Copilasi din 2002 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Nicoleta Matei si fratele mai mare paetrecere frumoasa azi.Astept pozici de la botez.Acum merg sa le vizionez pe cele postate zilele trecute...

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Buna seara!
Nina absolut incantatoare pozele de la serbarePrintesa Cristina e minunata ....iar activitatea pe care a facut-o doamna e demna de toata laudaRecompensele sunt delicioase....FELICITARI si SUCCES!
Sunt extaziata cand vad astfel de lucruri facute pentru copii nostrii....mai ales pentru faptul ca eu pana in acest an am avut parte doar de ...esecuri(privitor la gradinite)dar nu m-am lasat...si le-am gasit locul..
E frustrant...rau ...sa vezi ca ceva e in neregula cu felul in care unii oameni isi fac treaba si singura solutie e sa trebuiasca sa-ti muti copii de acolo
Nicoleta petrecere frumoasa si multa sanatate lui Stefan!
Pozici de la botez....asteptam
Dodo...tot binele din lume vi-l dorim
Robert si Daria sunt (la ora asta) la petrecere...si la 20.oo merg sa-i recuperez...Abia astept sa ascult impresiile
(e pentru prima oara cand ii las ...si plec...)
Va salut si va urez o seara asa cum v-o doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nina, sunt superbe pozele!!! Ce activitati dragute!!! Mi-au placut si premiile...cirese si capsuni!!!!
Si Cristina seamana tare mult cu tati!!!

Tamyra, superbi si copilasii tai!!!! Ce rochita draguta are Daria!!!! Si Zorro e un frumos!!!

Nicoleta, bebe Matei e un fericit si este evident ca ii merge foooarte bine, lasa cantarul in pace!!!!
Petrecere frumoasa la botez!!!!!

Dodo-pui, ce mai face Bogdanel??? Ati fost la plaja inca???

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!Sinzi
sa fii sanatoasa alaturi de toti cei dragi tie.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sanzi la multi ani!
Am scapat si noi de gradi, educatoarea mi-a lasat un gust foarte amar, inca stau pe ganduri sa o reclam sau nu in locuri oficiale, la cate ne-a facut:( Nu numai noua, ci intregii grupe. Noroc ca nu a fost decat 2 ani cu ei.
Suntem inscrisi la scoala, sunt 16copii pana acum, si sper sa nu fie mai multi Am avut o serbare lunga, obositoare si scarboasa, noroc ca a doua zi am avut serbarea de cls. a 4-a care in schimb a fost draguta si s-au simtit bine si piticii, adica fratiorii si surioarele de toate varstele:)
Asteptam cu nerabdare scoala... adica stau si ma gandesc, oare ce stie fata asta de scoala, ca n-a fost decat la serbarile lui Robert, sper sa nu fie cu impresia ca scoala inseamna scene, serbari, dans si mancare:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

SANZI
Faci petrecere??

E vacantaaa!!! In sfarsit poate dormi si Andrei in voie!

O saptamana frumoasa!!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Salut dragi mamici!

Inca o data "Happy birthday to you!", Sinzi. Ce surpriza ti-au facut baietii?
Pozele de la serbari sunt superbe, toate. Deci pana acum Kiki si Lili vor incepe scoala din toamna. Si ai tai, Tamyra, sau nu? Scuze - n-am mai citit din urma. Ce bine ca la voi a venit deja vacanta! Cred ca se bucura copilasii nespus. Noi mai avem gradinita pana la sfarsitul lui iulie si mi se pare asa de mult!
Pe 1 iulie Robert o sa mearga in excursie la München, la un acvariu foarte fain (SEALIFE, pentru cine stie). El a mai fost acolo asta vara cu noi, dar a vrut sa mai mearga si cu gradinita. Se merge cu trenul si au de schimbat 2 trenuri - un tren si-un metrou. Vor fi 40 de copii si 4 educatoare - sper sa fie macar 4, ca sa stea cu ochii pe ei. Se intorc in aceeasi zi, dar tot am emotii, nu stiu in general ce sa fac pentru ca mereu am emotii pentru el cand nu-i cu mine sau cu tati. Si nu cred c-o sa ma vindec vreodata.

Va pup si-o sa mai scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Buna dragi mamici
Sanzi LA MULTI ANI!si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca.
Cristina nuuu...ii mai las un an acasa si nu pentru ca asa vreau ci pentru ca ai mei spiridusi nu sunt pregatiti inca:Daria mi-a spus ca nu poata sa mearga la scoala deoarece inca nu stie sa citeasca si nici sa scrie...(evident ca nu acesta e motivul)....dar abia dupa acest an de gradi pot spune ca sunt multumita si sunt convinsa ca mai au nevoie de urmatorul an de gradi
....Robert inca nu reuseste sa-l spuna pe "r" si asta ma cam ingrijoreaza...vacanta aceasta cred ca il voi duce la logoped...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Sinzi !

Si mai avem o sarbatorita, azi !

La multi ani, Lucia !

Asteptam pooozeleeee cu voi la noua varsta !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

la multi ani lucia, multa sanatate si fericire
la multi ani sinzi, multa sanatate si fericire

Julian se simnte mai bine, a inceput sa pape bine de tot si sper sa puna pe el kg ce l-a pierdut... fefat cred ca a pierdut vreo 2 kg, ca prea slabanog e .
Am pus si ceva poze recente cu el : http://community.webshots.com/user/gabbrieela/albums/most-recent

Ieri de ziua tatalui a invatat sa se dea pe bicicleta fara roti ajutatoare. La bicicleta aia mica, am dat rotile, l-am ajutat vreo 15 min, tinand din spate de scaun si lasand din cand in cand... dupaia au venit si copii vecinilor si bum il vad numai ca pleaca singur de langa mine si gata a fost. A inceput sa se tina dupa cei mari, vroia si el peste hartoape.. incerca cu o mana... Sunt absolut impresionata cat de repede a invata si cum a reusit sa mearga peste hartoape.
Acuma ma uit dupa rotile pt el, daca gasesc marimea lui o sa incep sa ii arat cum sa se dea si cu alea... scooter are si merge super cu el. Daca invata cu rotile la iarna il duc la patinaj .
Maine are si el serbarea de inchdere de an scolar, miercuri are bbq in curtea scoli... si va primi notele pt inchidere de kinder. Iart maine va incepe si baseball... e super incantat si eula fel.. o sa fie o vara super nice dupa cum se vede.

pe toata lumea in special pe pitici scumpi si mici

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput