Piticlonti de iulie - august 2004 (254)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

...io am ce face,da' cum pauzele lungi si dese is cheia marilor succese,ma relaxez pe forum:))...am admirat o "closca" tare fericita si mandra de puii ei si grupa mica a lui Giulik,cea mai cuminte grupa ..in poze:)))
Vrabiutza felicitari,sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

felicitari familiei de vrabii! bravooo, sarcina usoara, sa fie sanatos!
vizionat si giulika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabiola73 spune:

Buna,
Sunt si eu o mamica de baietel din august 2004. Un nazdravan pe care sper din toamna sa l duc la gradi ( a mai fost cat am stat in Bucuresti dar odata mutati inapoi in Cluj nu am gasit locuri).ne primiti si pe noi?
Fabiola si Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Fabiola,sigur ca te primim, bine ai venit!!!!Baga repede date despre tine si Bogdan sa te bage Daria in listuta noastra,ca-i in concediu si are timp...si poze,multe poze ca noi suntem devoratoare de poze!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Fabiola, bine ai venit printre noi ... Te asteptam cu povesti si poze cu nazdravanul tau ...

Marcela, felicitari ... Sa ai o sarcina usoara si fara probleme ... Si zi asa, Lia stia de bb dinaintea ta ?
Hai, fa-ti putin timp si pune cateva poze cu printesa mica, ca mi-e dor sa o mai vad ...

Gabi, am vazut poza ... se vede ca esti o mamica fericita si implinita ... Pupici baieteilor ...

Daria, vad ca te-ai tinut de cuvant si ai fost fotograful gradinitei ... Pupici Giuliei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabiola73 spune:

Fetelor va multumesc
sunt la inceput cu scrisul pe aici .Trebuie sa ma invatati cum se procedeaza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou!

Roxi, n-am avut bank holiday ca ne-au pis sa alegem- ori sarbatorile noastre ori ale lor... Dar sunt in plin proces de schimbare a modului de raportare catre superiorul din London (deh, mi-au marit salariul de luna asta da' trebuie sa spun mai in amanunt cu ce ma ocup) si chiar daca v-am citit cu viteza luminii n-am prea avut timp sa scriu.
Despre noi- Matei a reinceput gradinita, ieri cu lacrimi ca nu vrea, azi cu fitze ca nu se asorteaza pantalonii cu tricoul si tot asa. Dar sanatos sa fie ca fitzele le scot eu! La capitolul asta sper ca e OK, abia saptamana asta mergem la primul control dupa operatie, dar ma termina ce voce subtire are (eram si eu obisnuita cu el vorbind nazal si diferenta e uriasa ).

Eu sunt pe ultima suta de metri cu scoala de soferi, pe 4 iunie am examen dar faza e ca nu am timp sa invat, sper sa nu ma fac de ras si sa pic sala.De maine am program de Kamikadze (nu stiu cum se scrie), soferie dimineata la 7, la 8.30 la birou, seara single mother ca Petro vine la 9 zilnic, in week end cu el la targ si tot asa...

FABIOLA, bun venit!

VRABIUTO, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

DARIA, cum fu excursia? Si cum te simti? Mama mea e nervoasa ca isi vede ridurile , tu sa ne spui ce machos vezi acum!

PAPA, sanatate Melului! sa ii treaca bubitele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

gabi, felicitari inca o data, poza cu closca si puii m-a terminat, sunteti super si tu arati minunat, se vede ca radiezi.
daria, imi pare bine ca operatia a trecut cu bine si sa auzim vesti numai bune si de-acum incolo. am vazut frumoasa de giulia
kro, gagicile tale sunt super si-mi place ca au parul lung si-s cochete
ioana, f misto culoarea iti sade fain
cristal, daca ai sti tu ce nostalgii imi stranesti cu strasbourgul, abia astept sa ne mutam in europa sa-l duc si pe sot
vrabiuta, FELICITARI, mai daca nu m-ar termina arsurile astea la stomac m-as apuca si eu azi de baby
fabiola, bine ai venit si las' ca te dumiresti tu ce si cum
rob, o sa treaca ele fitele,la noi functioneaza ignoratul cand e prost crescut si facem mare tam-tam cand e baiat de treaba.
lia, de belea copii tai si eu cred ca-s cuminti, asa-i?
mitzu, bafta cu teza, va fi totul bine

noi am fost in camping de vineri am (prea) multe poze si nu pot sa vi le arat, tre sa mai sterg din ele ca-s prea multe si nu-mi da voie sa le share :(
a fost frumos, dar si bine sa revenim acasa unde am mancat ciorba de cartofi si pepene, ca nu vreau sa vad carne macar vreo cateva zile. azi is fara chef de munca, deh, ca dupa un we de 4 zile...
pupici si scuze daca am rata pe cineva

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

salutare!
noi am avut un we plin cu nebunie totala (Luca i-a socat si pe rubedenii prin faptul ca nu are stare!)cu multe plimbari. Luca a fost in delir ,nu i-am spus in prealabil(ca i-ar fi asteptat la usa )asa ca a avut soc cind i-a vazut la usa!

ieri insa am avut un mic accident, Luca a alergat in magazin si a cazut cu barbia de ciment..si din izbitura s-a taiat rau de tot, toate cele trei straturi ale pielii..cind am vazut cum se vedea musculatura.. am crezut ca mor..asta este cind ai copil cu atit de multa energie..

ma duc sa cietsc ce-ati scris..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Oliv brrrr saracu Luca! i-a pus copci multe? pup sa treaca repede!!
Fabiola bine a venit printre noi.... cu scrisu' nu e greu, da-i drumu' ca te prinzi pe parcurs
Andreea de pupi, sa va fie de bine plimbarica.
am pus si eu cateva poze de la madrid: http://community.webshots.com/album/563607897UjvClL

Mergi la inceput