Mamici ce asteapta al doilea copil (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Buna! Nastere usoara fetelor si sa dea Dumnezeu sa fie bine!Nu stiu ce sa zic in legatura cu regresul sau stagnarea fratelui mai mare, nu am citit studii in acest sens, insa eu cred ca daca i se explica celui mare (depinde si de varsta) ca el este cel in care se pune baza si ca mami si tati au incredere in el,se va ambitiona sa nu dezamageasca( asta e parerea mea). Bine, eu am in casa un baiat care este , dupa spusele lui "aproape adult" (la 7 sni si 11 luni aproape), asa ca va dati seama ca eu bat moneda pe cat imi va fi el de ajutor in cresterea lui bb, cat este de responsabil . E drept ca este un copil foarte intelegator si intelept, deci astfel de discutii il ating la coarda sensibila si sunt motivante pentru el.
Acum, stiti cum e , e important ca cel mare sa nu se simta lasat la o parte, sau mai putin bagat in seama ca risca sa aiba resentimente fata de bb.
Va doresc o seara placuta si numai bine!

Marguta 12
mami de Edy(16.07.2000) http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Hello mamicutze

Vad ca savurati weekendul afara, la soare asta e super - eu mai putin pe-afara ca nu prea suport soarele....

Mada, cum e burticutza?

Oana 38+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Na, azi vad ca forumul are mari probleme...

Oana 38+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!
Hop si eu pe aici!!! pana ma duc sa citesc ce am pierdut zilele astea las niste incurajari pentru Mada:

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by julax
Cami,inghetata de dimineata nu se depune
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Hihihi!! o fi dar cand scriam eu la mine era miezul noptii(noi suntem cu vreo 7 ore in urma voastra)..atunci am liber de la "stapane"..

Mergi la inceput

Uff... tare as vrea sa nu se puna inghetzata... da' se pune precis n-am mancat ani de zile - am niste amigdale mai zburdalnice si facea f repede angine - insa de vreo 3-4 sapt incoace e obsesie mare pt mine .... am acuma una cu biscuiti - cu ciocolata si rom - pot sa mananc in continuu.....

O sapt placuta!!!

Oana 39+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry ca nu am mai scris.
Ms de galerie si de mesaje. Burtica e bine tot acolo dar mai lasata contractiile tot asa nimic care sa dea indicii ca bebe chiar vine cat de curand mai asteptam.
Mai nou am descoperit, ca din tonele de vergeturi care le aveam si speram sa nu mai apara sau macar speram daca mai apar sa apara tot pe unde is si restul, ca mi-au aparut unele noi si destul de marisoare si urate pe burta. Grrr macar pe burta nu aveam de data trecuta, da parca data asta a fost mai mare burtica, m-am dat eu cu creme dar tot degeaba na acuma sper sa nu mai apara si altele ca ar fi culmea.
In rest ieri am fost in oras la toys'r'us sa luam un leagan pt bebe mic si nu am gast ce cautam dar am gasit pe net ceva pe roz care Flo a vrut neaparat sa il luam asa ca am dat comanda si maine dim trebuie sa vina, eu am vrut prima oara un model mai ieftin cu 30 de lire si era pe verde si cu animalutze deci unisex dar lui i-a placut mai mult asta roz bine are si mai multe cantecele si niste luminite si o plasa din aia sa protejeze de insecte si etc, are si mai multe pozitii la spatar sa poti lasa pe bebe mai pe spate daca e nevoie, arata f fain asa. Si la noi se gaseste numai la un sg magazin la argos unde comanzi din catalog deci nu l-am vazut inca face 2 face, in rest l-am gasit pe net da numai in America. Uite www.albeebaby.com/fisher-price-butterfly-garden-papasan-cradle-swing.html" target="_blank">asa arata leaganul.
Am vrut ieri sa dau comanda si pt patul fetei dar nu era in stoc nici la argos si nici la tesco si l-am gasit pana la urma la un alt magazin online da nu le mergea site-ul ieri bine si nu am reusit sa dau comanda acuma vreau sa incerc din nou sa vad poate merge totusi ca exact cand trebuia sa dea comanda se bloca si nu mai mergea. Am gasit la ei si poarta pt scari ca daca fata va putea cobora din pat mi-e frica sa nu umble noaptea sau dim prin casa si sa nu o aud sau ceva si sa cada pe scari asa ca luam si portita. Mai avem de luat salteaua pt pat, un set cu perna si plapuma si protectie pt saltea, doua seturi de pat cu fata de perna si fata pt plapuma si un set cu doua cearsafuri si doua fete de perna, asta pt inceput pe parcurs o sa mai luam si altele da momentan doua sunt de ajuns. Acuma na nu le putem toate de odata ca se aduna prea multi bani asa ca el luam pe rand si pana pe 20 sper sa reusim sa terminam cu toate sa putem instala printesa in noul patutz si ala de bebe sa il spal bine bine afara in gradina sa il pot lasa la soare sa se usuce si apoi numai sa il instalez in camera la noi.
Ieri la noi a fost super cald cica cea mai calduroasa zi din an, la 5 seara daca ieseai in curte te prajea soarele 10 minute si faceai insolatie. Si azi dim la ora 4 erau 23 de grade in casa si am dormit cu geamurile si usile deschise ca altfel te sufocai creca. Si azi pare sa fie frumos si cald ceea ce e bine ca am vreo trei masini de rufe cu prosoape si doua seturi de pat si vreo cateva haine si macar daca e frumos se usuca rapid.
Am tuns si iarba ieri ca vin astia azi cu gunoiul de gradina si aseara dupa ce s-a dus soarele am si udat frumos, se pare ca tratamentul ala care l-am cumparat da rezultate s-a mai indesit iarba si verde si frumoasa mai avem o zona mai golasa si o zona mai cu buruieni dar am gasit sa cumparam un tratament cu hrana pt iarba dar care are si o solutie contra buruieni si speram sa scapam si de ele sa ramana asa iarba frumoasa.
Azi mai vreau incet incet sa aspri si sus si jos ca trebuie neaparat si apoi sa sterg praful in fiecare coltisor plinta pervazele de la geam etc partea de sus macar si sa pun astenuturi noi si tre sa mai triez niste haine din dulapuri sa fac loc pt cand vine mama sa aiba unde isi pune hainele si e bine ca maine vin astia sa colecteze haine vechi si papuci si asternuturi etc ce nu mai am nevoie asa ca numai bine le triez azi si scapam de ele.
Na cam atata de la noi fug sa mai fac ceva treaba incet incet ca nu ma tin puterile sa mai fac asa non stop asa ca lucrez cu pauze.
O sapt cat mai usoara tuturor.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 16 Zile

Mergi la inceput

Mada, leganutzu' e super

Unde sunteti mamici?

Sa ma apuc de prezenta??
Pe unde v-ati ascuns, care cu burtica si care cu bebelushii noi si pruncii mai marisori?

Oana 39+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Fain leaganul Mada,il ochisem si noi dar pana la urma am renuntat sa mai luam ca avem destule chestii bebelicesti prin casa. Sa-l stapaniti sanatos si bebe sa se legene linistita!!

Oana noi ne uitam la meci..
Hai Romania!!!
revin sper dupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

eu sunt pe aici dar nu am timp sa scriu , Andrei este bolnavior

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria

Mergi la inceput