Piticlonti de iulie - august 2004 (254)
Raspunsuri - Pagina 14
szivarvany spune:
Pe mine sa nu contati ... io nu fac ink un copil nici cu actualu`, nici cu viitoru`, nici cu nimeni, da ?
Giulik ma convinge pe zi ce trece ca este doza maxima pe care o pot eu suporta Sunt acra, ma scuzati, dar m-a innebunit un pic zilele astea ...
Cristal, sa porti sanatoasa noua achizitie ! Spor la gasit jucuria ! Eu am pe lista casa lu` Fifi ...
Simona, eu mi-as lega trompele cu siguranta, ca daca nu, dup`aia mi-ar parea rau. Cu celulele stem da, nu e nimik de pierdut, eventual am avea o siguranta acolo, undeva ...
Ina, cum e Raducu ???
Fabiola, ce patanie, dar bine ca esti bine acum.
Mey, nu vi-am pove ce am facut in joia din`aintea operatiei la uoki. M-am dus la dermato sa-mi vada semnu` ala urat dp spate (il scoatem luna viitoare asa, just in case ... daca aveti parerri contra le ascult cu mare intere !!!) si nenea doc mi-a dat cu azot lichid, ashe, de proba, pe 2 negi dp deget , moamaaa, am crezut k fac pe mine, insa era acolo Giulik si ma tot intreba, te doare, curge apa pe tine, da` te doare ... si noi zambeam ... ca in filmele cu nebuni La care doc a afirmat cu mare convingere ca zilele ce urmeaza in loc sa ma preocupe uokiu`, ma vor preocupa "bubele" S-a uitat la hemangiomul Giuliei, a zis ca e fff ok si mai mult ca sigur se va absorbi ... Doamne ajuta !
Ioi, si stati, tot in joia aia am fost la gineco, tre` sa repet Papanicolaul ... Noah dupa toate astea, sper sa termin mersul la medici ... ca m-am cam saturaaat.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
ina32 spune:
Cand citesc ce programe ai, Daria, imi amintesc de mine, care toata toamna trecuta am sarit din dr in dr si dintr-o analiza in alta.Deja deschisesem agenda sa nu incurc programarile. Cred ca si-au atins targetu' clinicile particulare din Brasov si Bucuresti, si sunt convinsa ca as fi meritat si eu ceva din bonusu' lor de Craciun
Radu..face ce stie el mai bine in ultimul timp...tuseste.A...si ne pune la punct cu replici foarte duioase de genu "iar comentezi?"Sesiunile de discutii, sfaturi, povete cum sa vb cu parintii lui-a la supernanny-sunt foarte frumoase si inutile. Nu ma induioseaza decat pe mine, care sunt povestitoarea
szivarvany spune:
ce replica bengoasa pe Radu !
Giulia zice ceva de genul ... "noah bine-bine-bine, ma lasi ..." blablabla si baga o mutra din`aia de plictisss de mi vine sa o trag de cozi ...
philip spune:
mey da' ce de-a buna dispozitie aici, se vede ca am tot primit vesti bune.
simona, pune poze, abia astept sa va vad, intr-o vreme mai primeam de la tine, acu nik...
mey, io am fost a treia oara azi la teste de sange, daca nici dupa astea nu-mi da doctorul de hac, ii zic ca nici nu ma mai intereseaza...hehehe, cred ca asa e si mai bine.
aici ploua dupa 2 zile superbe si taaare m-as mai cuibari inapoi in pat, din pacate am gramada de treburi ca vicepresedintele se duce sa seprie chinezii sa nu ne mai fure inventiile si vrea sa plece pregatit sa-i impresioneze. ghici cine face toata munca... las' ca-i bine si-asa.
va pup
philip&andreea
BLUE ANGEL spune:
Andreea , te pup ... mai io m-am sclerozat ????tu nu erai in Canada ??
de ce iti faci analize ??
haide Carmencita , da-ne indicii ..
Fabiola , imi pare rau de experienta neplacuta cu operatia ...
Olivia , nu ai ajuns la cafea ???
pupici
szivarvany spune:
`Mneatza America
Andreea de Pupi, dc analize ???
Chiar asa Simona, baga poze cu domnul Pufulescu si burtik !
Poluuux ... poate nu dai de beut p`acilea ... ntz, ntz ...
roller025 spune:
Buna sara! (ca asa ma saluta Vicu cand ajung acasa...)
Mey, mey, ce de vesti! Sa incep:
1. Felicitari ROXA! Sarcina usoara! Si fetita cu okii lui Pat! (pot boci?)
2. Felicitari, Marcela!!!! Ma bucur pentru voi! Poate ne mai intalnim prin Moghioros sa plimbam burtici (si cu Diana...)
3. La Multi Ani, Liliana! Toata fericirea din lume!
4. La multi Ani tati de Uka!
Acu' io stiu ca mi's vinovata si cu musca pe caciula pentru absente nenumarate si nemotivate... da' tot is botoasa... Mi-e dor de voi si v-am simtit lipsa... las' ca-mi trece pana la urma...
Am incercat azi de la birou sa incarc niste poze. Da' n-a mers... incerc in w/e sa incarc acasa, ca de acolo merge...
Sa-mi laud si io odoru' al mare (ca deh, deja e frate mai mare:))): saptamana asta i-am inceput bilantul anual. Adeca un control medical mai amanuntit. Ca a racit des (ca toti cupii de la gradinitza) si ca a mancat destul de multe atibiotice in perioada asta. Ca atare ieri dimineatza am supus cupilul unei serii de teste vampiresti: luat sange din vena. Aveam emotii cat casa, pentru ca 'mnealui are forta cand il apuca si eu n-aveam suficient suflu sa il potolesc. Cupilu stia ce il paste si comentariul era in continuu: "eu nu plang". Si n-a zis pas. S-a uitat lung la ac, la instrumentar, la fiolele cu sange (io eram jumate scursa). Si la un moment dat a inceput sa povesteasca cum le va spune gemenilor de la gradi (gashca atomica din care face parte cuprinde un cuplu de gemeni baieti). Domnu' Vic n-a avut nici o problema cu partea de luat sange. Asa ca ma laud cu un cupil extrem de curajos. Care a primit si o diploma pentru curaj.
Mai ramane sa mergem la o evaluare ecografica abdominala, o evaluare oftalmologica si una stomatolocica si am terminat cu toata lista pe anul asta.
Iar eu sper sa reusesc sa reduc programul de lucru...
In alta ordine de idei:
Gabitzu, vazut mama closca. Ma bucur nespus ca sunteti OK! Sunteti nemaipomeniti impreuna!
Simona, nastere usoara! Colegele mele care si-au recoltat deja celulele stem au lucrat cu cord blood center. si eu intentionez sa lucrez cu ei.
Sper sa ma iertati ca nu apuc sa stau zilnic cu voi... Incerc sa fac mai multe lucruri in acelasi timp: mana mea dreapta din companie (succesorul meu) a decis sa paraseasca corabia si caut un inlocuitor suficient de cunoscator care sa preia 2 activitati complexe (si asigurari si pensii private), care sa ma inlocuiasca pe perioada concediului de maternitate si care sa imi ia definitiv locul ulterior, ca sa pot sa imi schimb profilul jobului. In acelasi timp ne luptam cu autoritati slab pregatite si opace la multe sugestii ce le-ar usura si lor si noua viata. Si toate astea sunt bashca lucrurile de zi cu zi... Care s-au dublat de 2 ani incoa:)) Dupa asta, seara, Vicu ma ia de noua si proaspata... Well, cam asta e viata... Sorry de litanie (daca va e mila de mine, mai dati-mi un mail la job, ca doar la ala mai raspund:))
O seara buna tuturor!
sinzi_ana spune:
Scuze de interventie...da....
Roxa mama, bagi bebe 2????????????????????????? Ura!!!!! Felicitari!!!!
Ti-a priit vacanta bag de seama...hihi!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
kim222 spune:
Am sosit si eu la cafea!
Mey de 45 de minute citesc ...si credeam ca-m nimerit alt topic! Ati scris ca-n zilele bune! Deci va prieste sa fiti gravidoase
Hai la un tort si o sampanie...ca-i ziua mea!..ati auzit de Sf. Mucenic Olivian? Daca nu va spun eu!!
Nu s-a inchis rana lui Luca..am emotii...Ieri pt ca l-am certat (pt ca daca nu-i convine ceva pleaca la el in camera si trinteste usa)..mi-a spus:
When I will be a grown up...I will call the police to put you in a jail,because you are mad on me!....Am pus-o!..rid dar nu este risul meu...
Simonici, soro bine ai reaparut! Acusica pe 17 ? Ce trece timpul!Parerea mea despre bancile de singe , o stii..nu sint inca suficiente dovezi despre utilitatea lor, tinind cont ca nu s-a putut dovedi daca peste 10..20..30 de ani proba mai pastreaza proprietatile intiale..si oricum sint limitate si aplicatiile. Dar sint pt legarea trompelor. Mai povesteste de Pufu ! Tot asa cuminte este?
Roxa, mi-a luat Ioana vorbele din gura! Fara cafea..ca iese copil atomic ca Luca!Vazut pozele super!!! Nasule este roman?
Papa bestile fazele!
Irina ai gasit femeie la curatenie...Cum a ramas cu Radu..are astm?
Daria bine faci ca te cauti..Pe 5 merg si eu la ginecolog sa-l string de git ca de 3 ani ma rog sa-mi faca o lama..si zica...lasa ca nu ai nevoie!..si never say never...tu esti tinara!
Ioana F felicitari!!!
Andrea sanatate lui Liviu!
Monica nu le-ai spus la Parlament ca tu esti..Cristalina de pe Dc?Sa ai spor la gasit ..sirene..stiai ca exista si merman ?( adica..sirenoi..sau barbatul sirena)
Gabi mai pune poze..Cind va mutati?
Ia sa mai strigam catalogul: Adela, Felicia, Liliana (..La multi ani ..multi si fericiti!), Biluta...
edit am uitat-o pe Dana...asteptam poze..si felicitari copilului curajos! Stii ce o sa fie, baietel sau fetita?
carmenp spune:
ie buna dispozitie bre si stati ca n-a vinit liliana
meyyy, nu zic decit ca are doi cupii si ca`i fuarte gospodina si mai mult nika ca nu cre ca tine la gluma asta;))
danule, uelcam bec, cum drequ sa nu-tz fie dor de noi?;))
cuscro, nush cum poti sa-tz faci atitea programari;)) bai za uei, ter s-o iei de la capat ca se facu anu`:D
olivia, sa-ti traiasca barbatu`, io zic ca nu-i tirziu sa-l convingi ca o fata e-o investitie sigura pe viitor;))
fug sa linjtesc cupiii, sa-l tremet pe pasa la fotbal si viu napoi