Copilasi din 2002 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Felicitari, Cristina!!!

Andrei a avut serbarea tot ieri. A fost reusita, copiii au fost tare scumpi.
Serbarea,personal, mi s-a parut complexa. A avut 4 parti.Prima parte poezii si cantecele de final de gradi, acompaniate de acordeon.Si la noi, ca si la Nina, au fost 5 absolventi.Apoi a urmat polca din Bihor. Partea a treia a fost un soi de carnaval al verii, iar partea a 4 a fost dans, cu profesorul de dans, mai exact un vals si un dans cowntry.
Acum Andrei preia stafeta, adica va fi in grupa celor mari!

Revin cu poze.

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

serbarea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina, superba serbare !!! Ce costume frumoase au avut copiii si ce program frumos !
Multumim pentru poze !
Eu, inca n-am ajuns sa le pun pe net.
Cristina se bucura de vacanta, deja !
Am vazut ca David(Sinzi) se bucura de golf in tabara.
Ce fac ceilalti copilasi de 2002 ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Buna, dragi mamaci!
Se pare ca va tineti cu toate de serbari.Emotionant...Si noi am avut azi serbarea de sfarsit de an si a fost tare frumos...Deoarece este o grupa mixta serbarea a avut trei parti.Copii care pleaca la scoala erau imbracati foarte elegant:papion , camasa alba, rochite flu-flu...cei mici erau pregatiti de carnaval:Robert a fost Zorro iar Daria - Zana Florilor.In prima parte cei mari au cantat si au recitat luandu-si ramas bun de la cei mici, in partea a doua cei mici si-au prezentat costumele , au cantat si au dansat.In partea a treia li s-au inmanat diplome de absolvire celor mari iar cei mici au primit diplome in functie de aptitudinile fiecaruia...ai mei au primit diploma de "Cel mai bun la matematica"Tare incantati au mai fost...sa-i fi vazut ce asteptau diplomele...
In final au sarbatorit un coleg :i-au cantat La multi ani si ceea ce mi-a placut nespus a fost modul in care s-au asezat cu totii la rand si l-au felicitat : au dat mana, s-au imbratisat ...tare dulci au fost.
Au o relatie deosebita copii intre ei...si asta datorita acestei doamne minunate.
Sper sa descarc pozele cat mai repede sa vi-i pot arata.
Serbarea s-a desfasurat la casa de cultura ca doara am pile...(soacra-mea e directoarea)
Finalul acesta de an a fost tare incarcat pentru ei: au participat(cu grupa) la concursul "Voinicelul" unde au ajuns la faza judeteana si au luat premiul special pentru costume si coregrafie."Dansul picaturilor de ploaie" - (euritmie) s-a numit si cu totii au avut costume ecologice: fetele au avut fustite din ambalajul florilor iar baietii intrughipau picaturile si erau imbracati in saci menajeri albastri...pe cap le-am facut un fel de robe(asa cred ca se numesc)din carton si acoperite cu ambalaj de la flori.
A fost o munca......ne adunam cu toate la gradi(dupa program)ca sa putem lucra la costume...trebuiau sa fie toate la fel...
Apoi a mai fost un concurs ecologic unde Robert a fost copac si Daria viorea....alta munca...Una peste alta a fost tare frumos si copii tare bucurosi de atate diplome si distractie
...si cu atata activitate evident ca nu am mai avut timp de nica treaba prin vastul apartament.....poate la iarna
...azi le-am facut un bagajel mititel si i-am parcat la mama meu....ca tare erau doriti....iara eu tre sa trag aer adanc si sa ma pregatesc pentru marea aniversare
Anina fumoase pozele de familie ....degajati atata caldura si blandete...iar printesa e tot mai frumoasa. Sa aveti o vacanta minunata si cu mult poze
Cristina super poze si super Andrei cu super mami
Sanzi ce frumos isi petrece vacanta David
Nico pupici recitatorului frumos dar si invitatului de seama ca mare am mai crescut...
Gabb sanatate lui Julian
Va salut pe toate si va urez o seara placuta

mamy de gemeny : ROBERT ARMIN SI DARIA REBECA (26 IUNIE 2002)
http://community.webshots.com/user/tamyrarotaru
http://www.flickr.com/photos/10568887@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nina, asteptam poze!!!! Mi-a placut ideea de teatru interpretat de copii...nu ai si filmulete??? Cristinuca ce a interpretat???
De abia asteptam impresii de clasa 1!!!!! Vacanta cat mai placuta si succes viitoarei scolarite!!!!
Daca ea e pregatita, si in plus le are pe verisoare care sa o indrume si sa o ajute la nivelul ei, este excelent si sunt sigura ca se va bucura tare mult de scoala!!!!

Cristina, ce frumoasa serbare ati avut si voi!!!! Si iile sunt superbe!!! Dar cum de au avut toti copiii la fel??? Mi-as dori sa il vad si eu pe David la serbare in iie, printre copiii imbracati la fel...
Avem si noi o iie, si il imbrac cat de des pot cu diferite ocazii...
Ce inalt este Andrei...si tu arati fooooarte bine!!!!!

Tamyra, deci cand pui poze si filmulete de la serbare?? Sa ii vedem si noi pe Zorro si Zana Florilor!!!

David pica rupt la 4 cand il aducem acasa...de abia mai deschide gura...haha...s-a bronzat...
Tati i-a cumparat propriile lui crose de golf...si e foarte mandru de ele, si asa simpatic este cum le duce in spate mandru nevoie mare!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Sanzi-costumele populare sunt din "arsenalul" gradinitei.Sunt vechi, dar frumoase.Si sunt lucrate manual.Mersi de aprecieri!!

Tamira-asteptam pozicile cu nazdravanii tai!!

Nina-pozele sunt inca in aparat??? Azi sunt cu ochii pe tineee...

A venit vacantaaaa!!!
Ne bucuram de ea, cu toate ca la Oradea e o vreme mohorata si ploua non stop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Buna seara
Asa cum am promis...vin cu ceva POZEde la serbare si fug sa fac galerie...HAI ROMANIA!
Pupici si o seara placuta va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Am urmarit si eu, meciul Romaniei cu Italia. Doamne, ce meci !!!
Cristina22, m-ai prins ! Iata, pozele !
Sinzi, teatru de masa cu papusi mici(din material textil si lana), cat palma unui copil. Ei interpretau rolul fiecarui personaj. Doamna si copiii, spuneau povestea cu totii, in cor. Doar ca, vocile copiilor se auzeau foarte slab... Poze nu am facut. Ne-a cerut d-na. educatoare sa nu facem, pentru a nu-i perturba pe copilasii povestitori.
Multumesc pentru urari ! Emotiile mele sunt legate de diabetul Cristinei vis-a-vis de scoala. De glicemiile ei si cum ii vor influenta ele, comportamentul la scoala si procesul de gandire.
Altfel, stiu ca va fi o scolarita buna.
Tamyra, multumesc ! Si voi, emanati atat de multa dragoste si bucurie. V-am frunzarit albumele, mai noi.
Seamana grupa gemenilor cu a Cristinei, din cate povestesti.
Si aici, la aniversari, copiii dau mana cu sarbatoritul si se imbratiseaza cu el.
Si la serbari si alte intruniri(targul de Mos Nicolae, de ex.), parintii au lucrat dupa programul de gradi, cu educatoarea la materialele pt. serbare si targ. Si totul se face din materiale naturale(lemn, textile, lana).
E frumos, mie mi-a placut mult grupa aceasta.
Iti doresc spor la pregatiri si asteptam pozele de la petrecere si cele cu torturile acelea deosebite pe care le aveti, mereu.
Zana Florilor si Zorro, sunt de poveste, ce mai ! Superbi !
Un weekend cat mai fain, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Eu am avut o saptamana grea, plina de incertitudini (am zis ca voi cantari copilul o data pe saptamana...), am crezut ca voi ceda si ii voi da lapte praf... si azi am avut o mare surpriza, copilul a crescut intr-o saptamana cu 300 g!!! Are acum 5.800! Asa ca sunt iar voiaoasa, maine avem botezul... insa Stefan a racit, stau cam cu frica sa nu ia si Matei, desi e alaptat exclusiv... Stefan nu face febra, doar are muci si tuseste putin de la ei... am inceput doftoriceala, cu naturiste si Nurofen/Paracetamol sa il ajute la tonus... sper sa dureze putin, sa il pot duce la gradi, ca inca nu ma descurc cu 2 in timpul zilei...sa mai creasca piciul si incerc sa fac un program comun. In plus la gradi se poate juca afara, eu nu pot iesi si dimineata si seara, ca e prea obositor pentru mine... Asa il iau de lagradi, stam afara... La inot devine si el mai curajos, speram sa reuseasca sa se scufunde, ca apoi totul devine mai usor... imi place de instructoare, ca nu il forteaza deloc, doar il stimuleaza...

Sa ne tineti pumnii maine, sa fie bine.

Va pup,mai uit si eu putin pe poze si apoi nani, maine e o zi grea.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Intru rapid, rapid sa-i urez Nicoletei un botez reusit!! Faceti si chef??Unde?
Sanatate lui Stef!! Pupam manuta mica de bb Matei!!

Acum fug sa vad pozicile Ninei si Tamirei!!!

Mergi la inceput