Piticlonti de iulie - august 2004 (254)
Raspunsuri - Pagina 16
rain spune:
WOW !!!
Roxi, FELICITARI !!!! BRAVOS, am ramas fara cuvinte, ma bucur foarte mult ca Patrick va avea o surioara (), sa ai grija de tine, iar samburica sa fie la fel de frumoasa ca viezurele cel mare!
m-ai lasat fara vorbe cu vestea asta ...
astazi am avut si eu putintel timp liber, adica n-am fost in parc, am venit acasa pentru ca aveam o tona de haine pentru spalat, asa ca mi-am aruncat okii pe la voi, mereu ma gandesc "oare ce mai fac gagicile mele?" ...dar nu am timp, ati vazut ca iarna sint mai activa, hibernez, acum de cand a dat iarba ..directia parc scrie pe fruntea mea
GABI, sa fiti sanatosi, sa fie totul asa cum va doriti voi, am vazut pozele, e f scump si dulce puiul mic, seamana mult cu Stefan!
Marcela, FELICITARI si voua !
Danule, de asemenea FELICITARI !
Simo, NASTERE USOARA si sanatate multa!
mai sinteti multe, mai vreau...asa mult ma bucur ca sinteti insarcinate, de parca as fi eu, bravo!
Papa, cred ca esti cea mai optimista fiinta, bravos si tie, asa sa fii intotdeauna pentru ca numai asa se vor rezolva toate in sensul pozitiv, sint convinsa ca totul va fi bine cu Sofia!
Daria, nu stiu de ce te-ai operat, sanatate, asa mult imi place sa-ti citesc mesajele ...cum va suparati voi, tu cu Giulia, am vazut si pozele, e fotomodel deja ...d'aia are fitze!
Carmen, daca esti tu urmatoarea pe lista gravidoaselor ...presimt ca vei avea gemeni ! Glumesc, cred ca e vorba de Nora, nu?
Andreea, sanatate si tie, sa-ti gaseasca dr diagnosticul potrivit si poate nu-i nimic complicat, anemica sint si eu de cand ma stiu ...pup pe Philip, tizul moatzei!
Olivia, pupam si buba lui Luca, ii va trece, moatza avea un an si ceva cand a dat cu capul intr-un perete (intr-o muchie) si avea acolo o ditamai gaura, n-am cusut-o pentru ca mi-a fost mai teama de cusut decat de gauroi ...si acum nu mai are nici urma de semnuletz!
Caro, superbe printesele tale, ca de obicei!
Lio-ciocarlio, nu te mai stresa ca nu ma mananca Andreea, aveti doi copii superbi, nici acusi la al doilea copil nu ti-ai dat seama ca "treaba" cu mancarea nu e importanta, sa fie ei sanatosi, ca au cand sa manance!
Mitzu, bafta la sustinerea tezei, vei fi cea mai grozava!
Monica, am vazut pozele de la Barcelona, arati fantastic!
Daca am uitat pe cineva, mii de scuze iubitele, dar e miezul noptii, oricum memoria mea e la capatul puterilor ...
Despre noi, sintem ok, sintem bine, la sfarsitul lunii iunie mergem la mare ( la turci), pentru ca tot nu stiam unde sa mergem, am avut noroc cu un prieten care ne-a gasit (inca) bilete asa de repede, mai vrem si in toamna sa mergem pe undeva, nu stim unde, abia astept sa lenevesc la soare.
Motzulina e mare, e haioasa, are un tupeu fantastic, pe 10 iunie avem serbare si ea va fi vulpitza-cumetritza, ieri am avut licitatie la gradi, adica parintii au cumparat (licitat) lucrari d'ale copiilor si a iesit super distractie, weekend-ul trecut eu am fost plecata si a ramas cu tati ...ce credeti ca mi-a zis: mami, tu ai fost in vacanta ?
asa cum v-a spus si Roxi, am fost plecata impreuna cu o prietena pentru doua zile la Paris, a fost atat de bine si atat de frumos, nu ne-am dus sa vedem ceva in mod deosebit, sa bifam obiective/atractii turistice ...am fost sa bem cafele la terase, sa mancam scoici si sa bem vin rose, sa umblam prin magazine, sa radem si sa ne amuzam ...si a iesit super, am avut un weekend de relax si respiro!
recomand la toata lumea, merita!
va pun si cateva poze, sa nu cumva sa ne uitati, am pus doua poze si cu Andreea, nu sint ele prea recente, am constatat ca n-am mai pozat-o de prin martie, halal mama sint si eu!
http://www.flickr.com/photos/27115036@N05/
Va pupacim dulceeee dulceee si numai vesti bune vreau sa aud de la voi
P.S. am cautat nr de telefon al Alice, nu il am si nu stiu nimic despre ei, ultima oara cand au trecut pe la mine a fost prin iarna, daca aflu ceva va dau de veste!
kim222 spune:
Dana bestiala faza cu chilotii:)))Asta ma oftica si pe mine ..copiaza tot ce-i rau..astept cu interes etapa cind va copia si ce este bun..Eu tin pumnii poate este totusi fetita (fac si eu ca Simo..o fetita este totusi o fetita)
Nicole..ce viata in Ro..sa bei o cafea la Paris..eu si tati avem demult in plan astfel de escapade. Ai fost cu cursa lowcost? Cit a costat? Arati super!..si tu si Moata!
Care ma mai ajuta cu niste preturi din Ro Cit costa vesela mai asa de buna calitate nu orice? Dar decoratiunile interioare...care stiti dati-mi si mie citeva exemple..Multam!
edit sanatate sotului Ioana! se simte rau?
mi-am mai adus aminte de ceva..Nicole ati renovat casa? vreau poze
carmenp spune:
n-ati inteles, nu e gravidanta da` o sa ramina soon;)) liliana n-a aparut, ntzzz, nici azi sau miine nu e tirziu sa ne dea de beut:D
rain, vazut pozele, vreau si io la paris nemincata si nebauta;)) cum stai cu dragostea?
madam spiiil, pi uni`tz lucesc okii?
tii ce ma nerveaza reclama asta, mac sa vaz pozili lu` philip ca aseara nu le-am terminat
esit, vazut pozele absolut bestiale data viitoare nu mai fi zgircita la comentarii <gene>
vazut si cadou` pt tata lu` uka, sa va traiasca!
rain, bravooo, fuarte bine!
rain spune:
neata!
Carmen, la capitolu' dragoste stam cum nu se poate mai bine ...cum ne stii, numa' cu gandu' la plostii!
Olivia, am fost cu air france, dar biletele le-am luat din februarie si au fost ok ca pret = 460 euro/ 2 bilete.
N-am renovat casa, o vom demola si construim alta, pe alta amprenta, asa ca ne vom muta la casa ....sper...pestre vreo 2-3 ani, dar nu e graba, sanatosi sa fim.
Pup, weekend plin de distractie, am fugit la job!
g_ioana spune:
Neatza,neatza...meii ma cam doare capul de la sampania Oliviei
Rain,ce mi-ai facut mamaa de dimineatza,vreaaauuu si io la paris...ce dor imi ie!!!!Tu arati extraordinar de bine,radiezi de fericire iar motzulina este o scumpa!!
Carmencita ne-ai bagat tare in ceatza,mai baga un hint ceva sa ne ajuti..
Cand imi revin din mahmureala revin
leeloo2004 spune:
Mai, ce aveti cu gravideala asta?? Zici ca-i epidemie...! So, cine-i la rind??
Dana - asa de astimparat e Vicu? Aevarul e ca si Stefan e plin de zgirieturi si vinatai pe picioare, dar nu ca ar fi neastimparat, din contra, el e mai "poet"... Iar de bb2, hai nu fii suparat ca e tot baiat - o sa fie mai usor - si tu, ca si mine, o sa fii soacra cu doua nurori...
Rain - Paris spui??? Ce mi-e dor si mie...iar ati inceput cu vacantele! Pupam Moatza frumoasa!
Aseara am vorbit si noi cu prietenul nostru de la agentia de voiaj sa vedem ce oferte are pentru Turcia. Sotul meu a aflat de la un coleg turc de o statiune super de la ei, in Fathye (sau cam asa ceva) - problema e ca e cam departe - apx. 3 ore de zbor si nu stiu cum va suporta bb (de fapt daca e asa cuminte cum era tefan, va dormi tot drumul...). Sa vedem ce iese pina la urma... In plus trebuie sa mergem sa ne interesam si de restaurant pentru botez - am vrea sa-l facem undeva la inceputul lui septembrie si nu stiu ce mai gasim liber...
Kim - cu casa stam asa - peste doua saptamini intra echipele de muncitori pentru finisaje. Am adus gresia si faianta, azi vin si obiectele sanitare. Am comandat balustrada dela scara - o sa fie gata pe la sfirsitul lui iunie si ne-am hotarit la parchet (dar nu am dat inca comanda). In functie de cum voi reusi eu sa vind o parte de mostenire, vom termina cam pe la sfirsitul toamnei. De mutat o sa ne mutam dupa ce o si mobilam macar cu strictul necesar - bucatarie, dormitoare. O sa va mai pun poze, dar dupa ce se termina baile - acum nu are sens ca nu prea e mare lucru de vazut - doar ca s-a terminat complet pe dinafara...
Va pup si ma duc sa-mi fac un suc de fructe...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
neata neata
ce bine ca e vineri!! si azo va fi o zi super frumoasa afara.
Nicole hihihi ai simtit tu ca am povestit de tine! motzulinei.
Oliv la multi ani fericiti de ziua ta!!!! cine sa fie roman? ca nu stiu cine e "nasule" ... nu m-am prins sper sa ii treaca mai repede buba lui Luca!
Daria cum te simti?
Danule imi e milaaa de tine am si transmis! Vic e super tare, o sa il invete multe lucruri frumoase pe frate-su ala mic
Simonel cum a iesit varza? vezi ca esti datoare cu pozele, da?
Andreea de pupi succes mult la doctor. sper sa fii ok.
Ancaaa tu cum esti? asa ocupata in Romania.... sper sa va simtiti bine!
Carmen vaz ca esti pusa pe sotii... vezi sa nu ne-o luam amandoua azi ca tot e week end
fug la munci, sa aveti o zi superba!!!
roxanaz spune:
Gabitz eu am fost anul trecut in Oludeniz, langa Fethiye. zborul este mai scurt decat pana in Antalya, aeroportul este Dalaman. anul trecut pentru ca era prima oara cand se facea curse charter spre destinatia asta facea escala avionul de Antalya in Dalaman. nu mai tin minte cat e zborul... dar parca totusi 2 ore si ceva. am sa verific. zona este superba intr-adevar.
cristalina spune:
Buna dimineata mamici si burtici,
Vaz ca a fost veselie mare ieri pácilea...
Eu am fost ieri la cumparaturi si m-am intors acasa dupa 12 noaptea...Fara nimic, cu coada intre picioare, pacat ca nu aia de sirena ca m-as fi scos elegant...
Am plecat dupa papusi si am ajuns sa probez rochii intr-o mare veselie, de ne-au scos aia pe sus de la Halle dupa ora opt jumate, ca eram ultimele cliente din mall...
E clar, am o problema...Azi ne ducem iar, ca n-am gasit decat niste sirene mici si prapadite, nu se simteau ele prea bine, cre'ca erau bolnave...
O zi frumoasa tuturor si weekend placut, ca maine o sa fiu pe drumuri si nu mai apuc sa zic.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
Doamna Bibi spune:
Vad eu ca e "epidemie" pe aici cu gravidele. Moaaamaaa se ingroasa randurile . M-as baga si eu la bb2, dar n-am cu cine
Bogdan oricum ma terorizeaza ca vrea si el o surioara ceva, sa aiba grija de ea
Pupici si weekend placut
PS si eu tot Turcia vreau, la inceputul lui septembrie. Gabi, poate ne intalnim pe acolo (tine-ma la curent cu ce gasesti).
Monica si Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004