Piticlonti de iulie - august 2004 (254)
Raspunsuri - Pagina 20
eli spune:
Buna!
La multi ani tuturor copiilor si celor care si-au pastrat sufletul de copil! Tot ce va doriti sa vi se indeplineasca!
Daria, multumim pt urari si aprecieri!
Am vazut si eu pozele Giuliei, ale lui Rain, Luca de Kim, blueangel...ce copii mari si spuer draguti si ce mamici frumoase!
Fabiola, La multi ani! Momente fericite alaturi de cei dragi! Multa sanatate si cat mai multe vise implinite!
Weekend placut!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
Stefan
bebe din burtica
g_ioana spune:
LA MULTI ANI FABIOLA!!!MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!!!
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!!!
Eli felicitari,sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!.....vaz ca-i epidemie,nu gluma,de gravidutze..Papa zicea ca in glob i se mai arata doua...un mister s-a rezolvat....celalalt este secret la Carmencita
Noi am facut un tur prin oras,dar fatza de anul trecut cam slaba miscare de 1 iunie:(((...avem si niste poze,daca va iera dor de noi:)))
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/mai2008/?start=all
hai sa avem o duminica placuta,pupici
szivarvany spune:
Fabiola
Ioana, ce frumoasa e mandra !
Noi am fost la o petrecere, sambata, iar ieri in miniexcursie, avem cateva pozici
De azi sunt la servici ... uoofff ... n-am kef diloc. Iar maine avem serbare, tralalalaaa
O zi usoara la servici, cu mult spor la treburi !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
fabiola73 spune:
Buna dimineata
Multumesc frumos de urari.
Am avut un weekend plin.Si acum sunt franta ...ce ziceti de cafea..
Fabiola
leeloo2004 spune:
Neata!
Vin si eu la cafea desi cam pe fuga - stau pe pozitii ca trebuie sa se trezeasca ariciul sa manince. Ce sa va mai spun despre el - deocamdata e cumintel - maninca bine, doarme si deja a incepu sa aiba perioade de veghe din ce in ce mai mari - indeosebi dupa-amiaza, cind vine si taica-su de la servici - atunci se pune pe plins si nu se lasa pina nu-l iau sa-l pun in scoica sa stea si el cu noi la o sueta! Se uita asa mirat si curios la noi si prin jur de zici ca vede tot... Inca ma intreb ce culoare or sa aiba ochii lui - deocamdata sunt de un albastru inchis, nedefinit - inca mai sper sa se faca albastri ca ai mei, dar tare imi e ca se fac caprui ca ai lui Stefan si ca ai lui taica-su...asta e!
Kim - nu din lipsa banilor (perioada cind noi nu am mai avut bani, s-a lucrat pe "datorie", deci nu am oprit lucrarile deloc) - acum am trecut la finisaje si am schimbat echipele - vreo 3 saptamini nu se lucreaza pina se face schimbul - dar de martea viitoare se incepe lucrul la bai - sincer abia astept sa vad cum o sa iasa! Trebui insa sa emrgem sa comandam usile de la bai ca sa le putem incuia cind vor fi gata... Saptamina asta am terminat de pus si glafurile din piatra - au iesit foarte bine - o sa pun si citeva poze mai incolo... Cit despre terminat in citeva luni - pai cred ca depinde de ce sistem de casa alegeti - dar tot cred ca va ia macar 1 an...
Eli - foarte frumos a crescu Stefan - e un scump! Sa inteleg ca si tu esti cu bb_mik in burtik?? Daca da, felicitari!!
Ups, s-a trezit, trebuie sa fug!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kro spune:
LA MULTI ANI FABIOLA!
Felicitari ELI pt. bb din burtica! Sarcina usoara si bb sanatos!
Vazut Giulia , Maria si Stefan - frumosi cu toti!
carmenp spune:
la multi ani, fabiola!
goangoo, la multi ani si tie! tot ce va doriti, sa fiti iubite! daca nici anu aista nu dai de beut....
eli, felicitari, sarcina usoara si cupil sanatos!
revin ca am un sef proaspat intors din vacanta si cu chef de munca numa` bine se deschide si capitolu` nou;))
fabiola73 spune:
hei fetelor mam uitat La multi ani pentru toti bebelusii ..
la multi ani Adina ..multa sanatate si tot ce iti doresti..
Fabiola
szivarvany spune:
Gongutza
poate nu vii sa dai de beut, sa te lauzi cu poze si sa ne pove despre voi !
Leeloo, mai pui poze cu un bb mic ?
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
carmenp spune:
tremur de numa`, m-o sunat pasa pe fix si nu i-am recunoscut vocea, s-o dat de la fisc (ca stie ca`s cu nervii ca umbla garda pin oras;))) cica vine`n control, ioii, il omor, uitati`va la stirili de la 5;))