Piticlonti de iulie - august 2004 (254)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

n-am glumit deloc, ie vorba de-o reputata dna prof de la amternitatea elena doamna care-o asistat`o la nastere si care-o uitat sa-i lege trompele;)) da` acu ma gindesc ca`i caz fericit ca putea sa n-o roage si sa i le lege, no?;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

ahaaaa, deci a uitat ... credeam ca le-a legat ... dar a scapat un ochi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Eu am fost la masa, nu va spun ce am mancat ca ma injura gravidele si lauzele acilea...:)))
Scriu la o tastatura de pe limba lor, ma minunez ca-mi iese pe ghicite...:)))

Nu imi luai pantofi dar mi-am tras rochie de nunta ...prima data am vrut de fite, pe urma m-am gandit ca as mai vrea sa slabesc vreo 7 kile asa ca mi-am luat una mai cuminte (si evident mai ieftina....avantaj io)

Simona, nastere usoara! Sa te odihnesti cat trebuie (nu mai mult...;) si sa savurezi in liniste varza...:)

Eu te sfatuiesc sa legi trompele...eu la a doua cezariana, tot cu taieturi verticale amandoua, m-am speriat cand mi-a zis doctorul de legat trompele...acu imi pare rau...:))))
La mine hormonii inca urla si daca nu as sti ca la urmatoarea sigur fac ruptura uterina zau daca nu m-as baga si la al treilea...
John saliveaza non -stop dupa un bebelus, da-i e frica sa nu ramana singur sa le creasca (Doamne Fereste!) si ma potoleste...

Daria, mai usor cu aplecatul ca nu dau turcii!

Roxi, eu iti urez sa ai greturi cat am avut eu, respectiv deloc (sau asa imi aduc acum aminte, semn ca nu au fost prea mari....:)))

Gabi, las povestea nasterii in asteptare pentru ca sigur ma apuca plansul! Si in jurul meu misuna vreo doua sute de persoane, ma fac de ras...
Nici acum nu m-au primit astia la curtea drepturilor omului, ca vreau inapoi pamantu' de la ma'mare!

Ma duc sa caut "sirena care sta asa" si "coada de sirena"....ca tre sa fie doua chestii separate....
Unde sa gasesc eu coada de sirena, nu stiu...:)))
Mi s-a recomandat cu caldura sa vizitez galeriile Lafayette....parca vad ca o sa am un soc atunci cand o sa vad preturile la jucarii...:)))

Pupam voios!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal moaaaamaaaa coada tre sa fie se-pa-rat??? naspa, tin pumnii sa gasesti. sa porti sanatoasa rochia!
Carmen vaz ca ai chef sa o omori pe Simonescu la nervi nu o mai ameti si tu cu nelegatu trompelor, vrei sa te sune in direct din operatie? "Aloo, Carmen, sa stii ca chiar mi le-a legat!!!"
Daria ai grija cu intrebarile.... sa nu te ajunga din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

quote:
Originally posted by roxanaz
Daria ai grija cu intrebarile.... sa nu te ajunga din urma

Asta vroiam sa spun si eu, da' m-am abtinut ca e fata in covalescenta si nu am vrut sa o stresez

Cristal ... poi daca coada de sirena trebuie sa fie pentru papusa e simplu ... Cumperi o papusa sirena, din aia de se da coada jos (e din material textil) si prezinti coada separat si papusa separat (pusa in "pozitia" ceruta de Maria)... Daca coada de sirena trebuie sa fie pentru Maria ... atunci ai incurcat-o!
Sa ne spui ce ai gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fabiola73 spune:

Simona , ai grija
eu am fost operata in Bucuresti cica de apendicita la intrarea in sala asa se spunea..iar la iesire si fara o trompa si un ovar , si eram constienta in operatie.. asa ca doctorii spun multe ..
Fabiola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am un filing da` nu mi`l poci espune;))

quote:
Originally posted by mamagiuliei

So, cine e urmatoarea pe lista de gravidute ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Simona-DA categoric, daca as (mai fi) avut sansa sa fac un copil as fi recoltat celule stem.
Papa-la Radu la gradi cred ca se sterg toti copiii cu acelasi prosop pe mainiNu ca n-ar avea fiecare prosopul lui...da-n marea aia de textile nu cred ca-si bat ei capu cu detalii legate de nume/culoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Fabiola ai facut peritonita??? brrr ce nasol. asa am patit si eu la 18 ani... am jdemii de aderente de la operatia aia ptr ca era prins intr-o masa de puroi ovarul, partea de sus a ficatului, un pic de uter si rinichiul drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

quote:
Originally posted by carmenp

am un filing da` nu mi`l poci espune;))
quote:
Originally posted by mamagiuliei

So, cine e urmatoarea pe lista de gravidute ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Carmen, pai asa faci? ... Arunci bomba si apoi fugi?
Lasa-ne cel putin un indiciu, ai vazut cum a facut Papa ...

Roxana, tu vorbesti serios cu peritonita? Asa de rau a fost?

Ina, ai fost simpatica la faza cu detaliile legate de prosoape
Ce mai face Raducu?

Mergi la inceput