Piticlonti de iulie - august 2004 (254)
Raspunsuri - Pagina 19
mitzura spune:
Roxi, ce sa zic, drumul Brasov Sibiu era intr-adevar in reamenajare anul trecut, erau o gramada de stopuri si ba un sens, ba celalalt in lucru. Innebuneai pana stateai la vreo 40 de semafoare....dar nu mai stiu in ce stadiu se afla acum. Ina stie mai bine. Valea Oltului e intr-adevar cu trafic greu, dar macar se merge constant.
Da, o pungulita cu nisp de la mare sa simtim si noi mirosul....
mai sunt animalute in Dumbrava, dar sunt cam amarate saracele....Oricum, copiilor le plac, ei nu realizeaza ca sunt cam chinuite acolo.
La noi e groasa treaba cu masa. In sensul ca nu sta nici unu, nici macar cand le e foame. Si sa alergi dupa unu cu mancare mai e cum mai e, da dupa doi....de aia dureaza masa la noi cate doua ore, pana ajungem la urmatoarea masa.
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by codruta mihaela
Felicitari Roxana!
De la Timisoara, Adrian,Bogdan si Codruta iti doresc o sarcina usoara,un bebe sanatos si mincacios.
Codruttoooo ce surprizaa!!!!! saru mana mult de tot!!! abia astept sa ne vedem in septembrie!!!
Simonescu fff misto pozele! tu arati mortal iar Pufu e super smecher si donsoara e draguta
Caro super ideea cu pomisorul, e chiar de furat
Daria de luni la munci?
Mitzu, am inteles, saru mana.
Dana hihihihi asa e daca suntem toate... putem fi si la Hong Kong
mandrele mele daca nu mai apuc sa intru azi va pupez pe toate in grup organizat si ne auzim joi. ca nu prea cred ca oi avea timp de net la Sibiu. va da Mitzu inainte raportu' daca are timp.
pupici multi tuturor, sa fiti cuminti, daaaa?
roller025 spune:
Hehehe, Daria, normal, capacitate mica....
Am uitat sa va spun, am postat aseara intr-unul din albume (vicunou) niste poze de la Craciun. Inainte sa cedeze psihic aparatul foto :))
Roxa, drum bun si dixtractie :)) Hong Kong? Nu e cam departe ?
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
leeloo2004 spune:
Blue Angel - dl.Pufulescu arata super - si tu la fel (te invidiez ca ai pus asa putine kg pe tine...). Mi-a placut mult si curtea gradinitei (era la gradi, nu?) - mare, frumoasa si verde!
Mai, eu marturisesc ca multumita gradinitei, Stefan sta pe scaun la masa si maninca singurel. Cind ii e foame, maninca absolut tot din farfurie si se cere jos doar dupa ce a terminat; altadata il mai ajutam si noi cu o lingurita-doua. Si la restaurant se comporta la fel, desi acolo se cam plictiseste dupa o vreme si vrea sa se dea jos de pe scaun -oricum asta mi se pare normal, la restaurant masa dureaza oricum mult mai mult decit acasa...
Rox - deci Dalaman-aeroportul nu e chiar asa departe - sper sa gasim atunci cazare in Fethye. Va tin la curent cu ce obtin!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
philip spune:
simo, aratati super si tu si d-nul pufulescu. brava!
ema, pupici si daca ai chef, poate ne spui ce te roade.
gabi, nu mai zici nimic de baby tudor?
philip&andreea
kim222 spune:
[quote]Originally posted by g_ioana
40 de minute sta Giulia linistita pe scaun???????..sa vezi ce fatza o sa faca Vivia cand o sa citeasca asta....
Hi,hi,hi....nu ai sa crezi dar efectiv am bufnit in ris de una singura..noroc ca nu era nimeni in jur! Mey bomba mea atomica nu sta nici 2 mniute!!! Are un fix..sa mergem la restaurant...se asaza..nu vrea sa pape nimic si dupa 3 minute...Let's go,mom!La gradi este de multe ori pedepsit si mutat la lunch pt ca el nu maninca ..ci doar turuie deranjindu-i si pe ceilalti!Acasa eu il plantez la TV cind papa..asta este..
Am venit de la logoped...a fost super bine!!Nu mai are nevoie de language development!..poate doar ceva sunete de lucrat la ele..dar nici asta nu este sigur ..aflam saptamina viitoare mai multe
revin
edit ..va las un film cu nepoata mea spunind rugaciuni...Luca este socat..chiar amuzat de ceea ce se intimpla..pt ca nu a fost invata de noi sa faca asta..dar va las sa-l vedeti:
http://www.youtube.com/watch?v=IOsnrHs_eK8&feature=email
kim222 spune:
Roxana vacanta placuta!!! Sa nu uiti sa faceti poze..Intilnire placuta fetelor! Roxa da un NY..dupa Craciun...sint niste reduceri!
Adela cind ai sustinerea tezei? Despre concediu cu doi copii...nu am idee cum ar fi
Ioana cum se simte sotul?
Daria cum esti?
Camen..si Uka la fel spune..I don't want to be fat like daddy!
Carolina super ideea!
Gabi merci de ultimle info...a mers asa de greu din lipsa de fonduri sau de forta de munca? Noi speram s-o facem in citeva luni..poate-s prea optimista..
Dana atomic si Vic al tau!
Simo..mey desi l-am mai toto vazut pe Luca....sa nu-l recunosc!!! I s-a deschis parul!!! Tu arati bestial de bine..Gradi este superba...
szivarvany spune:
Intru pe scurt sa va urez we frumos !
Drum bun celor care calatoresc !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
eli spune:
Buna! Am reusit sa citesc un pic din urma!
Roxana , felicitari! Si celorlate burtici, sarcina usoara si o nastere super rapida!
Kim , la multi ani tie si sotului (scuze intarzierea). Cadoul pe care l-ati facut, fff frumos.
http://entertainment.webshots.com/photo/2479289190100146284wAGChs , am mai pus cateva poze noi cu Stefan?
Ce vorbarete ati fost, ma bucur ca aproape toata lumea e bine dispusa!
Ema, sper sa revii cat mai repede in apele tale.
Kim, pupam rana lui Luca. Luca vb si romaneste si engleza? Voi cum vb cu el acasa?
copii vostri spun cuvinte urate? Stef . cel mai des, zice prostule si nu stiu cum sa il dezvat. Sugestii?
Papadie pe cine ai mai vazut in globul tau?
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
Stefan
bebe din burtica
szivarvany spune:
Felicitari Eli pt bb din burtica !!!
Vazut pozicile cu Stefan tunsulici, ce mare si frumos e !
tuturor copiilor si celor cu suflet de copil
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3