Copilasi din 2002 (48)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

salut.

multumesc pentru urarile pentru sotul meu.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, La multi ani sotului!!!!!

Am o zi plina la birou tocmai azi cand as fi vrut sa fiu un pic mai libera sa urmaresc copilul in prima zi de summer camp...
L-am lasat dimineata cu racheta la spinare, foarte nerabdator sa inceapa (dimineata imi spunea ca mai sunt 0 zile pana la summer camp) si la fel de nerabdator sa plec...
Am emotii...caci trebuie sa isi poarte singur de grija, in sensul ca la pranz se vor balaci in piscina si trebuie sa isi puna slipul, sa il dea jos singur, sa se stearga...sa se dea cu crema de protectie solara...ah...mititelul...parca l-am trimis in armata!!!!
Era si o mamica crizata ca sotul ei nu s-a interesat de lunch ca ea nu le da copiilor ei "junk" adica cookies si hamburger si incepusera sa se ia la cearta acolo...haha...
De abia astept sa vad cu mi s-a descurcat soldatelul!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, la multi ani sotului tau! Cat a implinit?
Al meu o sa aiba peste 2 saptamani 33, eu sunt mai mare decat el cu o luna si ceva
Sinzi, si eu as vrea un astfel de summer camp. Il duci dimineata si il iei dupa amiaza, sau cum? Si-n timpul asta stau doar in aer liber? Imi scria o prietena tot din State ca si fetita ei merge acolo, deci e si pentru fetite, ele cum s-or fi descurca? O s-o intreb.
Cred ca David o sa se descurce si-o sa invete sa-si poarte singur de grija si cred c-o sa-i si placa. Dar e si cineva acolo care-i supravegheaza si-i ajuta la nevoie, nu?

Robert azi a picat frant la nici 7 seara, a fost in vizita la un coleg, s-sa jucat cu el si cu sora lui care merge deja la scoala, vineri vine alt coleg la el si lunea viitoare acelasi coleg la care a fost azi. Azi inca a fost vreme frumoasa, dar de maine se strica vremea si-o sa tot fie urat si ploaie cam pana miercuri saptamana viitoare ,dar se vor juca indoors cu lego si masini, probabil.

Sambata este o serbare la gradinita - serbarea Verii, niste copii danseaza - de data asta nu si Robert, in schimb are un rol comic intr-o poveste- imbracat cu tricou verde si pantaloni maro este un copac si tine in mana (creanga) un mar facut dintr-un balon rosu umplut cu nisip pe care trebuie sa il scape in capul unei fetite - fetita se sperie, marul cade si vin niste soricei - alti copii- ca sa-l rontaie. E si un fluturas pe acolo, niste floricele, povestea o citeste o educatoare- ca un scenariu si copiii executa doar miscarile. Au repetat de 3 ori pana acum si asta inseamna ca de 3 ori i-a dat fetitei cu marul in cap - motiv de distractie pentru toti - dar sigur ca n-a durut-o pe fetita

O saptamana buna va doresc!

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2364763040103379982mPepnR

POze de la serbare.

Cristina, sotul meu are 33. Eu, 30.

Sper sa va placa piciul meu, el a deschis serbarea. Recitatorul mamii!!!

Mergi la inceput

Nicoleta mi-a placut ca nu a lipsit nici Matei de la serbare!!!!! Ce elegant era Stefan!!!! Si educatoarele!!! Un filmuletz nu ai cu recitalul de deschidere??

Cristina, suna foarte bine serbarea!!! Aici nu fac nici un fel de serbare...2 cantece cu toata clasa si asta e tot...eu am nostalgia serbarilor!!! Asteptam poze...

Cat despre summer camp...am avut noroc..mult timp am tot cautat si nu eram decisa...
Abia am luat copilasul de la camp si m-a impresionat tare!!!!
Erau pe terenul de golf (zilele astea apuc sa fac si poze) David era transpirat tot, dar fericit nevoie mare!!!
Antrenorul de golf mi-a spus ca are o lovitura foarte buna de golf, si mi l-a laudat tare mult, ca e foarte ambitios si ca loveste excelent pt 6 ani (l-am dat de 6 ani sa il pot inscrie aici) !!! Eu prima data am crezut ca vb de tenis (David joaca tenis destul de des cu Radu si se pricepe ceva) si ii spuneam ca sotul l-a antrenat si ca ma bucur ca se vad roadele...abia la sfarsit mi-am dat seama ca vb de golf...si nu i-am mai spus ca e de fapt prima data cand joaca golf!!!!
Antrenorul de tenis mi-a spus doar ca e dragalas si ca are gura mare si vorbeste mereu!!! haha....
Au si inotat, si au mancat la piscina, hamburger cu cartofi prajiti si cookies...iar al meu ca sa se dea mare a baut cola (lui nu ii place cola)...dar probabil ca fiind printre copii mari vrea si el sa fie ca ei...!!!!
Oricum numai de asta vorbeste...i-a placut la nebunie!!!!! Ma bucur tare mult pt el...
Si da...de la 10 dimineata pana la 16.00 cand l-am luat au stat numai afara in aer liber!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
Mami si tati

Mergi la inceput

Sinzi, oau! Super suna ce povestesti tu acolo! SI eu mi-as dori asa ceva pentru Stefan, insa... nu exista...

Maine incepe a doua tura de 10 ore de inot, poate de data asta va fi suficient de curajos pentru a inota cu capul sub apa... eu ma bucur si numai fiindca face miscare, el insa e mai capos si se pare ca si putin fricos...si nu face tot ce i se spune... poate de data asta va face si mai multe progrese. Daca nu, a treia tura etc...

E destul de greu cu bebe si fara masina mea, as fi vrut sa il duc pe stefan la mai mule cursuri. Se pare ca in vacanta va merge la gradi o vreme, ca nu ma descurc deocamdata cu 2, macar asa iese afara de 2 ori pe zi, pana sa il luam, se joaca "la liber"...

Va pup, fug la nani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico- l-am vazut si pe fratiorul Matei!! Nu putea lipsi de la serbare, nu?
Dar tu cum de nu dormi la ora 1 am??

Sanzi- ce faine activitati au copiii!! Nu stiu ce vom face noi in vacanta.In afara de tenis si inot, cred ca joaca prin curte...

Cristina-e tare bine ca se viziteaza copiii intre ei. Uite la noi nu s-a facut obiceiul asta.

Andrei are maine serbare. Va dansa muzica populara si va fi,apoi, printul florilor. Cunoaste toata serbarea, de la cap la coada, pe roluri, imi zice cine ce recita.
Si-a tot pregatit o plasuta cu jucarii sa o dea cadou copiilor care termina gradinita, si vor fi scolari(gradinita lor e sistemul step by step, cu grupe mixte).Nu stiu cum va fi la toamna, cand nu-l va mai avea in grupa pe cel mai bun prieten al lui, care are 7 ani, impliniti!! Cred ca pentru varsta de 7 ani il admira Andrei asa mult si mai ales pentru ca are frate de 10 ani!!

Numai bine la toti!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Se apropie plecarea in vacanta(DA, 1 luna intreaga in Dublin si imprejurimi!!!) si se precipita lucrurile, atat la serviciu, cat si acasa. Mai sunt "n" lucruri de facut.
Azi, are si Cristina serbare, ultima serbare la gradi, serbarea de adio de la gradi.
Abia am convins-o(sper!) sa se imbrace in rochita sau fustita, doar sa nu fie in pantaloni.
Revin maine cu pozele de la serbare !
Va imbratisez si va pup pe toate, toate, ca tare imi sunteti dragi !

O zi faina, in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Serbarea de ieri a fost scurta dar super dragutza. Fara poezii spuse de fiecare copilas in parte. Poeziile despre sosirea verii au fost spuse in cor si cu mimica si gestica potrivita. Iar cantecelele la fel. Spre marea incantare a copilasilor.
Iar copilasii de scoala, viitorii scolarei(5 la nr.) au interpretat toti odata, fiecare la masuta lui, un basm sub forma unui teatru de masa, pentru colegii lor mai mici, care raman inca la gradi. Apoi si-au luat in primire posetuta lucrata ca un covoras intre rame de tesut, la gat si am iesit cu totii afara, la diversele jocuri organizate pentru copii si parinti, in curtea gradinitei. Premiile constau in bomboane, cirese si capsuni. Delicioase premii !
Si asa s-a incheiat acest ultim an de gradinita pentru Cristina.
Aseara cand i-a povestit surorii mele mai mari(mami de Medi si Patri) toate astea, in final i-a zis, "In sfarsit voi merge si eu la scoala, ca de cand astept !".
Pozele, inca sunt pe aparat. Sper sa apuc sa le pun diseara pe net, daca nu venim prea tarziu de la mama Lali, care ne cheama mai des in vizita, acum, stiind ca apoi, 1 luna intreaga nu ne vom mai vedea. Ieri a fost ea la noi, ca tot a fost serbarea Cristinei, si aseara, intr-o plimbare mai lunga, am condus-o pana acasa.
Cam asta ar fi povestea serbarii.
Desi, a fost grupa Waldorf, Cristina doar 1 an de Waldorf a prins, de cand a revenit d-na. educatoare din concediu de crestere a copilului. Dar a fost 1 an atat de frumos, incat mi-ar fi placut sa mai fie, sa nu se incheie gradinita pentru Cristina, acum. Chiar si ei i-ar mai fi placut, dar...scoala o atzatza, o atrage, nu mai are rabdare, vrea la scoala. Si nu vreau sa-i iau din avant, sa o tin pe loc, mai ales ca ea a facut deja, 4 ani de gradi. Primavara asta a inceput sa lege literele in cuvinte, socoteli facea de mai mult, rabdare are sa stea sa lucreze, de dorit isi doreste sa lucreze, e pregatita de scoala, mai ales ca o si asteapta o invatatoare foarte dragutza, plina de sensibilitate, blanda la fata si voce, cu experienta, iar daca are si ea un copilas de cl. I, acum, inseamna ca stie cum trebuie lucrat cu un copilas de 6-7 ani.
Asadar, de la toamna, Cristina va fi bobocel de cl. I !
O zi cat mai faina, in continuare !
La noi, ploua...

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/video/3092445090087737923fAccdq
David la golf in summer camp...

:
Mami si tati

Mergi la inceput