Mamici de Noiembrie-Decembrie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
diana21 spune:
Corina, La multi ani!!!
Nu fi suparata pe sot, o fi si el gravidut prin empatie si are o scuza! Glumesc, desigur! Sunt convinsa ca pregateste el ceva frumos! Cum sa uite???
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 15+
Dialoguri strumfesti
BraveGirl spune:
A uitat efectiv...noroc cu cineva de la birou care i-a dat cadou pt mine, atunci l-a lovit si pe el.
Sa va spun ca aseara cobor eu din dormitor pe la ora 23 si il vad pe al meu sot care incerca sa dea comanda de un carut smecher pt bebe si imi zic eu imi sinea mea: ce cadou frumos. Si ma intorc in dormitor, astept cuminte sa se faca ora 12 sa vina sotul...si adorm. Pe la 12.30-01 vine sotul sus si ma trezesc, pregatita sa-mi primesc urarile (cadoul l-am primit saptamana trecuta). Si nimic. De dimineata ma trezeste sotul si iar astept...nimic
...
==========
Corina
12+
My baby
Albumul meu
flori76 spune:
Corina,la multi ani
si nu fii tristuta,ca sigur sotul pregateste o surpriza,ceva 
Fetele,vad ca aseara v-ati spovedit la greu
Eu ce sa zic,ca nu prea am pofte si daca imi e pofta de ceva gust si gata.Pai,chiar nu pot sta sa salivez si cred ca daca doar gust...n-o fi foc,nu?
Chiar vroiam sa va intreb daca avem voie sa mancam peste oceanic.Sotul si un prieten au fost ieri la pescuit si azi la masa de pranz asta vor sa pregateasca si nu stiu de unde auzisem eu ca nu avem voie.Asa-i?
Pupici si revin ca tb sa-mi fac injectia.
Flori
8+
bebecris spune:
ce activitate ati avut zilele astea...eu m-am rasfatat...pizza, bere...fara alcool...am sarit si calul am poftit la sos cu usturoi de LA kfc si am papat cu nuggets de la MC DONALDS...
sambata ma duc la nunta si chiar ma intrebam cum rezist eu fara sampanie...ca-mi place mai ales dacas este rece...exagerez si eu un pic....sunt prea stresata sa nu fie nimic rau pentru bulina...sa nu-l atinga nici vantul...dar mi l-am dorit asa tare si acum ca fac injectiile astea care ma termina seara de seara (am program de plans zilnic) chiar nu as face ceva rau...si eu poftesc la bere...mai iau din paharul sotului cate o gurita...iar la cumparaturi eu sunt cea care pune in cos cate 4-5 cutii cu bere fara alcool pentru mine si bebe..
am schimbat si eu semantura...
BRAVEGIRL...

LA MULTI ANI!!!!
15+
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Qamar spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Va multumesc pt urari!
Eu sunt suparata pt ca al meu sot a uitat ca azi e ziua mea.
Felicitari Eleramo !
Oceanborn-tin pumnii!
==========
Corina12+
My baby
Albumul meu
ee, poate iti pregateste o surpriza

nu mai fi suparata

ancaoradea spune:
Fetelor, eu chiar am citit ca in sarcina, dar mai ales in perioada de lauzie chiar sunt recomandate bauturile care contin malt...deci liber la berea fara alcool. Daca va e pofta, probabil organismul cere. Asa ca de ce sa nu-i dam?
17+
toriceli spune:
BraveGirl - Corina la multi ani , sanatate , nastere usoara si bebeu sanatos ! 
Loren luna a 5 a incepe dupa unii de la 20 sap. sau cum spunem noi 5+. Numarate cum stim din prima zi a ultimei menstre - sursa cele 6 carti despre sarcina si nastere parte achizitionate de moi de prin 2003 pina in prezent , parte primite cadou de la prieteni.
Dupa altii – ginecologi la care am fost , surpriza : abia in sapt.24 incepe luna a 5 a.
Eu impartasesc prima opinie. Mi se pare logica si cumva mai aproape de de cele 9 luni care de fapt sunt 40 de sapt.
Adica cele 40 sapt. plus minus 2 sapt. in care nu esti propriu zis gravida dar care totusi intr-un mod care excede unei logici normale intra in calculul duratei sarcinii pt. simplu motiv ca nu se stie concret momentul conceptiei. Bleah atita insecuritate ca mi se face acru !
Diana daca intentionezi sa o stergi iepureste vin dupa tine si , nu stiu , vad eu ce iti fac !

Otilia am reusit sa achizitionez Omega 3 - ulei de somon de la Doppel Herz- se gaseste in farmaciile Sensi Blue.Multa bafta cu nuantele de maro ! Hai ca mai este un pic si ajungi si la medic. Sa speram ca nu este nimic grav , ci chestiunile clasice : spotting , dopul gelatinos sau pur si simplu secretii mai abundente in sarcina. Pare cam restrictiv sistemul medical de pe acolo! Si cu selectia naturala in sistem de asigurari sociale , sincer eu nu prea ma impac.
Kita sau chiar si alte forumiste : pe la voi prin farmacii se mai comecializeaza Garmastan ? In Craiova acelasi raspuns implacabil : nu avem pt. ca nu se mai importa.
Felicitari fetelor care au venit cu rezultate bune de la eco si multa bafta celor care urmeaza sa vina de la eco !
Inca nu am reusit sa repar PC-ul de acasa dar sper si depun eforturi sa il repar in cursul saptaminii.
Ma bucur ca s-a depasit momentul , spun eu bine , de la capitolul trecut! Imi pare rau ca nu am putut contribui cu nimic in acest sens!
Bebinatorii vostri ce mai fac ? Al meu e mare agitatiune cind incepe saptamina . La sf. sapt. cind am timp sa il pindesc si am timp sa ma chiorasc la burta, e veriii puturos !
Fetelor care mai aveti copii , lamuriti-ma intr-o privinta : ma voi satura pina nasc de starea asta de beatitutine pe care o simt cind misca ? Sau ce ceva specifiv doar inceputului ?
Cit priveste restrictiile alimentare trebuie sa spun ca nu le aplic decit in limite rezonabile : adica maninc orice simt nevoia dar am grija la igiena alimentara cu atit mai mult cu cit nu am imunitate la toxo. Nu mi-am propus sa fiu Maica Tereza si nici nu pot trai in globul de cristal. Si la capitolul frustrari vreau sa am cit mai putin de lucru. Pina la urma tot cum vrea D-zeu sa fie , va fi si cu si fara globul de cristal. Asa ca fara exagerari ! In principiu vad exagerarile ca pe ceva extremist si care nu sunt apte de beneficii pe nici un plan.
Cine poate si se simte bine in globul de cristal , foarte bine ! Pina la urma starea psihica si nevoia fiecaruia de siguranta e o chestiune pur subiectiva , necontabilizabila si cu siguranta la fel de importanta ca nevoia mea de a nu ma simti ca la carcera cind de fapt eu sunt doar gravida.
De sarbatori sau la evenimente speciale – mi s-a nascut finuta , am fost de Pasti la nasi etc. mai beau un spritz sau o bere iar uneori la sf. de sapt. sambata sau duminica imi fac o cafea tare cu lapte condensat si zahar brun si trag o pipa . Pe balconul din spatele blocului unde avem deschidere la o zona verde cu pomi si multi pasarei.
Nu cer consimtamintul nimanui , nici blagoslovirea sau vreo aprobare din partea cuiva dar daca tot se discuta subiectul nici n-are de ce sa imi fie rusine sau sa ma ascund dupa deget , ca vorba ceea nu vreau coronitza.
spiridusul spune:
neata gagici!
am disparut subit acum o luna... sau doua.. nici eu nu mai stiu cat a trecut.
acum sunt ok.
nu am mai citit nimic.
Corina, LA multi ani
eu de obicei imi anunt sotul cu o sapt inainte ca tre' sa vina cu flori acas' k altfel
. nu-i mai bine asa? decat sa fiu dezamagita, mai bine informez eu omul.
Va pupa o
Mamik fericita de Alexandru si samburica 15s
toriceli spune:
Bine mai Spiridush da" chiar asa de mult absentezi ? Pai intreaba omul de tine si tu nimic ?
Bine ai revenit . Sper sa ramai mai mult timp printre noi de data asta .

.