Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

CORINA - LA MULTI ANI SI UN BEBE SANATOS!

dragele mele, dupa o discutie asa aprinsa, discutiile despre retete si pofte sunt binevenite.
singura pofta pe care o am e sa beau. alcool, frate. tarie. si vad ca nu sunt singura. de ce oare?

am o intrebare. cand incep arsurile? am simtit ceva azi si tare mi-e teama ca la mine nu s-au terminat bine greturile si cred ca m-au si luat arsurile.

carmen 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Pentru fetele care poftesc bere,sa va spun ca la prima sarcina(acum 10 ani)pofteam bere neagra si precum nu stiam ca ar deranja bebelusul,obisnuiam sa beau cam 2-3 beri/saptamana. Asta se intampla cam din a7a luna de sarcina si trebuie sa subliniez ca inaintea sarcinii nu suportam gustul de bere sau alte bauturi alcoolice.Am nascut un baietel superb,sanatos,frumos si destept foc. Acum sunt insarcinata din nou,am 13 sapt. si berea incepe sa-mi faca din nou cu ochiul.Am stat cumintica 12 sapt ca acum sunt mai"dezghetata", cunosc mai multe despre riscurile la care pot expune bb dar acum 3 zile am baut o bere si nu ma mustra constiinta deloc. In concluzie,doream sa va spun ca eu consider ca alcoolul in exces poate afecta bb dar o bere sau o gura de sampanie sunt inofensive si daca poftiti din cand in cand,rasfatati-va...

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleramo spune:

buna geavidutelor!am fost la doctor la morfologia de 3 luni, ne-a spus ca bebe e sanatos,sarcina mai mare cu 4 zile dupa dezvoltarea fatului si e baietel. sotul era in delir.am facut si TT si asteptam rezultatul.cam in cit timp nu-l da?pupici! 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neatza fetelor!!!
Bravegirl LA MULTI ANI ,MULTA SANATATE SI UN BEBE FRUMOS SI SANATOS ITI DORESC!!
Spuma de capsuni am facut si eu acum o saptamana,cu frisca la tub, am pisat cu o furculita capsunii apoi am pus frisca peste, am amestecat si a iesit ceva bun.. nu e aceeasi treaba cu spuma dar a fost bun.
mie mi-a fost pofta de tiramisu, care chiar e si cu galbenus si cu albus crud dar mi-am luat din comert...nu se compara cu ala facut de mine dar no..a mers si ala cumparat.

Eleramo, felicitari pentru vestile bune de la eco

Cherie, pe mine starea de somnolenta m-a parasit de vreo 2saptamani, depinde de la pers la pers...pe mine greturile si somnul m-au chinuit groaznic pana in a 9-a saptamana....acum sunt plina de energie, am pofta de mancare...e bine!

Fetelor cu pofte de alcool, mie ginecologul , dupa toate intrebarile de genul , mod de viata, fumat etc, mi-a pus si intrebarea daca obisnuiesc sa consum alcool,i-am raspuns ca ocazional, dar asta poate insemna si o data la 3 luni, iar el mi-a zis ca: un pahar de bere sau vin, la masa, cam o data la saptamana nu dauneaza, dar sa nu se exagereze.(acum va intreb:oi avea eu fata de , de mi-a zis lucrurile astea???cu toate ca i-am zis ca nu obisnuiesc...hmmmm)Italienii sunt mari consumatori de vin,care nu lipseste de la nicio masa de pranz...probabil de aceea..

Am schimbat semnaturaaaaa!!!!!inca o saptamana trecuta
Tineti-mi pumnii azi, va rog, la ora 19 merg la gine, masuram pliul nucal, am niste emotii de transpir de pe acum...si cand ma gandesc ca mai am 12 ore pana atunci........
O saptamana plina de vesti bune si de buna dispozitite doresc la toata lumea!!!!!!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

"LA MULTI ANI, BraveGirl!!!!!

Maria

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Am uitat sa -mi spun pacatele...ieri am trecut pe langa un McDonalds, am inceput sa salivez....cu toate ca sotul s-a cam impotrivit...ca-i junkfood, ca-s tampenii etc...n-a rezistat ,am intrat si m-am infruptat bine...cu un happy meal...m-am ales si cu o jucarioara..asta e..mi-a cazut atat de bine.....
oare de ce poftim la ce n-ar trebui?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata..eu simbata mi-am simtit galusca miscind..probabil mi s-a tras de la fumul de tigara pe care l-am inhalat la un botez la care am fost si unde era un fum de il taiai cu cutitul...
Cind incepe luna a5-a? Cu ce sapt.?
Eleramo felictari pentru baietel!
Bravegirl La multi ani si bb sanatos + nastere usoara!

Bianca Andreea
Larisa Elena16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

'Neata fetele.

Corinuta ,la multi ani si tot ceea ce-ti doresti.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Corina, La multi ani , o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Citesc ce papati voi....si eu nu ma pot apropia mai de nimic, acum am papat un iaurt cu paine prajita si al doilea nu mai intra (dimineata mancam 2).
Cu toate ca nu prea manac se vede un pic burtica la mine si sunt tare mandra de asta.
Am schimbat si semnatura...crestem.
Va doresc o saptamana placuta, plina numai de vesti bune!

Ramo 11+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Corina, ti-am urat ieri, dar te pup si te imbratisez si azi, cu cele mai bune ganduri!
Loren, o sarcina normala are 40s (+/-2s) de la UM, adica 10 luni lunare (o luna lunara=4s) sau 9 luni calendaristice.
Cred ca intri in luna a 5-a din sapt. a 18-a, adica 17s+.
...Sper ca nu te-am ametit!

18+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput