Piticlonti de iulie - august 2004 (254)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen este foarte tirziu..si mai ales pentru mine..anul acesta schimb prefixul! O doamne..sa nu vorbim despre asta!Anul acesta sa nu-mi urati ..La multi ani ! Bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, pai eu m-am dus la medic din cauza arsurilor la stomac, dr mi-a descoperit o anemie si-acu banuieste ca e asociata cu hipotiroidism. cine stie ce-o fi...
simona, eu ti-as zice ca esti ametita de la sarcina, eu tare aeriana mai eram, n-am stat niciodata in canada maica, dara anca sta. pup la pufulet si la burtik.
carmen, esti tu urmatoarea? hahaha, hai nu da.
ei, na, ca pt toata munca mea tocmai am fost invitata la lunch de vicepresedinte. ma'c. pup.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

philip, noo, ca de la ilinca nu mai lucrez dupa calendar;)) am vazut toate pozili numa` de-ale tale nu m-am atins da` am programat pe seara asta
olvia, nu te poci consola cu nimic ca nu-st departe de tine:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by carmenp

meyyy, nu zic decit ca are doi cupii si ca`i fuarte gospodina
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

pe mine sa nu contati...doi copii am da pik examenu la partea cu bubulina gospodina
roller pupice ca nu te mai vazusem:)
pe Blue o mai citisem pe la gravidute ieri, alaltaieri cand intreba de stem cells (noi n-am facut asta din motivele expuse de kimm)
Andreea multa sanatate! Tre sa bagi niste pansament stomacal cu bere :-)
Kimm si io m-am minunat de ce gurese am fost azi. Si cred ca da de la hormonu fericirii ni se trage. Cum s e termina tura asta de gravide tre sa vina altele musai. facem lista :-)))
Noi acum am intrat in casa. A venit proprietaru nt si a adus suc la copii (era afara cu copilu si nepotu si o gagicuta de sta la el). A mai venit o vecina si ne-a adus cate un expreso...pin la urma s-a facut de-o sezatoare. a adormit sof asa imputita si nemancata. i-am strecurat un bibe cu lapte...macar atat. acu trecem la partea a doua: "dush" cu prosopu':)))
au stat numa-n picioarele goale si s-au tavalit pin "ierbe". cu cateii. si am dezlegat si misterul unor urme dubioase de langa copaci...au dat iama bursucii-n cartier:)

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by carmenp

ie buna dispozitie bre si stati ca n-a vinit liliana
meyyy, nu zic decit ca are doi cupii si ca`i fuarte gospodina si mai mult nika ca nu cre ca tine la gluma asta;))
danule, uelcam bec, cum drequ sa nu-tz fie dor de noi?;))
cuscro, nush cum poti sa-tz faci atitea programari;)) bai za uei, ter s-o iei de la capat ca se facu anu`:D
olivia, sa-ti traiasca barbatu`, io zic ca nu-i tirziu sa-l convingi ca o fata e-o investitie sigura pe viitor;))
fug sa linjtesc cupiii, sa-l tremet pe pasa la fotbal si viu napoi

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

....premiu.care-i premiu???sa stiu daca ma risc sau nu...deci cu doi copii si gospodina este ....Dorsilia!!!!Liooo nu da',Carmencita te-a bagat la inaintare!:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pfoaaaai, Carmen, nu ma tine lipita de monitooor, zi tat ce jtii !!! Lia, Noraaa, Emaaa ... Kro s-a scos, Papadie idem ... Corianai ? Bey, sigur nu iejti tu cu bb3 ?! Ha ?
AndreeaP, sper sa fii ok si sa nu fie nimik serios ! Ce faceti in we ?
Papadie, ahaaa, deci v-ati destrabalat
Kim, nu-l duceti pe Luca la doc ??/ Sper sa fie bine, fara urmari si urme ... offf, cupilu` atomic vi-a dat dureri serioase de cap , multi pupici la voi
Roller, asteptam pozele ! Cum il va chema pe junior ?

Merg sa potolesc cupilu` care`si asediaza bunicu` ... mi-e mila de bietu` uom, da` el singur a ales sa nu zik nik la nepuoata`sa ... Sper doar sa nu revad cina copioasa ce si-a comandat-o ... ioiii

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Doar nu-i Noricel gravida si nu mi-a zis?
Daria..azi zicea si Sorin...poate ar fi trebuit cusut..
Sa-mi tineti pumnii miine avem testare la logoped, sa vedem daca mai trebuie sau nu..

Vad ca nu vrea nimeni sampanie ..nu va place?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kim, pupici multi lui Luca Sigur stii ce e mai bine de facut acum.
Si io vreau sampanie, da` rece-rece ... k acilea ma topesc de cald pana vine Carmen ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

..io,io vreau sampanie,hai sa ne traiesti sfinte Olivian!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bon soar.
Raspund acu', maine nu apuc am un trainig all day long si in w/e sunt mama singura cu nabadaios.

Olivia, sa traiesti cu numele! Reactii cum ii descrii lui Uka am si eu cu Vic, preluate de la gradi, amenintari de genul: "daca ma mai superi, nu mai vin acasa, ma duc la Vlad (sau David - gemenii de care vorbeam). Trantitul usilor se exclude: n-are ce, dar la gradi sunt nevoiti sa ii dezlipeasca pe cei 4 magnifici (Vic, gemenii si inca un baietel cooptat in gashca de fi'miu), pentru ca intra in clasa si blocheaza usa pe dinauntru sprijinindu-se de ea.....

Azi a mai facut una nefacuta pana acum: s-a dezbracat in clasa la fundul gol. De ce? Pen'ca a facut si Vlad la fel. Explicatie mai elaborata: "am crezut ca chilotii sunt tot pantaloni"...

BB2 se pare ca va fi tot baiat... la vestea asta io' sdeja cu nerfii pe campii, iar sotzu e in al 9-lea cer. Confirmarea o sa o am luni, la eco morfologica, dar sperante de fata nu prea cred... De nume nu ne-am gandit, Sotzu vrea Paul, fi'miu vrea Dodo. Io vreau un cupil linistit... Ce o sa iasa...

Aaa, despre bube, cazaturi si alte semne de "buna" purtare: de la PAste 'mnealui are un mare semn pe nas. A incercat sa rezolve asfaltul din fata curtii bunicasii cu nasu' si n-a reusit. Acu vreo 2 saptamani a luat cu barba o sarma de sustinere a copacilor dintr-un parc bucurestean (ca deh, aleile nu sunt pentru mers le ele...). Azi a incercat sa mute scara blocului cu piciorul, ca atare are ditai vanataia si pielea zgariata. Inca nu se catara singur in copaci, dar mi-am facut deja rezerve de fese sterile, lasturi si alte kestii pentru urgente si cetesc pe net metode de prim ajutor la maini / picioare rupte / zdreliri de orice fel. Altfel... totul merge ca pe roate!

Sanatate tututror!

Mergi la inceput