Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 10
oceanborn spune:
Catalina, acum ca ti-am vazut semnatura mi-am amintit ce am visat azi noapte.una dintre fete iti furase "ideea"si isi numise bebeii din burta Loulou si Dakia.era o cearta pe forum pe tema asta...incep sa visez cu forumul..![]()
13+
loren@ spune:
Mav deci 17+ deja luna a5-a? Super..deci vineri intru si eu in luna a5-a!
Bianca Andreea
Larisa Elena
16+
elilov3 spune:
neata fetele!
mmm ce subiecte delicioase 
Bravegirl La multi ani! iubita sa fi sanatoasa si tu si bb-le si sa cresteti mari si voinici
Multi ani traiasca Multi ani traiasca La multi ani Cine sa traiasca Cine sa traiasca La multi ani Brevegirl sa traiasca si bb sa traiasca La multi ani 

eleramo felicitari pt bb sa fiti sanatosi si sa auzim numai vesti bune bune
Referitor la poftele cu alcool eu nu il suport imi vine sa vomit de a el sau orice miros in acest sens...singurul pacat este faptul ca iau o gurita de berica vara de la sot ca prea bea cu pofta adica o gura pe an. Anul asta l-am rezolvat am baut zilele trecute de zilele orasului 
La dulciuri nu ma bag nu e domeniul meu mpreferat acru sarat si condimenta e sloganul meu
A mi-au venit rez de la brucela listeria, chlamidia si exudat si toate sunt negative yuuupiiiii
Eu la 5 dimineat trebuie sa ma trezesc ca de bb din picioare "mami, mami trezirea imi este foame" ma trezesc si pap si apoi dorm pana pe la 9
va pupacesc burtici
15+
Dimitrie
Otiliav spune:
Hai ca dau eu o
tare si eficienta, pentru cine este mahmur dupa dezmatul de aseara.
Sa avem o saptamana buna!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
12+ BB2
dandusa spune:
La multi ani,Corina
multa sanatate,bb sanatos si papacios
Elearmo,
felicitari pentru baietel
Oceanborn,
tinem pumnii si asteptam vesti de la tine
la prima sarcina am avut arsuri incepand cu luna 6-a,groaznice momente,sper sa nu le retraiesc vreodata...
bere cu pofta am baut in sarcina...,pana atunci uram berea...,daca am pofta de multaaaa beau fara alcol,daca am pofta de putin beau de la sotu' din pahar...
eu poftesc la apa de gura,as bea-o...
si mai poftesc la mirosuri de benzina,gaz,mushama,vopsea,oja...abia ma abtin...![]()
Mamica stralucitoare
17+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
BraveGirl spune:
Va multumesc pt urari!
Eu sunt suparata pt ca al meu sot a uitat ca azi e ziua mea
.
Felicitari Eleramo !
Oceanborn-tin pumnii!
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
dandusa spune:
Corina,lasa plansul,fa-te frumoasa,baga o dushca si pregateste-te...,parca vad pe dupa amiaza mariachi la tine in curte...![]()
sa nu cumva sa incepi fara noi,tinem aproape

www.youtube.com/watch?v=c8gYxguwLvc" target="_blank">dedicatie pentru tine
Mamica stralucitoare
17+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006