Mamici ce asteapta al doilea copil (10)
Raspunsuri - Pagina 12
danybv spune:
pai daca voi va laudati la cat timp v-ati nascut , haide-ti sa va zic si eu ca mama mea a ramas gravida si nici nu stia saracuta de ea , sunt facuta pestre menstruatie , la 5 luni m-a descoperit in burta ca miscam de numa numa , ea fiind mai grasuta nu si-a dat seama ca este gravida , m-am nascut si cu circulara de cordon .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria
marguta spune:
Buna! Am citit mesajele voastre si unele chiar m-au amuzat. Sigur ca toti copiii invata sa faca la olita , fiecare in ritmul lui, totul depinde de cata rabdare au si parintii. Vad ca ati inceput sa va aduceti aminte de cum ati aparut pe lume. Eu nu pot sa spun ca in cazul meu a fost ceva iesit din comun, stiu ca mama imi spunea ca de cate ori venea doctorul ma apuca de picioare si ma ridica in sus sa vada toate mamicile ce copil "bine" eram! Ha! Ha ha! Asta era un motiv de crescut tensiunea mamei care se gandea cu groaza sa nu ma scape ala pe jos.
A intrebat cineva de vitamine. Eu iau elevit, acid folic si utrogestan (ultimul e pe sfarsite, in sensul ca doctora mi-a zis sa il intrerup, asa ca acum sunt de la 3/zi la 1/zi, bineinteles, scazand treptat).
A mai crescut burtica, dar e cam devreme sa miste bb, asa ca inca mai vomit si ma bucur ca asta e pentru mine semn ca e totul bine( nu l-am mai vazut de mult pe bb la echo, asa ca astept cu nerabdare).
Va doresc we placut si numai bine!
Marguta
12
mami de Edy(16.07.2000)
http://community.webshots.com/album/563393819JbAIel
julax spune:
Dany,uitasem sa-ti spun,dar in perioada cand bebe mare are un bebe mic in casa regreseaza,acesta poate fi un motiv pentru care Andrei nu progreseaza in aceasta perioada.Mai ai putina rabdare
Mada,e car,galeria e activa

nu-mi vien sa cred ce repede au trecut cele 9 luni
Claudia,distractie placuta!E super sa inchiriezi aprtament cu gradina ,dar uneori trebuie sa te intinzi cat ti-e plapuma si la unii nu e asa lunga,dar ideea e super
Astept poze
Sanziana,cum Anastasia a picat caci nu-i place sotului,ramanem la Ioana sau Alexandra,nu stim exact
Ada,nu-ti fa probleme,eu te-am rugat sa-ti dai cu parerea,asa ca...
Oana
,ai grija de burtica
Crengu,astept poze cu noul look
Marguta,mai rezista putin,ca am impresia ca sunt ultimele greturi
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
ClaudiaH spune:
'Neata!
Iata ca mai am 5 min. timp pentru forum. Baietii s-au dus sa puna benzina, sa faca presiunea la roti... chestii masculine asa ca mi-am mai aruncat un ochi pe la voi.
Dany, are dreptate Iulia, am citit si eu ceva despre stagnarea copilului mai mare cand vine inca unul mic in casa; unii chiar daca invatasera sa faca la olita/wc incep sa faca din nou pipi in pantaloni/pat. E ceva justificat amplu de psihologi da' eu n-am retinut decat concluzia si anume ca e normal.
Iulia, apropos de plapuma, cred ca e mai ieftin un apartament decat o camera la nu's cate stele la hotel. Noi platim la 3 camere plus gradina, terasa, garaj 38euro pe zi. De asta multi familisti prefera varianta asta; la hotel ar costa muult mai mult pentru o familie cu 1-2 copii iar cum noi ne ducem si cu motanul....
Mie personal imi place mai mult, ma simt mai acasa. Sunt convinsa ca exista si persoane mult mai extrovertite decat mine si mai pline de energie care prefera varianta mai animata a unui hotel indiferent de costuri.
Mada, vin si eu la o ultima strigare alaturi de galerie: 

Gata, acum chiar plec. O sa-mi fie dor de voi toate. Va pup si va urez un week-end placut! Paaaaa!!!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
28+
iata minunea 2
OanaRusu spune:
Concediu placut Claudia!
Mada, 

Weekend placut la toata

Oana
38+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
sanziana27 spune:
Iulia atunci asteptam decizia cu numele! Noi ne-am hotarat David Gabriel (dupa ce m-a enervat sotul in prima faza, ca nu i-a placut David...m-am dat de ceasul mortii si am ales Emanuel, pe care sa-l respinga din start 
si ne-am intors la David)
Crengu asteptam poze cu noua freza!
Claudia distractie placuta!
Marguta si mie mi-a fost rau pana l-am simtit, dar sa stii ca si acum la diferite mirosuri mi se mai intoarce stomacul pe dos, dar fara sa mai vars!
Mada galeria e gata bafta multa! Doamne repede trec la altele 9 luni![]()
A propos de trecut timpul am facut si noi azi 22 saptamani! Nu-mi vine sa cred!
Pupici tuturor si wkend placut
22+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Amalia spune:
Sanziana super nume ati ales!
Este numele la care ne oprisem si noi initial pentru David...dupa care ne-am oprit la David Alexandru.
Sa fie sanatos si tu la fel!
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
19+
danybv spune:
buna fetelor
Ma bucur ca sunteti bine , concediu placut Claudia sa va distrati 
La noi totul este bine, ba chiar haideti sa va dau o veste mare : Andrei de ieri a inceput sa ceara la olita , in sfarsit s-a intamplat minunea cea mare 
de ieri intr-una cere la olita si azi la fel , l-am recompensat cu bobo
ce-i drept ca mai scapa el cate putin dar asta este doar inceputul .
Maria doarme ca o lenesa toata ziulica , iar cand nu doarme tipa si gangure de numa numa , se intoarce de pe o parte direct pe burta dar sa revina inapoi inca nu poate si tipa dupa ajutor .
Va doresc un weekend cat mai placut , va pup pe toate din grup 

danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria
danybv spune:
ce zuza sunt , am uitat sa activez gaelria pentru fetele Oana si Mada nastere usoara si bebei sanatosi 

danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Maria
Filmulete Maria
MissJJ spune:
Fetelor multumim de galerie.
Momentan nici o schimbare, bebe la fel de agitata contractiile tot rare.
Azi vroiam sa iesim la ceva magazine da nu au mers trenurile asa ca am iesit pe la noi prin satuc am mai facut ceva cumparaturi si acuma stam la calduritza ca la noi e cam recisor azi.
Claudia distractie placuta.
Dany felicitari lui Andrei pt reusita.
In rest nimic nou cam fara chef de nimic de la vremea asta posomorata. Maine zicea Flo ca s-ar putea sa iesim sa luam pt bebe mic un leagan din ala de la fisher price ca la fata am vaut numai scaunel ca nu aveam loc de leagan si s-a stricat rapid ca era ceva ieftin facut de mothercare asa ca l-am aruncat.
Ma duc sa pun sa papam ceva. Weekend placut in continuare mai revenim.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 3 saptamani