Fetele din Bacau- ajutor - socrul meu a disparut

Fetele din Bacau- ajutor - socrul meu a disparut | Autor: Melody

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea,

Imi incerc si eu norocul pe site-ul asta, poate cine stie..socrul meu, 72 ani a disparut de alaltaieri. Ultima data a fost vazut in zona pietei centrale din orasul Bacau. Va rog din suflet daca ati auzit sau l-ati vazut.......
Stiu ca e ca si cum as cauta acul in carul cu fan, dar de aici din Canada, nu pot sa fac nimic.
Cumnatul meu si rudele il cauta in disperare, au fost la politie, la morga, nimic. Am sunat si eu de aici la politia orasului Bacau si la spitalul de urgenta. Nici o veste, nu stiu. La spital nu e inregistrat, iar politia a spus ca il vor cauta.
Nu are probleme de memorie sau majore de sanatate.
Please, ajutor, va rog, daca stie cineva ceva.
Atasez si o poza cu el mai recenta.
Sau daca aveti idee cum am putea sa dam de el, unde sa mai apelam.
Multumesc mult pentru orice informatie, ajutor.

---------------------------------------
CLICK AICI
http://i26.tinypic.com/fkruqw.jpg
---------------------------------------

Ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Nu sunt din Bacau, dar o sa ma rog pentru familia ta, ca sa il gaseasca cat mai repede si sa fie totul bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

cunosc un caz asemanator.
persoana (un domn) a iesit la plimbare cu cainii si in 2 ore l-au adus acestia acasa. nu mai cunostea pe nimeni, nu recunostea locul, nimic...
incearcati la spitalele de boli psihice din jur. persoana de care zic asa a fost gasita.
Doamne Ajuta!

si eventual tu sa dai des 'edit' la subiect sa fie sus sa-l vada fetele.

pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Multumesc mult fetelor pentru raspuns.
Maria, la spitalul de psihiatrie chiar nu s-a gandit nimeni, pentru ca era sanatos mintal, nu avea nici pierderi de memorie, dar o sa il sun pe
cumnat sa il caute si acolo. Acuma trebuie sa plec sa le trimit niste bani ca vor sa dea anunt si in ziarul local.
Doamne ajuta sa fie bine.

Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ani, bafta multa sa il gasiti repede si nevatamat!!!
Sper ca si cei de la politie l-au dat deja in urmarire, noua cand mi-a disparut bunica ne-au rugat sa facem noi xerocopii cu fotografia pt ca ei sa o transmitsa la toate sectiile de politie invecinate/ din tara, am mai lipit si noi prin oras fotografii si-am tot colindat spitalele si azilele... Acum poate sunt tratate mai serios astfel de cazuri... tin pumnii din suflet sa ilgasiti! Succes!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

andora :((
ati gasit-o in final?
Melody persoana de care zic eu era ok, nu stie nimeni ce s-a intamplat in cele 2 ore pentru ca el nu poate spune..nu-si recunoaste baiatul cu care vorbeste de fapt si caruia ii spune ca are un baiat asa si asa...sper sa-l gasiti repede si cum zice andora, nevatamat.

pentru Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Maria - nu ... :-(. Insa avea amnezii temporare exact cum povesteai si tu...

Ani, am vazut www.desteptarea.ro/articol_11409.shtml" target="_blank">aici ca din fericire Politia e in sfarsit computerizata si are un sistem de transmitere a informatiilor mai evoluat decat acum cativa ani... asa ca sper sa aiba rezultate si sa il vada cineva, mai ales ca in poza nu-si arata deloc varsta si ca era psihic sanatos! Poate daca ati face un site cu poza si info ar avea rezultate mai rapide...

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Am revenit fetelor.

Multumesc inca odata pentru sfaturi si vorbe bune.
Am trimis banii si am vorbit cu cumnatul meu. El spune ca l-a cautat si la psihiatrie si nu l-a gasit, dar nici nu stiu ce sa mai cred. Am trimis-o inca odata si pe mama sa verifice.
Mai spunea cumnatul ca a dat deja anunt si la ziarul local, a impartit poze in oras la taximetristi, acum nu putem decat sa asteptam.
Politia nu stiu daca a inceput vreo cautare, ca cica se misca mai greu.
Sambata si Duminica cica nu lucrau cei de la judiciar, asa ca de azi dimineata daca se face ceva.

Abia acum am vazut ca subiectul meu a fost mutat de la generale la "Vacante, calatorii si ..." Nu stiu daca aici e mai potrivit, dar acum chiar nu am timp de intrebari catre admini.

Ani

Mergi la inceput

alte locuri de pus/dus astfel de afise:
la chioscuri cu ziare/in gara(gari)/la florarese/in statii de bus, tramvai/anunt la statii radio locale,tv.
Doamne ajuta!

pentru Emma

Mergi la inceput

Multumesc Maria de sugestii. Am sa il sun maine pe cumnat sa ii spun.
Am inteles ca politia de-abia maine dimineata incepe cercetarile.
A fost mama inca odata la spitalul de psihiatrie, nu era inregistrat acolo. Nu putem decat sa asteptam vesti.

Ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Imi pare rau ca treceti printr-o asemenea drama! Sper sa decurga lucrurile bine si sa-l gasiti pe socrul tau...bune sfaturile fetelor...nu cred insa ca subiectul are ce cauta aici...Dragi moderatori, autoarea se adreseaza fetelor din Bacau, in speranta ca va afla o farama de informatie care ar putea duce la gasirea unui om...fetele din Bacau sigur n-au ce cauta la "Vacante, grupuri de rezidenti" ...subiectul era bine acolo unde era, la Generale, ca poate poate...Melody, numai bine si sa ne tii la curent!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput