Piticlonti de iulie - august 2004 (254)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
e clar, azi am logoree
cu Gaza am vorbit ultima oara acu fro doo luni, tot cu mii de lucruri la job, din astea de rutine. alte vesti mai fresh nu am
ce varza faci frate? ia treci cu pozele la catalog
carmencito, pe moi?? nu ma omori, zau daca am zis ceva, Papa a inceput cu ghiocu'
Caro, ai facut si tu frun test ceva? (hai ca deja ma alergati daca mai continui )
amironeanu spune:
Ioana, felicitari si tie, te asteptam la raport!
Simona, eu am facut recoltare de celule stem. Eu am luat-o ca pe o asigurare, sa dea Domnul sa nu o folosim niciodata. Am vrut sa o fac si pentru ca, Doamne Fereste, daca pateste Stefi ceva sa o poata ajuta Matei, dar din nefericire nu sunt compatibili (Stefi are grupa de sange A2, negativ, iar Matei O1, pozitiv). Am apelat la Cord Blood Center si nu am platit decat dupa vreo 3 luni de la nastere cand mi-a venit ok, sangele recoltat a fost in regula.
Ioana_Filipescu spune:
Intr-adevar, nu am scapat.am avut o petioada mai ciudata de aia nu am mai scris. Dar a trecut...
De citit insa v-am citit si sunt la curent cu noutatile.
Multumesc de urari tuturor si multa sanatate si noroc bebelusilor nou nascuti.
Vom vedea ce va mai fi.
Va pup pe toate si va multumesc de sustinere
kro spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Caro, ai facut si tu frun test ceva? (hai ca deja ma alergati daca mai continui )
Ne, ne, ne ...
Dupa doua cezariene cu taietura verticala, io'st in clubul celor cu trompe "sigilate" ... So, asteptam alte candidate ...
roxanaz spune:
Caro deci daca io-st sadica Carmen e mama tuturor
Ioana welcome back, sper sa nu se mai repete niciodata perioada mai nasoala!
kro spune:
quote:
Originally posted by carmenp
sigru ti le-o legat? ca cumatra mea o luat teapa;))
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Carmencita, t-i s'o urat cu binele ... Vezi ca acu' trag o fuga pana la Iesi si te provoc la
szivarvany spune:
deci Kro o viziteaza pe Carmen care o viziteaza pe Papa ?
Feliciatri si Ioanei pt burtik !!! Sarcina usoara !
BlueAngel, moamaaa, inca putin si iesim cu "pampoanele" !!! Pupici burticului cuminte !
Catrina iz da beeest !!!
Deci ce sirop sa iau ??? Ambele ???
Si musai sa va zic de "filiozofari si preocupari" ... sta Giulik ieri si intreaba daca un bb tre` mancat ca sa ajunga in burtik la mami gravida ... i-am zis ca nouei, insa n-a fost convinsa; dar si-a luat enciclopedia copiilor si ne-am lamurit. A fost asa incantata sa vada un fel de bb mic ce apoi devine copil ... iar eu usurata ca am lamurit dilema, in imagini :-)
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
szivarvany spune:
Citit povestea lui bbTudor !
Leeloo, esti curajoasa !!!
Mey, da` medicu` dc fras nu te crede cand ii zici ca doare ... asta nu o s o nteleg in veci, cine fras ar avea chef de bancuri ... k dak doare, doare si gata
So, cine e urmatoarea pe lista de gravidute ???
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
BLUE ANGEL spune:
Carmen , ce zici tu acolo ? cum e posibil asa ceva ??? ai glumit , nu ?
oauuu ce frumoasa s-a facut Giulia ..adica a fost tot timpul frumoasa dar acum este superba !!!! vleauuuuu si ioooo fetitzaaaaaaa!!!!!
o sa ma multumesc cu nurorile ...
ma duc sa mai vad pozici ...
fac varza calita cu carnati ..ca aveam 2 verze ratacite prin casa ...
daca am facut pofta cuiva ..va astept cu drag