Piticlonti de iulie - august 2004 (254)
Raspunsuri - Pagina 18
ema spune:
eu aici sunt,citesc tot da nu-s in ale mele ca sa si scriu....cind imi trece depresia revin.va pup cu drag.
carmenp spune:
iegzact la nu:D
edit, aseara la masa m-o urlat ca nu maninca ca ea ca nu vrea sa fie glasa (nr- o imbrac inca cu hainele de la 7-8 luni;)))
quote:
Originally posted by roxanaz
bon, deci pana acum Pat si Tudor is la "nu" si banui ca si Ilinca tot acolo
kro spune:
quote:
Originally posted by carmenp
caro, esti? ce iei cadou la duamna? daca iei...
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Sorry, nu pot sa te ajut ... pentru ca nu iau nimic (nici nu stiam ca se practica cadoul de sf. de an la scoala) ... Oricum, la noi, cand a fost cazul s-a mers pe varianta unui cadou comun din partea clasei. Si cum pana acum nu s-a discutat nimic, presupun ca nu se face nimic acum ...
Edit: Binenteles, o sa iau un buchet de flori mai deosebit pentru serbarea de sfarsit de an ...
PS. Pentru sondaj: la noi (atat Ale, cat si Feli) se situeaza undeva la mijloc - adica stau pe scaun la masa, dar se fatzaie non-stop ... Deci cred ca tot la categoria NU se incadreaza ...
szivarvany spune:
Deci am fost sa cheltui bani ... musai sa ma intorc la servici ca ashe nu se mai poate ... am cumparat la haine si sandale Giuliei ... ca nu le puteam lasa acolo ...
Deci ...
Rain, arati super fain, iar Moatza ... o frumusete !!! Ce bine ca ai scris si ca sunteti bine !!!
Leeloo, wow, mergeti in vacanta ?! Ala micu` va fi cel mai cuminte dintre toti !
Ema, scrie-ne, poate te descarci, sau poate te ajutam ... ne e dor de tine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Papa, moamaaa ce ai in curte ... ce-au zis fetili ?
Ioana, cum e sotul tau ???
Mitzu, asteptam poze si de la voi k nu v-am vazut de mult !
Carmen, Giulik face parte din categoria celor care stau la masa. Da` nu exagerat de mult, pt ca ea mananca foarte rapid ... dar 40 de minute le sta lejer.
Rox, cum esti azi ?!
Io fac mancaruri k iar avem vizite, iar pe 6 mergem la doc sa ma vada ...
Pup trupa.
Noraaaaaaaaaaa, unde iejti ?! ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
kro spune:
Carmen, acum mi-am verificat mesajele de pe mail si ... ia ghiceste? ... Se discuta despre cadou' ... Se merge din nou pe varianta comuna - ceva simbolic, "de suflet", de la o galerie de arta + un cadou din partea copiilor: un carton mare pe care sa fie desenat conturul unui copac, iar copiii sa-si lase amprenta palmutelor (cu ajutorul unor vopsele non-toxice) si sa-si scrie numele in fundal ...
Frumos ... Sa vedem ce o sa iasa, avand in vedere ca serbarea abecedarului (nu serbarea de sf. de an - cu acordare de diplome) o vom face in parcul Tineretului, la liber, fara prea mari pregatiri ...
roller025 spune:
Hallo!
Sunt intr-o mica pauza, v-am citit, mai ca-mi vine sa plang, imi aduc aminte de maratonul de acu' 4 ani cand aveam ca scop 100 de capitole de Odisee pana la prima nastere :))
De la job nu poci vedea poze, doar de acasa, asa ca o sa le vad fie la noapte fie maine in somnul de pranz al cupilului....
Paris? Nu stiu... Praga daa, NY m-ar interesa... Roxa, daca suntem toate, crezi ca mai conteaza orasul?
Vicu e pe lista cupil atomic la masa. Singura varianta in care sta lipit de masa e atunci cand ii este foarte foame. Duminica trecuta am fost la un gratar cu o gashca de amici. In bunul lui obicei a alergat haotic (molecular - cum zice tac'su) vreo 2 ore, fara sa zica nici pas. Cand a fost masa gata a trebuit sa opresc cupilu de la devorat, pentru ca nu apuca sa mestece imbucaturile, de foame
Si asta l-a tinut fix cat sa ii spuna stomacul ca a inceput sa aiba ceva mancare, pentru ca dupa aceea 'mnealui sa o tuleasca de la masa cu mesajul: "mai dau o tura sa fac loc in burtica"
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4
g_ioana spune:
...noi suntem la "mijloc" adik sta la masa,mananca singura pana cand se simte satula,dupa care exact ca Vicu,ma duc sa fac o tura sa vad ce-i prin jur...ma duc sa ma plimb un pic sa-mi treaca nerfii...ma duc sa-mi gasesc un prieten...da revine la masa unde io ii mai bag cate ceva in gura!!!Singura chestie cu care ne scoatem este ca ne vine mancarea rapid,ca daca a pus ochii pe ospatar,il streseaza de cate ori il vede cu intrebarea"mancarea mea une este??"
40 de minute sta Giulia linistita pe scaun???????..sa vezi ce fatza o sa faca Vivia cand o sa citeasca asta....
BLUE ANGEL spune:
pupici !!
azi am fost la un mic party dat la gradi cu ocazia zilei de 1 Iunie ...
niste prieteni au facut cateva poze in care aparem si noi ...Daca nu ne recunoasteti ..eu batoza , Pufu cu un tricou verde si foooooarte tuns ...iar fetita cu rochita roz ..printesa lui Pufu -Raissa !!!
revin ...
ma duc sa pun un pui la rotisor ..si vin sa citesc
pup
szivarvany spune:
Deci Pufulescu arata a barbatel , ce s-a schimbat de cand am vazut eu ultimele poze (parca din vacanta undeva la mare) ... iar tu ... BlueAngel arati fff bine, ai o burtik super frumoasa !!!
Carmen, io mi-am amintit si de Marina ... nu o fi ea cu bb3 ?!
Ioana, da, atata rezista Giulia sa stea pe scaun, reuseste sa-si ocupe timpul cu una-alta, dar sta. Insa e ca o boma cu ceas ...
Kro, ce cadou inspirat, f faina ideea ! Sa-l pozezi !
Roller, pupam Vicu`atomix, are dreptate, tre` sa faca loc la papica !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3