Piticlonti de iulie - august 2004 (254)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

quote:
Originally posted by carmenp
caro, bestiala felicia, nu stiu daca este vreo poza in care sa nu pozeze ca o profesionista;)) cum mergeti cu scoala? nici tu nu ai telefonul lui alice?

Saru'mana de complimente ... Intreadevar, de data aceasta, Felicia a fost in toane bune la pozat. De obicei ea e crispata sau zambeste fortat in poze - si se vede, dar cand are chef baga niste figuri de ma mir si eu de unde le scoate
Cu scoala merge ... foarte bine, pot sa zic. Singurul minus pe care i-l gasesc e ca scrie cam urat. Daca se concentreaza si nu se grabeste scrie frumos, dar in ultimul timp se intampla din ce in ce mai rar. In rest, se descurca f. bine la mate, citeste bine ... s-a inscris din proprie initiativa la biblioteca scolii ... Acum, in ultimele doua saptamani de scoala vor face, la initiativa unor parinti si recomandarea invatatoarei, un "curs de citire rapida si memorare usoara" ... Eu sunt cam sceptica, nu stiu cat de mult ii va ajuta, dar vom vedea in timp ... ce mai conteaza 150 ron si 4 ore din timpul copilului
La voi cum e cu scoala ?

Hai ca m-am lungit ... scuze fetelor de off-topic.

Daria, vizita placuta....
Adela, bafta multa pe 6 iunie ...
Gabi, ma bucur ca te refaci usor ... Cu durerile de spate, din pacate, nu te pot ajuta ...
Oliv, cum a fost vizita rubedeniilor ?
Nu imi amintesc cine ma intreba - dar raspunsul e NU, nu am nr. de tel. al lui Alice. ... Si apropo de Nicole, ea ce mai face ? Sa o traga cineva de maneca sa mai dea raportul si pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabitz cum dorm baietii, in aceeasi camera? sau Tudor cu tine si Stefan cu tati? despre spate... stii ca nu-s prea multe leacuri. incearca sa stai cat poti de corect. sper sa ii treaca icterul cat mai repede lui Tudor! cum merge treaba la casa?
Ioana ce tare e Maria.... super dulce cu declaratiile ei.
si a propos de poezele, Robi, cum sunteti? cum e Matei? ati avut si voi liber de bank holiday a englezilor?
n-am inca poze sa pun ca am uitat dvd-ul acasa ..... in teroarea de a pleca mai rapid pentru ca Patrick vroia sa ia dinozaurul-robot cu el..... de abia l-am convins ca i-l aduc eu mai tarziu.... ufff.... ma oftic rau de tot cand nu pot scapa fara sa il mint

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, cind ma-ntepeneste ;)) iau diclofenac si nurofen da` tu cum alaptezi nu stiu daca le poti lua
caro, suna bine citire rapida si memorare usoara;)) ion scrie de fel urit tre` sa se concentreze prea tare ca sa scrie caligrafc si cum e satul de scoala n-o prea mai face in ultima vreme, da` m-am obisnuit si cu asta;)) in rest e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Formatia de "dormit" e aceeasi de dinainte - mami+tati+Stefan, Tudor doarme in camera care initial a fost a lui Stefan... Pina acum am reusit sa ma scol noaptea fara sa-i deranjez pe "colegii mei de pat"...

Carmen - buna idee - din cite stiu, supozitoare cu diclofenac pot sa iau si eu!

Daria - vizita la fabrica Coca-Cola? Sunt curioasa de impresii - oare vezi ceva acolo ca sa intelegi din ce e facuta? Am mai pus o pozutza - cu mine si cei doi flacai...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=2787 vad ca nu scrie nimic legat de pers care alapteaza
edit, vazut closca;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Deci DARIA...lasa tensiunea...doctoru, doctoru cum ierea
FRUMOSI COPII! Am vazt pozele..poate facem o intilneala la vara cu copii cu tot pe la vreo cabana.
Puteti sa completati lista cu o vrabiuta graviduta

quote:
Originally posted by vrabiuta

buna ziua mamici

sunt si eu o viitoare mamica de noiembrie-decembrie 2008

am aflat aseara ca bb va fi baietel, spre bucuria noastra si a fetitei noastre care isi dorea un fratior

impresii de calatorie

FELICITARI si sarcina usoara!

Noi stem bine...cu exceptia unor bube urate d epe mina Melutului. tre sa ajungem la dermatoloog.
si.......st 32 de grade si extrem de umed. bleah.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo, ce frumosi sunteti !!! Nu ma pot opri din admiratul juniorului !!!
Vazut Danut si surioara, Lia, sa-ti traiasca ambii frumosi !!!
Papadie, pupici la voi !
Vrabiutaaa, felicitari si sarcina usoara si un bb sanatos !!! Mi-e dor de voi ... pacat ca nu ne mai scrii :(

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Vrabiuta, felicitari !!!!! Chiar de ce nu mai scri si aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am pus poze noi aici pt cine n-are ce face

Merg sa-mi vad cratitele si cupilu` ca e prea liniste ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

multumesc pentru urari. vad ca vestile bune circula repede, abia astazi m-am inscris la mamicile de noiembrie-decembrie.
am mai intrat pe-aici din cand in cand sa vad ce mai faceti dar nu am mai scris... din lipsa de timp, din lipsa de inspiratie...
ultima jumatate de an a fost foarte aglomerata, in primul rand cu amenajarea studioului (locatie, echipamente, etc), apoi operatia mamei (proteza totala de sold), apoi am plecat din bucuresti cateva saptamani de paste, apoi cu lia pui la neurologie pediatrica pentru ca se plangea de dureri de cap (au trecut intre timp, dar eram la un pas de tomografie sau rmn)...
aseara am fost la ecograf sa vedem puiul mic - are 13 saptamani si e foarte vioi si dragalas. lia pui a anuntat ca o sa aiba un fratior la sfarsitul lui martie, ma intrebau educatoarele de la gradi daca sunt insarcinata. eu credeam si sustineam ca nu sunt... dar ea stia mai bine.
aseara i-am spus ca am fost la doctor si el s-a uitat in burtica la mami cu un aparat special sa-l vada pe bb. cand a auzit ca o sa aiba un fratior era atat de incantata!! a aratat tuturor poza de la eco, iar acum il asteapta pe bb rares. azi dimineata a pus mana pe burtica si mi-a zis: a mai crescut putin bebe!
cam astea sunt vestile noastre. nu stiu cat de des o sa pot sa scriu, dar o sa incerc.
am vazut poze cu pui de leeloo si bineinteles ca am admirat hair styling-ul care l-ar face invidios pe orice italian, sa-ti traiasca gabi! (vii pe 7 iunie?)
am vazut o giulia frumoasa pe care o pup si pe mama ei cea curajoasa.
in rest... am citit dar nu imi amintesc prea multe, asa ca va urez tuturor toate cele bune!

impresii de calatorie

Mergi la inceput