare cat a durat si i-au dat drumul acasa dupa vreo doua ore cand si-a revenit el complet. Am fost si-am mancat lobster dupa aia.
Ce-a fost mai complicat, dieta inainte de operatie cam cu aproape o saptamana, a trebuit sa elimine anumite lucruri din mancare si doar clear liquids a avut voie ca sa nu influenteze interventia. O sa iti spuna ei in avans tot ce ai nevoie sa stii.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

quote:
Originally posted by adriana_m

Hilde multumesc de raspuns. Am vazut abia dupa ce am scris eu. Deci nu e chiar asa de nasol vad. Mama mea a facut asta in tara dar tare mult au chinuit-o. Eu am avut si mai am inca dar nu foarte mult, sange in scaun. Si am si diaree de mult timp. Si vb ta cum stau acasa toata ziua normal ca ma gandesc la ce e mai rau. Cu altele sigur e si din cauza depresiei ca eu stau cam de mult acasa. In Romania am stat ca am nascut si am stat cei doi ani acasa si cand s-au terminat ani aia am venit aici. cam nasol. Ca si aici tot stau si m-am cam saturat. Oare la universitate nu se poate face voluntariat ca sa obti niste recomandari pt dupa daca vreau sa merg la master sau doctorat?

Adriana, eu simteam doar o durere in abdomen in partea stanga, nu mai aveam nici un alt simptom. Imi amintesc ca citeam pe internet despre toate posibilele boli care aveau cat de cat legatura cu partea stanga . Parca spuneau ca daca ai hemoroizi, e posibil sa sangerezi la sfarsitul scaunului sau mai precis sangele este deasupra. Daca ai vreun polip in interior, sangele este amestecat cu scaunul. Ii zic si eu "scaun" ca nu stiu cum sa-i spun sa nu sune aiurea, parca asa ii ziceau in Romania. Oricum nu lua de bun ce spun eu. :)
Iti tin pumnii maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Miau...a durat bull's eyeu' cam 3 saptamini juma...I-a aparut a doua dimineata dupa incursiunea in boscheti. A luat si el 21 de zile antibiotic preventiv si la sfirsit testul la singe sa vada daca a avut Lyme nerusinata capusa. Noi n-am avut corpul delict sa-l salvam de antibiotic.

Snee...it's a date

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Adriana, intra pe site-ul spitalului local, este imposibil sa nu aiba nevoie de voluntari. O alta varianta este Animal Services, eu am facut voluntariat si acolo, numai ca trebuie sa ai nervii tari sa vezi cum dispar animalele care nu sunt adoptate (le fac injectia letala). Mie mi se rupea sufletul, mai ales ca ma atasam de ele si imi venea sa le iau pe toate acasa cand stiam ca li se apropie "termenul". Cricea Rosie, gradinite, scoli, biserici, toate organizatiile de genul acesta au nevoie de voluntari.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

sanzi- felicitari pt kg!
adriana -bafta la colonoscopie!
eu obinuiam sa dorm cu fetele, cand era sotul la servici si asa ma simteam in siguranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

vai fetele multumesc mult de incurajari. Dar nu azi o fac ca inca nu m-au programat. Azi daca nu suna o sa sun eu la dr ca prea ma tin astia atata. Si eu citisem undeva ca daca e scaunul amestecat cu sange s-ar putea sa fie polipi si aia ti pot scoate in timpul colonoscopiei. Parca de abia astept sa o fac odata sa stiu ceva sigur ca sapt trecuta asa de mult m-am stresat de am plans in fiecare zi. Ca normal ca ma gandesc la ce e mai rau si parca am toate simtomele de cancer. Cumplit.
Trebe sa ma uit pe site-uri sa vad cam pe unde primesc voluntari. Vroiam sa va mai intreb ca conteaza pt recomandari sa mergi sa faci voluntariat in domeniul tau pt viitor sau oriunde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

daca preferati outdoors, au si astia cu county parks voluntariat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Acum m-au sunat aia de la clinica si m-au programat pe 19 luna asta. M-au luat emotiile dar nu pt procedura in sine mi-e mie frica si ci pt ce ar putea gasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Adriana_m noi tinem pumnii sa nu gaseasca nimicutza .

Anamaria s-o facut:):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri.
Intre timp am sunat si la consulat si am aflat ca am nevoie de aceasta hartie, pt ca eu intru ca cetatean roman in Ro, si implicit nu pot scoate niciun copil din tara fara acea hartie.
chiar daca el e cetatean american si intra cu pasaport american.
daca il fur si il duc in tara natala?
mie mi se pare o aberatie, dar asta e.
mi-au cerut la consulat $45 pt aceeasta hartie.

Mergi la inceput