Copilasi din 2002 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sabina, super idee!! SaA trimiti experti si la Brasov, ok? POate fac bb3 si ma mai apuca si atunci pandaliile... Multumesc pentru aprecierile la adresa luŽ fi-miu, chiar se pare ca ii merge bine. Oricum, mi-ai fost de un real ajutor cu sfaturile!!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sinzi, da, asa este, diferenta in a conduce in Ro sau aici este enroma, soselele sunt bune, oamenii au rabdare, nu te clacsoneaza si nu iti taie calea, pana si instructorul mi se pare de un calm extraordinar.In fine, tre sa ma mai obisnuiesc cu viteza asta.Anina, se pare ca o sa aveti o vacanta pe cinste, ma bucur mult pentru voi.Nicoleta sa iti traiasca minunile de baieti ca tare frumosi sunt!

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

julian e ceva ami bine, dar nu 100% refacut.
mai revin maine sau luni ca pic de obosita...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nina-veti sta o luna la Dublin? Atunci grozav concediu. E frumos ca aveti o familie asa de mare si cu multi copii.
Andrei nu are decat un verisor.

Nicoleta-superbe pozele.Stefan a reusit sa-si tina fratiorul in brate.Bravo!

Katty-ce fac frumosii ochi albastri?

La Oradea ploua! Normal, doar e w-e!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna,
Si pe aici adie a weekend, si ce bine e!!! Nu e foarte soare dar e placut!
Sinzi, inca n-am luat vacanta, mai au o saptamana, deci vinerea urmatoare intra in marea vacanta, pana la 15 septembrie!!! Omuletul meu abia asteapta, nici nu mai vrea la gradi! Prima saptamana, cat mama va fi in excursie in Turkia, voi avea placerea sa vin zilnic cu el la serviciu, dupa aia va sta la mama, la sorela mea, asa ca cu noi va fi doar in weekend.
Nicoleta, sunt tare dragalase pozele-surpriza cu baietii tai!! Stefan e foarte iubitor si dragastos cu minunea lui cea mica!!! printisorii tai, ai cu ce te lauda! Mai incearca sa faci un bb si vei fi peste ani "Soacra cu 3 nurori"!!! Glumeam, sper sa nu te superi!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Mai, ce ma enerva mesajul precedent, in loc sa-mi dea la enter randyul urmator a trimis mesajul!! Ntz, ntz!
Deci continui!
Sabina, am carnet de conducere de 11 ani, si tot de-atunci zace in portofelul cu acte. Am condus cativa km in Bucuresti, unul-doi prin Olanesti, si alti 2-3 la tara!Atat! Mi-e cam frica! Nu am avut aptitudini de soferita si, desi sotul ma bate la cap sa sofez, n-am tragere de inima!!
Nicole, ma bucur ca e mai bine Julian, sper sa se insanatoseasca complet in weekend!
Cristina22, poate totusi veti avea un weekend placut, nu complet ploios!
Lucia, Nina, Crig, si restul fetelorweekend placut!
Va urez un weekend minunat!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

katty, eu sunt aproape sigura ca bb3 ar fi tot baiat. de ce sa ma supar?

Azi sotul meu a implinit 33 de ani. si bb2 6 saptamani. are 5.500 kg si luni duc inapoi cantarul ca-mi ia mintile...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nico-sa-ti traiasca sotul si sa fiti cu totiix4 sanatosi si voiosi!!
Foarte bine ca scapi de cantar!!
Oricum, Matei e, deja, baiat mare!!

Nu stiu ce vom face in w-e asta, ca la noi e vreme de ploaie, iar in casa nu avem stare.

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Nicoleta La multi ani sotului tau si cat mai multe lunite lui Matei.Vazut pozici ;
Nicole ma bucur ca e mai bine J.

intregul de mamici si pitici.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Nicoleta la multi ani sotului!!Sa fiti sanatosi cu totii!
am si eu o rugaminte la voi.unde as putea gasi pe net modele de diplome cat mai haioase pentru elevii mei?
printre altele cu asta ma ocup..
pupici si weekend placut!

Mergi la inceput